Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Macit Aliyev yazdı: Kalmaz bence. Yüzümüz gülerdi biraz indirimli aldık diye. valla takoza alacağız bu gidişle, zam bizi hiç etkilemeyecek, az kaldı, ben 4 adet kütük yaptırayım bari, kütükte pahalı, dağa doğru bir gezi şart... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 dolar-brent fiyatına göre varili 1600 lira. Bu rakam en son mart başında görülmüştü. O zamanlar benzini 18 liraya almışız. Ama o zamandan bugüne üretim giderleri de arttığı için şu an indirim olmuyor. Brentte en ufak bir yükselmede pompa fiyatı artacak gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama o zamandan bugüne üretim giderleri de arttığı için alman böyle demiyorama yani sonuç aynı sebep üfürmeleri her coğrafyada ayrı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Bugün yine 1000 liralık aldım. Ben artık hep 1000 liralık alıyorum. 1 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: alman böyle demiyorama yani sonuç aynı sebep üfürmeleri her coğrafyada ayrı rus tankerleri açıkta petrol basıyormuş avrupa tankerlerine. ne güzel savaş bee 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: rus tankerleri açıkta petrol basıyormuş avrupa tankerlerine. ne güzel savaş bee 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün yine 1000 liralık aldım. Ben artık hep 1000 liralık alıyorum. e para var huzur var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Avrupa ve amerika ukrayna’yı kışkırtıyor. İkisi yunanı da destekleyip kışkırtıyor. Yunanda amerikan tankları topları kum gibi. Sonra yunan rus petrolünü dünyaya taşıyor. Ne güzel savaş. Silah tüccarları bu dönem çok aç. Herkesi gaza getirdiler. Her ülkenin gerçekten uyanık olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 ben 23 e fiitim keşke mazot 23 olarak kalsa 1 sene türkiye turuna çıkarım yaza Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Ali Gök yazdı: ben 23 e fiitim keşke mazot 23 olarak kalsa 1 sene türkiye turuna çıkarım yaza 20 iyidir iyi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Silah tüccarları bu dönem çok aç. Herkesi gaza getirdiler. Her ülkenin gerçekten uyanık olması lazım. Ama zaten ekmek tekneleri bu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Ali Gök yazdı: ben 23 e fiitim keşke mazot 23 olarak kalsa 1 sene türkiye turuna çıkarım yaza neden fitsin? belki yat sahibi olsan, ötv siz yakıt alacaktın. ama yat sahibi olsan 2x 390 hp penta makinenin zaten mazotunun fiyatı sana koymayacaktı. tarladaki traktörmü keyfi birşey marinadaki yat mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: neden fitsin? belki yat sahibi olsan, ötv siz yakıt alacaktın. ama yat sahibi olsan 2x 390 hp penta makinenin zaten mazotunun fiyatı sana koymayacaktı. tarladaki traktörmü keyfi birşey marinadaki yat mı? sabit kalırsa memnunum 1 sene sabit olsun dedim şeytan ayrıntıda gizli Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa ve amerika ukrayna’yı kışkırtıyor. İkisi yunanı da destekleyip kışkırtıyor. Yunanda amerikan tankları topları kum gibi. Sonra yunan rus petrolünü dünyaya taşıyor. Ne güzel savaş. Silah tüccarları bu dönem çok aç. Herkesi gaza getirdiler. Her ülkenin gerçekten uyanık olması lazım. eee bu işler danışıklı tabii, neyse bakalım rus petrolü kışın keserse petrol 140 olacakmı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Silah tüccarları bu dönem çok aç. Herkesi gaza getirdiler. Her ülkenin gerçekten uyanık olması lazım. şu an uynaık bir rus genci olsan ney'apcan ki? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: şu an uynaık bir rus genci olsan ney'apcan ki? bir bakmışsın bizde uyanık olmak zorunda kalmışız, rus hadi uyanıklık yaptı, sen.... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: şu an uynaık bir rus genci olsan ney'apcan ki? https://amp.onedio.com/haber/rusya-da-askere-gitmemek-icin-ayagini-arkadasina-kirdirdigi-iddia-edilen-adamin-korkunc-goruntuleri-1096996 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: https://amp.onedio.com/haber/rusya-da-askere-gitmemek-icin-ayagini-arkadasina-kirdirdigi-iddia-edilen-adamin-korkunc-goruntuleri-1096996 yok öyle değil, uyanıkl olsa ne yazar şu anda? babasına anasına sorsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok öyle değil, uyanıkl olsa ne yazar şu anda? babasına anasına sorsun benim tezkerem yok. E devletten bakınca yükümlülüğü bulunmamaktadır diyor. Bu kadar askeri şey düşünemem. Latte hazırlıyorum kendime 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim tezkerem yok.😁 ruslar da onu sormadan topluyor zaten yollardan , sonra bir ara derdini anlatırsın diyorlar... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Konu başlığının hakkını vereyim Bu gecede itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine zam geliyormuş 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Konu başlığının hakkını vereyim Bu gecede itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine zam geliyormuş Abi daha yeni maaş aldık. Bunlarda paranın kokusunu alınca hemen zam. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Abi daha yeni maaş aldık. Bunlarda paranın kokusunu alınca hemen zam. Sen yine almışsın maaşı biz daha onu da alamadık. Bizden vermeden alıyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok öyle değil, uyanıkl olsa ne yazar şu anda? babasına anasına sorsun Bizimkiler de bize soracak.. Ne kadar borç bu diyecekler. Hiç mi bizi düşünmediniz diyecekler. Hiç mi aklınız yoktu diyecekler. Almanyayı o gün de örnek gösterecekler. Adamlar 2. dünya savaşından çıktı, siz naaptınız diyecekler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts