İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Alptuğ Özcan

Bu gece geliyor zam mazota 1,70 TL

Bu gece istasyonda kuyruğa giriyorum gelmek isteyen varsa :) 

Kalırsa tabi mazot

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alptuğ Özcan yazdı:

Bu gece geliyor zam mazota 1,70 TL

Bu gece istasyonda kuyruğa giriyorum gelmek isteyen varsa :) 

Kalırsa tabi mazot

Zam haberine bakmıyorum artık. Bremte bakıyorum düşüşteyse almıyorum yükselirse dolduruyorum. Sıra beklemeden alıyorum :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Dün akşam 5’te abd borsası açılınca brenti izledim. Baktım yatay gidiyor. Fulledim depoyu. Bu hesaplarla başım göğe erdi :) 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

bugün %2,5 düşüşte petrol. 10 dolar daha düşse benzin 14-15 liralara gelecek

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben inanmıyorum. Olması gerekene değil olacağına.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

gör de inanma, az bekle

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Amerika ya hepsi atar yaptı fiyatların düşmemesi için. Amerika bu. Yer mi texas çocuğu

Piyasanın anasını ağlatıyor. Bir de rusya ucuz satıyor galiba

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Amerika ya hepsi atar yaptı fiyatların düşmemesi için. Amerika bu. Yer mi texas çocuğu

Piyasanın anasını ağlatıyor. Bir de rusya ucuz satıyor galiba

tam tersi olmasın? opec+ üretimi kısarken abd ulusal rezervenden sattı , rusya nın ne satıp ne satmayacağına kaça satacağına da biz karar vereceğiz, resmi bilgi :mangal:çay var içersen beyaz 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

tam tersi olmasın? opec+ üretimi kısarken abd ulusal rezervenden sattı , rusya nın ne satıp ne satmayacağına kaça satacağına da biz karar vereceğiz, resmi bilgi :mangal:çay var içersen beyaz 

o doğalgaz :) 

abd borsası açıldı. Petrol çakıldı. -%4. Keşke dün fullemeseydim :) 

bu akşam mazot zammı falan olmaz büyük ihtimalle 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o doğalgaz :) 

abd borsası açıldı. Petrol çakıldı. -%4. Keşke dün fullemeseydim :) 

bu akşam mazot zammı falan olmaz büyük ihtimalle 

haber linklerini gözden geçir:

Motorin fiyatlarına 17 Aralık 2022 Cuma (bu gece) gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,70 TL zam geleceği öğrenildi.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

haber linklerini gözden geçir:

Motorin fiyatlarına 17 Aralık 2022 Cuma (bu gece) gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,70 TL zam geleceği öğrenildi.

yarın indirim derler :) 

Pazartesi yani

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yarın indirim derler :) 

Pazartesi yani

komplesini dinlecen bağ evi yapardın sığınaklı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Doktorun dün anneme yazdığı ilacın fiyatının 130 liradan 400'lere çıktığını öğrendiğimden beri akaryakıt zamları gözüme pek küçük göründü :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Yurdaer Elay yazdı:

Doktorun dün anneme yazdığı ilacın fiyatının 130 liradan 400'lere çıktığını öğrendiğimden beri akaryakıt zamları gözüme pek küçük göründü :D 

şubat a kadar ucuz yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)
Yurdaer Elay yazdı:

Abi ailecek influenza olmuştuk, ilaç falan yazdı işte aile hekimim. İş çıkışı öğrendim ki kızım bir kez istifra etmiş. Eczacıma gittim, aile hekimimin eşi olur kendisi, ikiside samimi arkadaşım. Dedim ara dokturumu söyle, istifra için bir şey önerecek mi. Aradık doktorumu, emedur fitil al ama hafta sonu diye aldırıyorum, kullanma, tekrar istifra olursa ara konuşalım dedi. Aldım.

Tabi çocuklara annemler bakıyor, onlara da bulaştırdık. Kardeşime de bulaşmış, bağışıklık zayıf, onda da istifra durumu olunca valide de emekli çocuk servisi sorumlu hemşiresi, babamı eczaneye göndermiş emedur fitil al diye. O da ne? Emedur fitil yok. Bir kaç eczane aranmış sorulmuş, kimsede olmayınca babam beni aradı bunu buldursana diye, aradım eczacımı, depoda yok ki, sonuncuyu sana verdiydim dedi. Biz kullanmadıydık, onu verdim babama.

Fiyatını zamını salla, bulabiliyorsan sevin. Depolar ilaç vermiyor, çok lafı geçmiyor ama ciddi ilaç sıkıntısı yolda. Doktorun yazdığı antibiyotiği de bulamamış babam. Başka vermişler eşdeğer diye...

Çağlar Bayur yazdı:

şubat a kadar ucuz yani

Şubatta ne olacak ki? Hadi, anlatsana, anlatta hepimizi suç örgütü kurmaktan toplayıp içeri atsınlar :crazy:

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

Şubatta ne olacak ki

standart ilaçta kur ayarı var yahu, şimdikiler olağanüstü durum , esası şubatta olur kamuya açık bilgi al tepe tepe kullan

Murat Sahın yazdı:

istifra etmiş.

çok yaygınlaştı bu ara geçmiş olsun

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

Abi ailecek influenza olmuştuk, ilaç falan yazdı işte aile hekimim. İş çıkışı öğrendim ki kızım bir kez istifra etmiş. Eczacıma gittim, aile hekimimin eşi olur kendisi, ikiside samimi arkadaşım. Dedim ara dokturumu söyle, istifra için bir şey önerecek mi. Aradık doktorumu, emedur fitil al ama hafta sonu diye aldırıyorum, kullanma, tekrar istifra olursa ara konuşalım dedi. Aldım.

Tabi çocuklara annemler bakıyor, onlara da bulaştırdık. Kardeşime de bulaşmış, bağışıklık zayıf, onda da istifra durumu olunca valide de emekli çocuk servisi sorumlu hemşiresi, babamı eczaneye göndermiş emedur fitil al diye. O da ne? Emedur fitil yok. Bir kaç eczane aranmış sorulmuş, kimsede olmayınca babam beni aradı bunu buldursana diye, aradım eczacımı, depoda yok ki, sonuncuyu sana verdiydim dedi. Biz kullanmadıydık, onu verdim babama.

Fiyatını zamını salla, bulabiliyorsan sevin. Depolar ilaç vermiyor, çok lafı geçmiyor ama ciddi ilaç sıkıntısı yolda. Doktorun yazdığı antibiyotiği de bulamamış babam. Başka vermişler eşdeğer diye...

Şubatta ne olacak ki? Hadi, anlatsana, anlatta hepimizi suç örgütü kurmaktan toplayıp içeri atsınlar :crazy:

Kur güncellemesi olur her yıl. Onu bu sene öne çektiler galiba. Depolar ilaçları ortalığa salar şimdi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Cuma günü eczanedeydim poşet poşet ilaç yığıyorlardı depodan. Zam yansımış galiba raflar doluyordu 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Yuro kurunu 7’den 10’a mı ne çıkarmışlar. 10 nerede 19 nerede. İlaç sektörü de bi garip. 

bazı ilaçlarda ihracat yasağı gelmiş. Öncelik yurtiçine 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Murat Sahın yazdı:

emedur bulantı ilacı.. sinir sistemi ile ilgili. Bırakın istifra etsin. niye engellemek istiyorsunuz ki?

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Göktürk yazdı:

emedur bulantı ilacı.. sinir sistemi ile ilgili. Bırakın istifra etsin. niye engellemek istiyorsunuz ki?

E ilacı da çıkartıyor hocam?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...