Tamer Topaç 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu gece motorine zam var Hamd olsun. Dün depoyu doldurmuştum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Tamer Topaç yazdı: Hamd olsun. Dün depoyu doldurmuştum Mondeodan başkasının deposu bu kadar şükrettirmez sanırım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Şubat Paylaş 21 Şubat 4 kere alırsam banka 200₺ puan verecekmiş. Artık hep 1000₺’lik alıyorum o nedenle.. Hep 50₺’lik alan dayıya selam olsun o devirden bu devire paranın değeri 20 kat azalmış.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: korede ne kadar acaba kuzey Ucuzdur ama binecek araba yok, bol bol yürüyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına göre sağlıklı aslında Aslında öldürülmeseler bayağı uzun yaşayacaklar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Şubat Paylaş 24 Şubat (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Mondeodan başkasının deposu bu kadar şükrettirmez sanırım Mondeo' nun deposu küçük 24 Şubat tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Tamer Topaç yazdı: Mondeo' nun deposu küçük Hee o zaman tank dolduruldu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Oğuzkan Işık yazdı: Hee o zaman tank dolduruldu Şükrediyoruz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Şubat Paylaş 24 Şubat (düzenlendi) benzin iyidir, lpg ile berbaber en ucuz kalacak zaten 24 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: benzin iyidir, lpg ile berbaber en ucuz kalacak zaten O kadar dişliye hangi yağı kullanacağız? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: O kadar dişliye hangi yağı kullanacağız? RN17 nasıl olurda bilmezsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ben hep binlik alıom 4 yıl önce 50 liralık alıyordun.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: 4 yıl önce fulle dioduk, camları da silerlerdi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Çağlar Bayur yazdı: fulle dioduk, camları da silerlerdi Havlu cam bezi , kutu mendil verirlerdi yanında. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ersen Tapan yazdı: Havlu cam bezi , kutu mendil verirlerdi yanında. Ben hatıra olarak kutu mendil saklıyorum hala.. Ancak ne gariptir ki, evdeki kutu mendili olan petrollerin ikisi de battı. 1 3 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu gece motorine zam var Yaptıkları zammı geri alacaklarmış bu gece. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Ersev Kaya yazdı: Yaptıkları zammı geri alacaklarmış bu gece. Daha büyüğü geliyor demekki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Düşüş devam ediyor. Varili 70 doların altına indi inecek Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mart Paylaş 5 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşüş devam ediyor. Varili 70 doların altına indi inecek Bizde ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts