Mehmet Göktürk 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Çağlar Bayur yazdı: sebep? Tuzu biberi olmasın diye herhalde Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi elektrikli alsana bir şey denicem Sen hayırdır hep sözcü linkleri atıyorsun? Anarşikleştirir bak demedi deme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan Paylaş 2 Nisan İlkay Başaran yazdı: Sen hayırdır hep sözcü linkleri atıyorsun? Anarşikleştirir bak demedi deme Forumu kapattıracak. 🫣 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Nisan Paylaş 2 Nisan (düzenlendi) Biraz önce adı sanı belli olmayan bir istasyonda 8.99 tl' den pis dc elektrik aldım. 55 kwh 'na 495 tl ödedim onunlada 400 km yol yapıcam. 2 Nisan tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Kaçak elektrik motorlari bozabilir Adam Siverek'te olunca kafa direkt kaçak göçek işlerine gidiyor tabe 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Erdem Dertsiz yazdı: Biraz önce adı sanı belli olmayan bir istasyonda 8.99 tl' den pis dc elektrik aldım. 55 kwh 'na 495 tl ödedim onunlada 400 km yol yapıcam. Nesebi gayri sahih bir elektrik. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Selim Bilgin yazdı: Nesebi gayri sahih bir elektrik. Helal. 6 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Trump bize %10 vergi koydu hayırlı olsun... Bu durumda petrol elektrik ne olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Nisan Paylaş 2 Nisan bu çok iyi bir haber Türkiye için. oldukça dost kategorisinde yer alıyoruz görünüyor. Asıl almanya rusya arabistan vb ne durumda? EU 20% imiş. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Nisan Paylaş 2 Nisan The European Union will impose a 20% retaliatory tariff on each country. Goods imported from Japan will be subject to a 24% customs duty. tüm tablo şu ikisi galiba 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Ab’ye koyulan vergiler bize de girdi. İlkay Başaran yazdı: Sen hayırdır hep sözcü linkleri atıyorsun? Anarşikleştirir bak demedi deme tgrt de attım. Vurdurmaya çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Fatih Uzun yazdı: bu geceki zam iptal olmuş. Halkım bari bir gün mutlu olsun diye zammı yarına ertelemişler. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Selçuk Bakış yazdı: Sivas'a gelirken çıkılacak rakım hesaba katılmamış en yüksek tüketim değerleri ile hesaplattım. Malum sivas istanbul arası Cruze ile en fazla 6.5 en az 3.9 ile vardım. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Çağlar Bayur yazdı: sebep? 1lira 25 kuruşluk zam, 1lira 9 kuruş olarak bir gün sonraya güncellenmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Ali Darbaz yazdı: Trump bize %10 vergi koydu hayırlı olsun... bşz trampa % kaç koymuştuk 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Elektriğe %25 gelecek hep bu elektrikli arabası olanlar yüzünden. o kadar net ki... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ab’ye koyulan vergiler bize de girdi. tgrt de attım. Vurdurmaya çalışıyorum Ne diyon len ajhdsgakjhgsaj 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Mertol Kip yazdı: Ne diyon len ajhdsgakjhgsaj pardon kırdırmaya https://www.instagram.com/reel/DH5XQ5IKoCY/?igsh=MTJ6bHJjb3J4Z2Z0dg== 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Mert Yeldan yazdı: Kia ev3 long range'e ne diyorsun? Var mı hiç yakın çevrende? mart ayında togg’dan sonra en çok satan modelmiş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bşz trampa % kaç koymuştuk Malına göre koymuştuk Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Malına göre koymuştuk Aslında Çinlilere koymuş vergiyi. Vietnam gibi mesela. Made in Wietnam ama asıl menşei Çinli olan bir çok firma var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts