İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ümit Türk
Ali Gök yazdı:

17.85 hangi petrolde . petrol ifisi 18.40 gördüm

Aytemiz. 

Dün aldım 600 TL lik. Üstelik indirimide kaçırdım. bile bile yaptım o ayrı. :D 

Yorum bağlantısı
Ersev Kaya
Macit Aliyev yazdı:

Benzinde de 1,4 Tl indirim bekleniyor

İnşallah.

Bu haberi bekliyoum

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Çok kindarsın nolacak böyle böyle ? 🙄🤣🤣

Çekemiyor kıskanıyor :) 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çekemiyor kıskanıyor :) 

nasıl çekemem gel bağlayıp deneyelim haha :D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök

ohooo benzine zam gelmeliydi neyse bu akşam dolduracam mazota gizli saklı bir zam gelmeden 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Seçimden önce sübvanselerle vesaire vatandaşa yaranılırdı eskiden. Şunun şurasında 10 gün kalmış. Tutacak halleri kalmadı artık demek ki.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

ohooo benzine zam gelmeliydi neyse bu akşam dolduracam mazota gizli saklı bir zam gelmeden 

mesela şöyle yanyana pompaya yanaşsak senle. Aynı anda doldursak. Benimki bittikten sonra sen bi o kadar daha devam etsen, ama sonuçta aynı menzil olsa :) 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bugün dizel yakıt aldım 18.3 TL den!  geçen sene 24 tl idi tarla sürerken.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

mesela şöyle yanyana pompaya yanaşsak senle. Aynı anda doldursak. Benimki bittikten sonra sen bi o kadar daha devam etsen, ama sonuçta aynı menzil olsa :) 

nasıl aynı menzil olacak yahu senin menzilin kaç km ki ? benim araba 1000 km yapıyor 1 depo ile 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

nasıl aynı menzil olacak yahu senin menzilin kaç km ki ? benim araba 1000 km yapıyor 1 depo ile 

aynı. Tek fark depo 40 litre :) 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

aynı. Tek fark depo 40 litre :) 

40 litre ile 1000 km yapıyormu efsane valla benimki 80 litre ile anca yapıyor :D  hatta lamba yanarken doldur diyince depo ağzına kadar doldurunca 85 litre flan bile alıo bazen

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

40 litre ile 1000 km yapıyormu efsane valla benimki 80 litre ile anca yapıyor :D  hatta lamba yanarken doldur diyince depo ağzına kadar doldurunca 85 litre flan bile alıo bazen

80 litre ile 1000 km yapamayan da var, herkes haline şükretsin.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

Uzun yolda 100’le gidersem 4 yakıyor. İstanbul içinde yazın 4 litre yakıyorum. Alalım hibrit bi tane sana tarlada pilleri de kullanırsın :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Uzun yolda 100’le gidersem 4 yakıyor. İstanbul içinde yazın 4 litre yakıyorum. Alalım hibrit bi tane sana tarlada pilleri de kullanırsın :) 

Bende 100le gideceğim yarın izmire. 3,6 hedefim bakalım katolog değerini yakalayabilecek miyim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

elektrikli pikap olsa misal işime yararda illa zengin arabası yapıyorlar :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Selim Bilgin yazdı:

80 litre ile 1000 km yapamayan da var, herkes haline şükretsin.

80 litre ile 2000 km yaparım ben ya.. 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Adam 3.6 deniyor biz de şoförüz diye geziyoruz. Hayır biz ehliyet sahibiyiz. :D Şaka bir yana düzlükte gitmek çok güzel, Doğuda rakım sürekli ciddi oynuyor hiç hipermil deneyemedim. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
İlkay Başaran yazdı:

Bende 100le gideceğim yarın izmire. 3,6 hedefim bakalım katolog değerini yakalayabilecek miyim.

Reno daha da az yakar.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mehmet Ozyurek yazdı:

80 litre ile 2000 km yaparım ben ya.. 

Full uzun yol 1000 km'yi geçtim ama İstanbul içi imkansız. Uzun yolda da basmamak lazım o 1000 km boyunca, o da zor. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...