Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bizimkiler de bize soracak.. Ne kadar borç bu diyecekler. Hiç mi bizi düşünmediniz diyecekler. Hiç mi aklınız yoktu diyecekler. Almanyayı o gün de örnek gösterecekler. Adamlar 2. dünya savaşından çıktı, siz naaptınız diyecekler. bizden öncekilere hayıflanmaktan çok bugüne hayıflanıyoruz. Bence gelecek nesil de aynısını yapar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bizimkiler de bize soracak.. Ne kadar borç bu diyecekler. Hiç mi bizi düşünmediniz diyecekler. Hiç mi aklınız yoktu diyecekler. Almanyayı o gün de örnek gösterecekler. Adamlar 2. dünya savaşından çıktı, siz naaptınız diyecekler. Bunları sorgulayan ailelerde maks çocuk adedi ile bunları sorgulamaya kapasitesi olmayanların çocuk sayılarına bakınca sorgulayanlar baya bir azınlık olacaklar ve bir iki nesil sonra asimile olacaklar diye düşünüyorum bende. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Bunları sorgulayan ailelerde maks çocuk adedi ile bunları sorgulamaya kapasitesi olmayanların çocuk sayılarına bakınca sorgulayanlar baya bir azınlık olacaklar ve bir iki nesil sonra asimile olacaklar diye düşünüyorum bende. Evet. Doğru tespit. 20 sene sonra nüfusun %30 arap olur zaten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 merak etmeyin, bu ülkeyi onlara kimse bırakmaz.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Doğru tespit. 20 sene sonra nüfusun %30 arap olur zaten. ben 5 sene diyorum, hollandadan bir video izledim , açık açık orada da konuşuyorlar... öyle videolar bizde olmaz tabii Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etmeyin, bu ülkeyi onlara kimse bırakmaz.... ıraklının davet masasından kaçan biri ile sohbet etmiştim...... ocakbaşında masaya yatırılabilir konu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etmeyin, bu ülkeyi onlara kimse bırakmaz.... Zaman içinde çoğunluk olacaklar. Topla tüfekle almak değil. 9 - 9 çoğalıyor adamlar. Matematik ortada. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etmeyin, bu ülkeyi onlara kimse bırakmaz.... Kaç çocuk var abi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Kaç çocuk var abi? 1 çocuk ama kalmaz derken başka şeyi kastetmiştim, bu ülke çok değerli, bize zor dayanıyor elin adamları anlatabildimmi... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1 çocuk ama kalmaz derken başka şeyi kastetmiştim, bu ülke çok değerli, bize zor dayanıyor elin adamları anlatabildimmi... Ben anlamadım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Ben anlamadım. yuh alayını ya yollarlar yada yokederler, bu ülke o kadar değerliki kukla devlet bile kurdurmaz direk kandileri yerleşir, bizi bile zor kabulleniyorlar, emin ol gevşeyelim bir savaş olsun alayı tepemize biner el değiştirir memleket, şimdi anladınmı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: yuh alayını ya yollarlar yada yokederler, bu ülke o kadar değerliki kukla devlet bile kurdurmaz direk kandileri yerleşir, bizi bile zor kabulleniyorlar, emin ol gevşeyelim bir savaş olsun alayı tepemize biner el değiştirir memleket, şimdi anladınmı Anlamıyorum işte ne yuhu. Seni türkiyeye zor kabul eden kim. Uykusuzum ondan mı oluyor. Üst akıl mı var. Türkiyenin sahibi başkasıymış da şimdilik müdahale etmiyorlarmış gibi yazıyorsun. Atarız dediğin adamların tc numarası var. Kanunda seninle eşitler ve 9-9 çoğalıyorlar. Kimi atıyorsun? Okey masası mı bu Ali abi? Adam 50 ya da 100 sene sonra çoğunluk olacak matematik asla yanılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 İstanbul'da ilçe belediyesinin birinde suriyelilere yardım masasında bir tanıdık var. "Suriyeliler gelen yardımların ve maaşlarının kesilmemesi için TC vatandaşlığını kabul etmiyor, ülkelerine dönmeye başladılar" demişti. Umarım dedikleri doğrudur. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1 çocuk ama kalmaz derken başka şeyi kastetmiştim, bu ülke çok değerli, bize zor dayanıyor elin adamları anlatabildimmi... İlkay Başaran yazdı: Ben anlamadım. Ben de İlkay Başaran yazdı: Anlamıyorum işte ne yuhu. Seni türkiyeye zor kabul eden kim. Uykusuzum ondan mı oluyor. Üst akıl mı var. Türkiyenin sahibi başkasıymış da şimdilik müdahale etmiyorlarmış gibi yazıyorsun. Atarız dediğin adamların tc numarası var. Kanunda seninle eşitler ve 9-9 çoğalıyorlar. Kimi atıyorsun? Okey masası mı bu Ali abi? Adam 50 ya da 100 sene sonra çoğunluk olacak matematik asla yanılmaz. +1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: yuh alayını ya yollarlar yada yokederler, bu ülke o kadar değerliki kukla devlet bile kurdurmaz direk kandileri yerleşir, bizi bile zor kabulleniyorlar, emin ol gevşeyelim bir savaş olsun alayı tepemize biner el değiştirir memleket, şimdi anladınmı bi referanduma bakar, bkz. rusya... şu an canlı yayında tarih izliyoruz, ingilizler alman şehirlerini nasıl yok etmiş onu anlatıyorlar 30 Eylül 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Anlamıyorum işte ne yuhu. Seni türkiyeye zor kabul eden kim. Uykusuzum ondan mı oluyor. Üst akıl mı var. Türkiyenin sahibi başkasıymış da şimdilik müdahale etmiyorlarmış gibi yazıyorsun. Atarız dediğin adamların tc numarası var. Kanunda seninle eşitler ve 9-9 çoğalıyorlar. Kimi atıyorsun? Okey masası mı bu Ali abi? Adam 50 ya da 100 sene sonra çoğunluk olacak matematik asla yanılmaz. canım elin diğer devletleri arka planda bizi istemez diyorum, ülkenin sahibi biziz elbette, yahu nasıl anladın dediğimi , Türkler anayurduna dönsün derlerya hani, bilmezlerki onlar yokken vardık hemde buradaydık asyada ve sibiryada çin deydik, biryere gittiğimiz yok, neyse, ben başka şey anlatıyorum... adamların tc si falan önemli değil, kimin kim olduğunu bilir Devlet ve herşeyi kaydededer sen bakma hükümetlere, fazla girmeyelim buralara... 50 sene 100 senemi, o zamana sanmam burlarda hatta bu gezegende olacaklarını, ne diyordum hatırla, büyük göçler olacak ve bu insanları almayacaklar, daha dünya nufusu azalacak, kimler gidecek sence.... daha küçük düşünelim, olduki bunlar doldu senin oraya ve sen kaldın açıkta, kendi memlektinde hor görülüyorsun itip kakılıyorsun, ne yaparsın? Okey masasımı soruna gelince evet. sen diyorsun 50 sene 100 sene sonra çoğunluk olacaklar diye, çözüm önerin nedir? Çağlar Bayur yazdı: bi referanduma bakar, bkz. rusya... şu an canlı yayında tarih izliyoruz, ingilizler alman şehirlerini nasıl yok etmiş onu anlatıyorlar valla sana şöyle diyim, göç etmeye devam edecekler, gidebilecekleri tek yer kendi ülkeleri.... rus rusu referandumla kendine bağlanıyor dikkat et, bizde olursa Türk Türkü bağlar gerisi gider, zaten kendileri koş koşa gider, yaz bunu kenara... 30 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: canım elin diğer devletleri arka planda bizi istemez diyorum, ülkenin sahibi biziz elbette, yahu nasıl anladın dediğimi , Türkler anayurduna dönsün derlerya hani, bilmezlerki onlar yokken vardık hemde buradaydık asyada ve sibiryada çin deydik, biryere gittiğimiz yok, neyse, ben başka şey anlatıyorum... adamların tc si falan önemli değil, kimin kim olduğunu bilir Devlet ve herşeyi kaydededer sen bakma hükümetlere, fazla girmeyelim buralara... 50 sene 100 senemi, o zamana sanmam burlarda hatta bu gezegende olacaklarını, ne diyordum hatırla, büyük göçler olacak ve bu insanları almayacaklar, daha dünya nufusu azalacak, kimler gidecek sence.... daha küçük düşünelim, olduki bunlar doldu senin oraya ve sen kaldın açıkta, kendi memlektinde hor görülüyorsun itip kakılıyorsun, ne yaparsın? Okey masasımı soruna gelince evet. sen diyorsun 50 sene 100 sene sonra çoğunluk olacaklar diye, çözüm önerin nedir? valla sana şöyle diyim, göç etmeye devam edecekler, gidebilecekleri tek yer kendi ülkeleri.... rus rusu referandumla kendine bağlanıyor dikkat et, bizde olursa Türk Türkü bağlar gerisi gider, zaten kendileri koş koşa gider, yaz bunu kenara... Hem birinin oradan gitmesini isteyip hem orada başka bir azınlığın oraya yayılmasını önlemezdim ben olsam. Bi mantık hatası var yani. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Hem birinin oradan gitmesini isteyip hem orada başka bir azınlığın oraya yayılmasını önlemezdim ben olsam. Bi mantık hatası var yani. bizdeki olay bence geçici, normalde elbette seni beni buradan atamazlar, ya ölürüz yada Vatanda kalırız bu ayrı konu, ama tam bilemediğim birşeyler dönüyor, aslında bizi burada istemiyorlar ama bizide yollayamıyorlar savaşmaları lazım yemiyor, peki ne yapacaklari? denemler, hem deneme yapıyorlar hemde bu arada başka planları var adamların, afganlar için abd nin adamlarıydı orada işleri bitti temizlemesinler diye bize yolladılar diyorlar hani, ortadoğudan gelenlerde burada kalıcı değil bence, başka bir plan var ama ne henüz ortaya çıkmadı, bunları bizde tutmak işlerinede geliyor tabiki, bizi bozuyorlar ama sabrımızıda zorluyorlar aslında, bizim millet sonradan patlar bilirsin, tam yumurta deliğe gelince, işte o ana gelmeden bu işin bir şekilde çözülmesi lazım, plan sadece bizi göçmenlerle bozmak değil bence... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Brent haftalık indikatörlerde hala sat pozisyonunda. Brent 1500 lirayı görürse indirim gelir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Brent haftalık indikatörlerde hala sat pozisyonunda. Brent 1500 lirayı görürse indirim gelir diye düşünüyorum Dün pompacı pazartesi zam geliyor dedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Dün pompacı pazartesi zam geliyor dedi Almasın diye demiş.. Bugün geldi zam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Almasın diye demiş.. Bugün geldi zam yoo, aynı fiyatlar. Dün akşamdan sonra brent %4 düştü. Zam gelemez. Dolar da çıkmadı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 şimdi bugün gelen giden yarın gelcek gidecek var mı yok mu yakında yakıt alırken de fiyatı kapatsınlar sürpriz olsun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Almasın diye demiş.. Bugün geldi zam Aldıktan sonra konuştuk 😃 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yoo, aynı fiyatlar. Dün akşamdan sonra brent %4 düştü. Zam gelemez. Dolar da çıkmadı Ben de ayni fiyattan benzin aldim bugun. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Bu LPG ne güzel bir şeymiş. Unutmuşum. 350 km 250 TL. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts