Sani Gerşon 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: trafik sigortası görece ucuzlamış oldu, iyi tarafları da var Gerçekten güzel bi tespit. Neredeyse 3 depo ile eş değer. Amerika'da bile mümkün değil. Bir depo 45$'a dolarken ortalama sigorta masraflarına bakalım: https://www.bankrate.com/insurance/car/average-cost-of-car-insurance/ Yıllık minimum 545$, maksimum 1771$ ödüyorlarmış. Şimdi, akaryakıt mı çok pahalı bizde, yoksa sigortalar mı ucuz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Gerçekten güzel bi tespit. Neredeyse 3 depo ile eş değer. Amerika'da bile mümkün değil. Bir depo 45$'a dolarken ortalama sigorta masraflarına bakalım: https://www.bankrate.com/insurance/car/average-cost-of-car-insurance/ Yıllık minimum 545$, maksimum 1771$ ödüyorlarmış. Şimdi, akaryakıt mı çok pahalı bizde, yoksa sigortalar mı ucuz? uzaya Türk yemekleri göndersek daha akılcı olmaz mıyız? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Gerçekten güzel bi tespit. Neredeyse 3 depo ile eş değer. Amerika'da bile mümkün değil. Bir depo 45$'a dolarken ortalama sigorta masraflarına bakalım: https://www.bankrate.com/insurance/car/average-cost-of-car-insurance/ Yıllık minimum 545$, maksimum 1771$ ödüyorlarmış. Şimdi, akaryakıt mı çok pahalı bizde, yoksa sigortalar mı ucuz? Sigortalar ucuz, zamlansın bence. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: uzaya Türk yemekleri göndersek daha akılcı olmaz mıyız? fırlat.com Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: uzaya Türk yemekleri göndersek daha akılcı olmaz mıyız? Uzay istasyonundan aşağı tükürmek ne zevkli olur titanicdeki gibi. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaşıyoruz en azından. O da bir şeydir Nefes alsın yeter gibi birşey Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Uzay istasyonundan aşağı tükürmek ne zevkli olur titanicdeki gibi. Aşağı neresi? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Aşağı neresi? Andromeda işte 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Gerçekten güzel bi tespit. Neredeyse 3 depo ile eş değer. Amerika'da bile mümkün değil. Bir depo 45$'a dolarken ortalama sigorta masraflarına bakalım: https://www.bankrate.com/insurance/car/average-cost-of-car-insurance/ Yıllık minimum 545$, maksimum 1771$ ödüyorlarmış. Şimdi, akaryakıt mı çok pahalı bizde, yoksa sigortalar mı ucuz? yıllar önce çeşme tatilinde bir İngiliz vatandaşla (polis memuru) karşılaşmıştık. onda micra bende fusion vardı yaklaşık denk araçlardı yaş ve sınıf itibari ile. Onlarda yakıt ucuz mtv acayip yüksekti yaştan dolayı. bizde ise yakıt pahalı mtv ucuzdu oturduk hesap yaptık yıllık bazda devletin aldığı vergi aynı ama gelirlerimiz arasında dünya kadar fark vardı. sonuçta abd de istedikleri kadar vergi vs alsınlar adamların ücreti iyi olduğu için sıkıntı olmuyor. İnşallah bir gün adaletli gelir dağılımının olduğu Türkiye de yaşamak nasip olur. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Şimdi, akaryakıt mı çok pahalı bizde, yoksa sigortalar mı ucuz? Ya bir dur zaten ortalık karışık 🤪 7 Haziran 2022 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Andromeda işte Millet bahçesi oldu orası 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Şimdi, akaryakıt mı çok pahalı bizde, yoksa sigortalar mı ucuz? sigortalar ucuz bi milyonluk orta sehment birşeyi 5bin e koruyorsun, 10 dan fazla olmalı idi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: sonuçta abd de istedikleri kadar vergi vs alsınlar adamların ücreti iyi olduğu için sıkıntı olmuyor. Adamların ücreti iyi değil. Adamların alım gücü kuvvetli. ABD'de ortalama asgari ücret 2000$ Bir asgari ücretli 1 maaşından daha ucuzuna arabasını full kaskoluyor. Aldığı araba ise 15 asgari ücret bedeli falan. Burada 15 asgari ücretli arabaya kasko bile yapılamıyor. Malum, 10 yaşından yeni 63binTL'ye araba yok. Haksız mıyım @Mehmet Ozyurek 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Bütün şehirler arası otobüs firmalarında geçerli, ulaştırma bakanlığının genelgesi var 5-6 yıl önce almıştık. Faydalı bilgi Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Uzay istasyonundan aşağı tükürmek ne zevkli olur titanicdeki gibi. Aşağı tükürmek sorun değil de aynı istikamette tükürürsen vahim şeyler olabilir. Saatte ortalama 27 bin km ile yol alan bir tükürük 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Yurdaer Elay yazdı: Aşağı tükürmek sorun değil de aynı istikamette tükürürsen vahim şeyler olabilir. Saatte ortalama 27 bin km ile yol alan bir tükürük + Nasa dan uzay üssüne + Nasa dan uzay üssüne... - Noldu hacı... +Olum kaçın bir cisim yaklaşıyor size hızla... - Neymiş bakın bakalım... + Biri tükürmüş yaaa... - Kesin Türklerin işidir, az sağa çekek üssü yandan sıyırsın geçsin... 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Biraz önce depoyu doldurayım dedim, haftasonu almıştım zaten tahminen 6-7 litre alacak. Neyse depoyu doldurma başladı, tabi pompanın başında değil eleman. Pompada sıkıntı olmalı ki atmadı ve deponun ağzından taştı bir miktar, tahminim 2-3 litre civarı. Elemana ne olacak şimdi bu diyorum yanıt yok. Kasadaki arkadaşa böyle böyle oldu belli ki bir problem var diyorum çözüm önerin ne diyor. Ölçemeyiz ne kadar taştı ile devam ediyor cümlesine ve yoğunluk var ile bitiyor. Kusura bakma dese kabulüm ama o hariç herşey söylendi. İstasyon sahibine iletecekmiş durumu. Güler misin ağlar mısın..... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Biraz önce depoyu doldurayım dedim, haftasonu almıştım zaten tahminen 6-7 litre alacak. Neyse depoyu doldurma başladı, tabi pompanın başında değil eleman. Pompada sıkıntı olmalı ki atmadı ve deponun ağzından taştı bir miktar, tahminim 2-3 litre civarı. Elemana ne olacak şimdi bu diyorum yanıt yok. Kasadaki arkadaşa böyle böyle oldu belli ki bir problem var diyorum çözüm önerin ne diyor. Ölçemeyiz ne kadar taştı ile devam ediyor cümlesine ve yoğunluk var ile bitiyor. Kusura bakma dese kabulüm ama o hariç herşey söylendi. İstasyon sahibine iletecekmiş durumu. Güler misin ağlar mısın..... 15TL kâr etmek için 78TL zarar ettiren istasyon... @Hasan Karabekiroglu belki bi şey önerebilir. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: 15TL kâr etmek için 78TL zarar ettiren istasyon... @Hasan Karabekiroglu belki bi şey önerebilir. Hatamıza bile sahip çıkamıyoruz o zoruma gitti sadece. Adam çözüm önerin ne diyor 😅 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Biraz önce depoyu doldurayım dedim, haftasonu almıştım zaten tahminen 6-7 litre alacak. Neyse depoyu doldurma başladı, tabi pompanın başında değil eleman. Pompada sıkıntı olmalı ki atmadı ve deponun ağzından taştı bir miktar, tahminim 2-3 litre civarı. Elemana ne olacak şimdi bu diyorum yanıt yok. Kasadaki arkadaşa böyle böyle oldu belli ki bir problem var diyorum çözüm önerin ne diyor. Ölçemeyiz ne kadar taştı ile devam ediyor cümlesine ve yoğunluk var ile bitiyor. Kusura bakma dese kabulüm ama o hariç herşey söylendi. İstasyon sahibine iletecekmiş durumu. Güler misin ağlar mısın..... Pompanın dakika da ne kadar yakıt bastığı bellidir. Yanındaki etiket veya tse belgesini üzerinde yazar Misal 30 lt/dk diye. Güvenlik kamerasından aracınızın depo dolum ağzı görünüyor ise taşmayı hesaplayabilirler. Ona göre işlem yapabilirler. Bu tip durumlar bizde de oluyor maalesef, müşteriyi memnun etmek adına marketten birer dondurma vs ısmarlıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Pompanın dakika da ne kadar yakıt bastığı bellidir. Yanındaki etiket veya tse belgesini üzerinde yazar Misal 30 lt/dk diye. Elemanlar bunu bilsin, ben de şeyimi keseceğim... Pantalonun kemerini... 3 7 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Elemanlar bunu bilsin, ben de şeyimi keseceğim... Pantalonun kemerini...Pantolonu çıkar da kes, ne olur ne olmaz. [emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Pompanın dakika da ne kadar yakıt bastığı bellidir. Yanındaki etiket veya tse belgesini üzerinde yazar Misal 30 lt/dk diye. Güvenlik kamerasından aracınızın depo dolum ağzı görünüyor ise taşmayı hesaplayabilirler. Ona göre işlem yapabilirler. Bu tip durumlar bizde de oluyor maalesef, müşteriyi memnun etmek adına marketten birer dondurma vs ısmarlıyorum. Zaten kızdığım şey davranış şekilleri oldu. Pompada sıkıntı olur, dolumu yapan personel hata yapar vs vs. Ama tutup durumu dile getirene çözüm önerin ne denilince sistemden çekilen voltajda anlık bir değişim oluyor. Devlet kontrolünde bir uygulama olacak, bütün esnafın kayıdı olacak orada. Müşteri alışveriş yaptı diyelim, o uygulamadan değerlendirme yapabilecek. Diğer herkes görecek tabi... Belirli bir şikayet alana okkalı ceza yazılacak. (Elbette somut durumlar olmak koşuluyla) Bakalım cesaret edebilir mi kimse... Sani Gerşon yazdı: Elemanlar bunu bilsin, ben de şeyimi keseceğim... Pantalonun kemerini... Kemerinize kıyamazlar. Müsade etmezler, bilseler bile susarlar artık 🙂 Mahmut Yıldız yazdı: Pantolonu çıkar da kes, ne olur ne olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Adamların ücreti iyi değil. Adamların alım gücü kuvvetli. ABD'de ortalama asgari ücret 2000$ Bir asgari ücretli 1 maaşından daha ucuzuna arabasını full kaskoluyor. Aldığı araba ise 15 asgari ücret bedeli falan. Burada 15 asgari ücretli arabaya kasko bile yapılamıyor. Malum, 10 yaşından yeni 63binTL'ye araba yok. Haksız mıyım @Mehmet Ozyurek İki yıl önce şahin aldığımız paraya ancak bu yıl kasko yapabiliyoruz Sani.. Senin de kasko zamanın yaklaşıyor Sani. Bence bir fon oluştur, her ay 1000-1500 falan at bi kenara Sani 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İki yıl önce şahin aldığımız paraya ancak bu yıl kasko yapabiliyoruz Sani.. Senin de kasko zamanın yaklaşıyor Sani. Bence bir fon oluştur, her ay 1000-1500 falan at bi kenara Sani Sani her ay 1000 1500 atacaksa ben ne yapayım? Btc mi alsam? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts