Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Google’a shell, bp, total yazıp pompa fiyatı yazınca hepsi güncel ve geçmiş kayıtlı fiyatları önümüze döküyor. Aynı firmalar avrupa’daki internet sitelerinde bunu yapmıyor mu yoksa ben mi bulamıyorum. Yoksa “zaten çok değişken değil, pompa fiyatı yayınlamanın anlamı mı yok” diyorlar. çok mu geri kaldı bu avrupa ne 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Google’a shell, bp, total yazıp pompa fiyatı yazınca hepsi güncel ve geçmiş kayıtlı fiyatları önümüze döküyor. Aynı firmalar avrupa’daki internet sitelerinde bunu yapmıyor mu yoksa ben mi bulamıyorum. Yoksa “zaten çok değişken değil, pompa fiyatı yayınlamanın anlamı mı yok” diyorlar. çok mu geri kaldı bu avrupa ne Kıskanıyorlar ondandır Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Google’a shell, bp, total yazıp pompa fiyatı yazınca hepsi güncel ve geçmiş kayıtlı fiyatları önümüze döküyor. Aynı firmalar avrupa’daki internet sitelerinde bunu yapmıyor mu yoksa ben mi bulamıyorum. Yoksa “zaten çok değişken değil, pompa fiyatı yayınlamanın anlamı mı yok” diyorlar. çok mu geri kaldı bu avrupa ne Yapıyor gibi. Anlık olarak rakamlar doğru değil. Çünkü burada piyasa "serbest". Şuan vergi indirimi olmasına rağmen yakıt fiyatları eskisi gibi. Yani firmalar pompaya yansıtmadı 😂 Sabah 2.10 olan mazot, akşam saatlerinde 1.85 olabiliyor.. Gün içerisinde de anlık değişiyor. Borsa gibi. Hatta bir keresinde istasyona girdim, pompayı araca takana kadar 5 cent çıktı rakam 😂 Total de çok fark etmiyor ama ister istemez rakamlara bakıyorsun sürekli. İlk geldiğimde hiç dikkat etmezdim. Şimdi neden bilmiyorum almadan önce birkaç istasyondaki rakamlara bakıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Yapıyor gibi. Anlık olarak rakamlar doğru değil. Çünkü burada piyasa "serbest". Şuan vergi indirimi olmasına rağmen yakıt fiyatları eskisi gibi. Yani firmalar pompaya yansıtmadı 😂 Sabah 2.10 olan mazot, akşam saatlerinde 1.85 olabiliyor.. Gün içerisinde de anlık değişiyor. Borsa gibi. Hatta bir keresinde istasyona girdim, pompayı araca takana kadar 5 cent çıktı rakam 😂 Total de çok fark etmiyor ama ister istemez rakamlara bakıyorsun sürekli. İlk geldiğimde hiç dikkat etmezdim. Şimdi neden bilmiyorum almadan önce birkaç istasyondaki rakamlara bakıyorum bilmiyordum bunu. Mesela akşam gitsek pazar misali ucuz olur mu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Dunden kalan mazotu ucuza veriyormuş. Sabah taze mazot geliyormuş 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Dunden kalan mazotu ucuza veriyormuş. Sabah taze mazot geliyormuş hafta sonu almamakta fayda var. Çerik çürük mazot olur depoda kalan olur 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 (düzenlendi) Dinamik fiyatlandırma var. Genellikle sabah yoğun saatlerde pahalı olur, öğlene doğru biraz ucuzlar, akşam iş çıkışı tekrar pahalanır. Pazar günleri, resmi tatil günleri ve gece saat 22:00'dan sonra en pahalı olduğu zamanlar. Pace drive diye bir app var, oradan tüm istasyonların anlık fiyatlandırmasını takip edebilirsiniz. Shellcard ile Shell'deki pompa fiyatı ne olursa olsun çevre istasyonlardaki en ucuz yakıt fiyattan, fiyat garantisi politikası gereği alabilirsiniz. Ahmet Gül yazdı: 13 Haziran 2022 tarihinde Ahmet Gül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Burada olsa hepsi anlaşır tavandan satardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Şimdi neden bilmiyorum almadan önce birkaç istasyondaki rakamlara bakıyorum düzene alışıyor insan sen bir an önce gel , e5 kenarında mangal yapak 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: düzene alışıyor insan sen bir an önce gel , e5 kenarında mangal yapak Pariste çimlere basmayın diye türkçe yazıyormuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Pariste çimlere basmayın diye türkçe yazıyormuş Çimde yasak. Kaldırımda mangal serbest Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: sene oldu ben diyeli ve daha birşey görmedik Dedik dedik dinletemedik. Bak ne oldu şimdi.. bence 50yi gececek eylüle kadar. Ekimde 1 deposuna iddiaya girebilirim herhangi bi babayiğitle Çağlar Bayur yazdı: düzene alışıyor insan sen bir an önce gel , e5 kenarında mangal yapak İstanbul Anadolu yakası bana uyar abi. İstediğin her kabul. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Ahmet Gül yazdı: Dinamik fiyatlandırma var. Genellikle sabah yoğun saatlerde pahalı olur, öğlene doğru biraz ucuzlar, akşam iş çıkışı tekrar pahalanır. Pazar günleri, resmi tatil günleri ve gece saat 22:00'dan sonra en pahalı olduğu zamanlar. Pace drive diye bir app var, oradan tüm istasyonların anlık fiyatlandırmasını takip edebilirsiniz. Shellcard ile Shell'deki pompa fiyatı ne olursa olsun çevre istasyonlardaki en ucuz yakıt fiyattan, fiyat garantisi politikası gereği alabilirsiniz. Yine ibretlik bir bilgi Tesekkürler. Aral’de var mi böyle bir uygulama? Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 İndirimi de yazıyoruz de mi? Bu gece benzinde 8 lira pardon, 0,97 kuruş indirim varmış. 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: 3 hafta sonra ne olur? Ona göre Bulgardan doldurup geleyim bulgarda daha pahalı Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Yine ibretlik bir bilgi Tesekkürler. Aral’de var mi böyle bir uygulama? Bildiğim kadarıyla Aral'da yok. Şimdi yine baktım ama bulamadım. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Ahmet Gül yazdı: Bildiğim kadarıyla Aral'da yok. Şimdi yine baktım ama bulamadım. Shell card'ı pompaya mı okutuyoruz kasa ya mı? Mobile ödeme mi kullanmak gerekiyor, bilgi bulamadım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Pariste çimlere basmayın diye türkçe yazıyormuş ayakkabı ile yasak o, yatay konum serbest birim cm2 ye düşen ağırlık azaltılır ise Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Shell card'ı pompaya mı okutuyoruz kasa ya mı? Mobile ödeme mi kullanmak gerekiyor, bilgi bulamadım? Shellcard'ı kasadan talep edebilirsiniz. Formu doldurup geri verebileceğiniz gibi online olarak üyeliğinizi de tamamlayabilirsiniz. Yakıtı pompa fiyatından alıyorsunuz. Ödeme anında kartınızı uzatıp "Preisgarantie bitte" diyorsunuz. Sistem o an için çevredeki akaryakıt istasyonlarındaki en düşük fiyatı baz alıp, kasada fiyattan düşüyor. Ayrıntılı bilgi için linki aşağıya bırakıyorum: https://www.shell.de/shell-clubsmart-und-shell-app/shell-preisgarantie.html?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjw46CVBhB1EiwAgy6M4vkjC3ORdKFslZE00SKK9g89NzyFs5lBEs4heJCzwFdYaEDG5EksRBoCkcgQAvD_BwE Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Güzel haberlerle günaydın demek isterdim ama yine zam haberi maalesef. Mazot +1,27 TL. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 "yakıt alırken pompada sıra oluyor bir pompacı daha koysanız" demiş tam böyle değil hikaye ama google den arayın bulursunuz fıkrayı. 1 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: "yakıt alırken pompada sıra oluyor bir pompacı daha koysanız" demiş tam böyle değil hikaye ama google den arayın bulursunuz fıkrayı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: "yakıt alırken pompada sıra oluyor bir pompacı daha koysanız" demiş tam böyle değil hikaye ama google den arayın bulursunuz fıkrayı. Gugıl da bana soruyor, nasıl koymamızı istersiniz diye 🚀 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts