Ümit Türk 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Anadolu yakası maltepe civarı E5 istasyonlarda sıra var gözümle bu kadar şahit olmamıştım. Anlamadığım bu kadar zama rağmen hala trafik var Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Bu gece mazota zam gelecek mi? Uzun yoldan yeni geldim, takip edemedim. Depo sıfır risk büyük 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Biraz önce yakındaki petrolden alayım dedim yarım deponun iki çizgi üstünde idi. 500 tl tutar dedim 770 tl ye ancak doldu.Simdiye kadar bir seferde ödediğim en yuksek tutar üstelik yarım depo bile eksilmemisti. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Aldığım yakıtları o günün dolar kuruna göre kaydediyorum. 2020 yılının son aylarında benzini 0,94 dolardan alıyormuşum şimdi ise 1,54 dolardan. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Nihat Palolu yazdı: Trafik İzmir'de çok rahatladı, gürültü de azaldı. Özellikle gece gürültü kalmadı. Bağıranlar, çağıranlar, anıranlar, kavga edenler, zamdan hemen etkilenip ortalıktan kayboldular. İyi de oldu. Genişlet Bizim muhitte de gece yarisi acik egzos gezen moronlar bitti... yaris yapamiyorlar. Ümit Türk yazdı: Anadolu yakası maltepe civarı E5 istasyonlarda sıra var gözümle bu kadar şahit olmamıştım. Anlamadığım bu kadar zama rağmen hala trafik var Genişlet Dun mecburen ankaranin diger ucuna giitik saat gece 9 gibi. Fantastik bir anayol trafigi vardi tek fark yavas tempoda kullaniyor herkes. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 (düzenlendi) dün gittim benzinliğe dedim fulleee.. - Ziyaaaa Fulle dediysem yarısına kadar be enişte - Ziyaaa Tamam tamam at 200 liralık @Servet Aydın 11 Haziran 2022 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 2 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Fatih Evcin yazdı: dün gittim benzinliğe dedim fulleee.. - Ziyaaaa Fulle dediysem yarısına kadar be enişte - Ziyaaa Tamam tamam at 200 liralık @Servet Aydın Genişlet ben dun aksam dedim.. Fulledim de.. Paspastan yazıyorum.. basta bi soğuk geliyor sonra alısıyosun 😂 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Biraz da iyi tarafından bakalım, kazaya karışma ve ceza yeme olasılığı azaldı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 gece aytemiz e uğradım her pompacıya seyyar pos vermişler depolarımı pit stop hızı ile doldurdum, büyük rahatlık oldu, 6 bardak latte bedavay gelmiş oldu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: gece aytemiz e uğradım her pompacıya seyyar pos vermişler depolarımı pit stop hızı ile doldurdum, büyük rahatlık oldu, 6 bardak latte bedavay gelmiş oldu Genişlet bp’ye uğradım. Arabadan inmedim. Pompacıyla göz temasım oldu sadece. LPG’de işlemez ama. Zenginler için Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Nihat Palolu yazdı: Biraz da iyi tarafından bakalım, kazaya karışma ve ceza yeme olasılığı azaldı Genişlet Şu otogaz’a da biraz gelse, biraz daha elense süper olacak 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabadan inmedim Genişlet ben de olsam inmezdim de bura semt iyi, manzaralar güzel Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu otogaz’a da biraz gelse, Genişlet mutfak tüpü? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: gece aytemiz e uğradım her pompacıya seyyar pos vermişler depolarımı pit stop hızı ile doldurdum, büyük rahatlık oldu, 6 bardak latte bedavay gelmiş oldu Genişlet Biz yıllardır ode gec ile yapıyorduk o işi. Simdi artik kart bile cikarmiyoz. Plaka tanımlı Po da . Pompaya plakalı yazinca telefona ( evet ) (hayır) mesajı geliyor evet dersek fulleyip gidiyoz. Hayır dicek olsak zaten pompa başında işimiz ne Bide %4 iskontolu alıyoz benzin mazot lpg. Ama onun için bir kere de olsa Mercedes ruhsatin olacak bu dünya da @Önder Özcan abim bilir o hissi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ama onun için bir kere de olsa Mercedes ruhsatin olacak bu dünya da Genişlet geçmiş ruhsatlar sayılır mı nasıl oluyor %4 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş ruhsatlar sayılır mı nasıl oluyor %4 Genişlet Pompaya Bi kere Mercedesle yanastiysan 5 sene etkisi devam eder. O da en az. Totosu mersoya değen illaki yine alir sonuçta 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben de olsam inmezdim de bura semt iyi, manzaralar güzel mutfak tüpü? Genişlet Doğru. Doğalgazın gelmedi şehir kaldı mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğru. Doğalgazın gelmedi şehir kaldı mı? Genişlet seneye bu zamanlar sayım yapalım hangi şehirlerde yok diye? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş ruhsatlar sayılır mı nasıl oluyor %4 Genişlet İş bankasının Mercedes kart'ı var. Plaka, şase no ile başvuruyorsun. Bu karta Po'da (6-7 ay önceye kadar 5 idi) %4 sürekli indirimin var. Geçmiş ruhsatları bilemem ama tahminim kullanamazsın, plaka değişince yeni araç mb olmadığından ve bankada kayıtlı olmadığı için indirim vermez. Ama öde geç sistemi çalışır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Önder Özcan yazdı: İş bankasının Mercedes kart'ı var. Plaka, şase no ile başvuruyorsun. Bu karta Po'da (6-7 ay önceye kadar 5 idi) %4 sürekli indirimin var. Geçmiş ruhsatları bilemem ama tahminim kullanamazsın, plaka değişince yeni araç mb olmadığından ve bankada kayıtlı olmadığı için indirim vermez. Ama öde geç sistemi çalışır. Genişlet Mercedes alana niye indirim var. Fakir mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Önder Özcan yazdı: İş bankasının Mercedes kart'ı var. Genişlet cıks olmadı her işleme para kesen banka bu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: cıks olmadı her işleme para kesen banka bu Genişlet Himm başka türlü tahsilat yapan bankalar var demek . Yoksa 😚 İle mi ödeme yapiyorlar orda Sanayide felan gecerli bir ödeme çünkü hep bi öpme derdindeler daha yeni nakit ödeme ile ayrıldık bi dükkandan Ama usta illa öpeyim derdinde idi 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Zam gelmeden bir tur daha alayım dedim.133 kmye 217 lira aldı.100 km yapıp doldurmak mantıklı, sürekli full deponun zararı varmıki [emoji28] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ama usta illa öpeyim derdinde idi Genişlet umarım seneye felan işin düşmez Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: umarım seneye felan işin düşmez Genişlet Gidemez artık. Onu almazlar oraya. 😅 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: umarım seneye felan işin düşmez Genişlet Senin dediğin gibi yapalım bagajda yağ ile gitmeyelim dedik. Fiyat aldık kabul ettik, anlaşılan işi yaptırınca pavyon hesabı fark çıktı. Mevzu direk benim değil diye frenli gittim ya neyse. Ben 300 500 ün peşinde olmam ama salak yerine de koyulmam. Artık bi iş yaptırdığımıza ikinci iş yaptiramicaz demekki. Bu saat oldu hala deşarj olamadim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts