Ali Gök 1 Nisan Paylaş 1 Nisan (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyada petrol talep artış oranı azalıyor. kısa zaman sonra reel talep de azalacakmış https://www.sozcu.com.tr/petrolun-tahti-sarsiliyor-kuresel-talep-50-yil-sonra-tarihi-dususte-p157310 bizde fiyat düşmez. matematiksel verilerle petrol 10 da biri fiyatına düşse bizde yine düşmez. herşey matematikle olmuyor bizde 1 Nisan tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Ali Gök yazdı: bizde fiyat düşmez. matematiksel verilerle petrol 10 da biri fiyatına düşse bizde yine düşmez. herşey matematikle olmuyor bizde bi elektrikli alsana bir şey denicem Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi elektrikli alsana bir şey denicem byd shark gelirse alacam ciddi diyorum hakkını verrim onun 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Konu Motorin Benzin ve Elektrik fiyat değişimleri olarak güncellenmeli artık 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Metin Akbal yazdı: Konu Motorin Benzin ve Elektrik fiyat değişimleri olarak güncellenmeli artık Lütfen bizimkileri pis yakıtlarınızın arasında zikretmeyin. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Sokakta manyetik alan oluşturanlar için pembe sokaklar oluşturulsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mertol Kip yazdı: Benzin ne yaa sonunda döneceğin yakıt türü 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sokakta manyetik alan oluşturanlar için pembe sokaklar oluşturulsun Hybridlere fuşya sokaklar oluşturulacaksa pembe bana uyar. Severimde zaten. Ali Cihangiroğlu yazdı: sonunda döneceğin yakıt türü Biz yolumuzdan dönmeyiz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzine 2,5 zam geliyor Zam değildir o 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tüh Tamda Yapay zekaya Sivas yolunu hesaplatıyordum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan Paylaş 2 Nisan kopya zekanın bu hesaptaki katkısı nedir? pilli casio da yapıyor bu işi . bunu hesaplarken ne kadar emisyon saldı? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Ali Darbaz yazdı: Tüh Tamda Yapay zekaya Sivas yolunu hesaplatıyordum. Otur evinde be ya Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzine 2,5 zam geliyor Benzin 2,5’tan başlar 🤣 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Ali Darbaz yazdı: Tüh Tamda Yapay zekaya Sivas yolunu hesaplatıyordum. senin arabayı yapay zekaya çizdirdim. Bunu resmetti 10 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan Paylaş 2 Nisan İlginç Mert Yeldan yazdı: Otur evinde be ya Niye ya. yaş ilerliyor gitmek istediğim çok yol var. Bu nereye gidişin hesaplaması bulacak var mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mertol Kip yazdı: Napcaz senin bu yapay zeka sevdanı yaw? daha yeni başladım. ama kendisi genel web sitelerden edindiği bilgiyi sunuyor. Halbuki internette pdf olarak bulunan bilimsel dokümanları taramıyor. Onu da ekleyince ortaya çok acayip şeyler çıkacak. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha yeni başladım. ama kendisi genel web sitelerden edindiği bilgiyi sunuyor. Halbuki internette pdf olarak bulunan bilimsel dokümanları taramıyor. Onu da ekleyince ortaya çok acayip şeyler çıkacak. Doğru query leri yazarsan sen çok daha doğru ve gerçek bilgilere ulaşabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha yeni başladım. ama kendisi genel web sitelerden edindiği bilgiyi sunuyor. Halbuki internette pdf olarak bulunan bilimsel dokümanları taramıyor. Onu da ekleyince ortaya çok acayip şeyler çıkacak. Kia ev3 long range'e ne diyorsun? Var mı hiç yakın çevrende? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Zam için hazırlıklarımı tamamladım.. 2 depo stoklu durumdayım.. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Zam için hazırlıklarımı tamamladım.. 2 depo stoklu durumdayım.. bu geceki zam iptal olmuş. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mert Yeldan yazdı: Kia ev3 long range'e ne diyorsun? Var mı hiç yakın çevrende? yok. Kore’den sadece elektrikli kona kullandım. Kore grubu bu işte ilk 3’te bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Fatih Uzun yazdı: bu geceki zam iptal olmuş. sebep? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Sivas'a gelirken çıkılacak rakım hesaba katılmamış Yorum bağlantısı
Recommended Posts