Çağlar Bayur 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yine unuttum mazot almayı.. bana zenginliğin resmini çiz abidin demiş şair... kokoreç bol acılı olur 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: başlık: “son dakika: abd yunan’a karşı türkiye’nin yanında” bunu bile okuduk çok şükür Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Elektriği ne ile üreteceğiz ? Os... Çalışarak 1 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Os... Çalışarak Direkt arabayı çalıştırsak 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Direkt arabayı çalıştırsak Elektrik üretimi için dedimdi. Bunun yerine hybrid var frene basınca elektrik doluyormuş 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Elektrik üretimi için dedimdi. Bunun yerine hybrid var frene basınca elektrik doluyormuş Elektriği üretecen de sonra fişi takıp arabayı şarj edecen de, ne gerek var. Hele de kuru fasulye gibi milli bir yemeğimiz varken. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: bana zenginliğin resmini çiz abidin demiş şair... kokoreç bol acılı olur abidin dizel pompasının resmini çizmekle meşgul şu anda. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 ben sanat okulu mezunuyum teknik resim çizerim dediydi reis . o değilde iplikçi nedim de vefat etti üzüldüm ya 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Selim Bilgin yazdı: 80 litre depo boş yakalandık yine. 3 günde oluşan farka sıfır andro dan youtube kumandalı araba 4x55 w teyp alınırdı 3 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: 3 günde oluşan farka sıfır andro dan youtube kumandalı araba 4x55 w teyp alınırdı Hiç bakmamıştım ne kadar olduğuna, şimdi sen söyleyince baktım canım sıkıldı. km * 3 hesaplamaya devam. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Selim Bilgin yazdı: Hiç bakmamıştım ne kadar olduğuna, şimdi sen söyleyince baktım canım sıkıldı. km * 3 hesaplamaya devam. rakam zikretmedim o yüzden , bakma Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Maske cezaları silinecek haberleri var. Eşim tek kişi özel aracını kullanırken maskesiz diye ceza yemişti 904 tl. Ödedik tabi. Annem bana hamileyken folik asit falan hak getire... Bu kadar olmuşuz anca. 1 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 İlkay Başaran yazdı: Maske cezaları silinecek haberleri var. Eşim tek kişi özel aracını kullanırken maskesiz diye ceza yemişti 904 tl. Ödedik tabi. Hep böyle değil mi ? Hep af çıkmıyor mu ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 İlkay Başaran yazdı: Maske cezaları silinecek haberleri var. Eşim tek kişi özel aracını kullanırken maskesiz diye ceza yemişti 904 tl. Ödedik tabi. Annem bana hamileyken folik asit falan hak getire... Bu kadar olmuşuz anca. En yetkili kişi bu cezalar kesinlikle silinmeyecek demişti oysaki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hep böyle değil mi ? Hep af çıkmıyor mu ? Kendi işyerimi pakatınca bağkurdan alacağım çıkmıştı. Vergi dairesi üzüntüsünü dile getirmişti hatta. Böyle bir mükellefi kaybettik diye. kapatınca. Ersen Tapan yazdı: En yetkili kişi bu cezalar kesinlikle silinmeyecek demişti oysaki. Gerekirse koltuktan vazgeçerim, eyt çıkartmam diyen mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 İlkay Başaran yazdı: Gerekirse koltuktan vazgeçerim, eyt çıkartmam diyen mi? Hep böyle denmez mi ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hep böyle denmez mi ? Merkez bankası başkanına bağlanalım mı? Hani tarlanın kenarında bir video vardı feyk 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: ben sanat okulu mezunuyum teknik resim çizerim dediydi reis . o değilde iplikçi nedim de vefat etti üzüldüm ya Konseyi öbür tarafta topluyorlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 İlkay Başaran yazdı: Maske cezaları silinecek haberleri var. Eşim tek kişi özel aracını kullanırken maskesiz diye ceza yemişti 904 tl. Ödedik tabi. Annem bana hamileyken folik asit falan hak getire... Bu kadar olmuşuz anca. yaaa o ödenir mi yaa. Naptın sen 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaaa o ödenir mi yaa. Naptın sen Kurbana sayarım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Benim depoya 3 günde gelen zam 350 lira. 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim depoya 3 günde gelen zam 350 lira. Depo dolu olsa stokçuluktan alırlar içeri seni. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Benim depo hep boş, o sebeple çok da şeyetmiyorum ama buharlaşıp uçmaz inşallah dibindeki de Yorum bağlantısı
Recommended Posts