Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: BİJİ avrupa’nın gazı kesildi. Bize geliyor diye avrupaya gitmesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Diğer dinlerde nasıl kampanyalar var acaba bi bakayı ben. Budacilarda tekrar geri dönüyorsun. Buda sizi korusun. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Budacilarda tekrar geri dönüyorsun. Buda sizi korusun. Buda bana kapak olsun mu? 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Diğer dinlerde nasıl kampanyalar var acaba bi bakayı ben. çoğunda şehitlik var. bazılarında daha zengin üst sınıfta dünyaya gelmek var. çoğunda cehennem yok sadece cennet var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Buda bana kapak olsun mu? Olmasın hocam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa’nın gazı kesildi. Bize geliyor diye avrupaya gitmesin o tantana her sene başı olur 10 yıldır, şimdi bizde medyada haber oldu algı işte, yeni kontrat yapılacak her sene fiyat değişiyor bizdeki gibi değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa’nın gazı kesildi. Bize geliyor diye avrupaya gitmesin İnanma böyle şeylere🤣 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Yılbaşı sonrası zamları açılışı yapıyor. Akşama benzine zam var. ÖTV zammı hariç. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Son haberler şu şekilde. Lpg'ye de zam varmış ancak tutar henüz belli değil. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak yaz taitline tren bileti bakayım dedim ona da %43.8 gelmiş bugün, temmuza ne gelir bilmem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ersev Kaya yazdı: Yılbaşı sonrası zamları açılışı yapıyor. Akşama benzine zam var. ÖTV zammı hariç. brent petrol 70’den 80 dolara çıktı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: brent petrol 70’den 80 dolara çıktı benzn mazotlu araba satışı da düşmüşken bu talep fazlası nerden olmuş acep Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: benzn mazotlu araba satışı da düşmüşken bu talep fazlası nerden olmuş acep Yükselmeden nasıl düşsün ya hu. Kırk yıllık piyasacıya da bu söylenmezki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: brent petrol 70’den 80 dolara çıktı Bizim petrole gaza ne oldu. Hala açamadık camları. Çağlar Bayur yazdı: benzn mazotlu araba satışı da düşmüşken bu talep fazlası nerden olmuş acep Tren fiyatları Pegasus’u geçmiş. Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: benzn mazotlu araba satışı da düşmüşken bu talep fazlası nerden olmuş acep üretimi kısmışlar arabistanlı abiler Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim petrole gaza ne oldu. Ahmt Hkan kavanozdan kokluyordu abi en son 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim petrole gaza ne oldu. Hala açamadık camları. Tren fiyatları Pegasus’u geçmiş. günlük 1,2 milyon varil tüketiyoruz. Gabar’dan çıkan günlük 70 bin varil. Yani %5’i ama çok çıksa fiyatta değişiklik pek olmaz. Nasılsa satılıyor deyip devlet de bize parayla satar 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Yakıt fiyatında avrupayı geçmeliyiz. Hamburger 1.5 katı iken benzin niye geride kalsın? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Yakıt fiyatında avrupayı geçmeliyiz. Hamburger 1.5 katı iken benzin niye geride kalsın? hepsinde geçtik canım. Bu da hediyemiz olsun. Nazarlık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak Paylaş 13 Ocak “ Tayfun 2 cevap ver! Uzay hızını aşmalıyız!” Aklıma geldi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak Paylaş 13 Ocak yakında almanlar ingilizler Türkiye çok pahalı diyip gelmeyecekler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Yakıt fiyatında avrupayı geçmeliyiz. Hamburger 1.5 katı iken benzin niye geride kalsın? Ayrıca bizden ihraç edilen her şey almanyada bizden daha ucuzmuş.. Öyle diyorlar Ali Gök yazdı: yakında almanlar ingilizler Türkiye çok pahalı diyip gelmeyecekler Bizim Türkler bile Yunanistan bizden ucuz diye tatile oraya gitmiyor mu 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) yine zam geliyormuş hazırmıyız bu arada maaşları zor ödüyorlar diyordum hani hatırladınızmı, aha itirafta gelmiş, daha bugünler iyi günler, uzay hızına geçiş yakındır, depoları dolu, şarjları full tutunuz 14 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: depoları dolu, aç kapağı dolu depo kokusu mis gibi çek içine Yorum bağlantısı
Recommended Posts