Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül karşıklı olabilir de, birisi uzun yola çıkarkenki son istasyondur diğeri de şehre girişteki, mevkiyi bilmeyen mesela ben uzuna çıkmadan ki son istasyona kalmışsam oradan alırım, karşıdakine geçişi bilemem 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Motorinde % 7 iskonto çok ciddi bir rakam.. Aytemizin düzcede ki bayileri de %6~7 gibi indirimli yakıt satıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Elektrikli araç sahipleri hızlı gitmemeyi öğrendi yakıt için, benzinciler öğrenemedi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araç sahipleri hızlı gitmemeyi öğrendi yakıt için, benzinciler öğrenemedi. Togg, tesla sahiplerinin haberi yok bundan. Muhtemelen hava diye aldılar. Jetci kamyonlar gibi sürüyorlar. mercedes ve bmw’ye ekonomi yap diyemeyiz. en bilinçsi süren hyundai ev sürücüleri gibi sanki 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araç sahipleri hızlı gitmemeyi öğrendi yakıt için, benzinciler öğrenemedi. Elektrik bidonla taşınamadığı için korkudan gitmiyorlar tecrübe ile sabit. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Elektrik bidonla taşınamadığı için korkudan gitmiyorlar tecrübe ile sabit. TOGG kullanıcıları olsun Tesla olsun kabadayı geçinenler dışında bence sakin gidiyorlar. Araç 230 ile gidebiliyor ama hep sakin gördüm ben onları. 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: TOGG kullanıcıları olsun Tesla olsun kabadayı geçinenler dışında bence sakin gidiyorlar. Araç 230 ile gidebiliyor ama hep sakin gördüm ben onları. Her basmaya pillerin boşaldığını anladılar benzinli araçta olduğu gibi. Benzini doldurmak 5 dk, şarjı doldurmak en az 1 saat. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık 2025’te opec’in petrol üretimini artırması bekleniyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Benzinli araçlar bitmez, burada çoğumuz bittiğini göremeyecek zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: Benzinli araçlar bitmez, burada çoğumuz bittiğini göremeyecek zaten mazotlu araçlar nasıl birden bıçak gibi azaldı. Bu konularda da gelişmelere gebe olabiliriz. Eldekiler bi yere gitmez ama vatandaş hızlı adapte olabilir. Ben hayretler içindeyim. Kendi adıma bile. Çindeki benzin tüketimi azalmaya başlamış ciddi boyutta. Bu yakıt fiyatlarını biraz geri çekebilir ya da sabitleyebilir. bkz: https://www.energyconnects.com/news/renewables/2024/november/china-s-ev-boom-threatens-to-push-gasoline-demand-off-a-cliff/ 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: mazotlu araçlar nasıl birden bıçak gibi azaldı. Bu konularda da gelişmelere gebe olabiliriz. Eldekiler bi yere gitmez ama vatandaş hızlı adapte olabilir. Ben hayretler içindeyim. Kendi adıma bile. Çindeki benzin tüketimi azalmaya başlamış ciddi boyutta. Bu yakıt fiyatlarını biraz geri çekebilir ya da sabitleyebilir. bkz: https://www.energyconnects.com/news/renewables/2024/november/china-s-ev-boom-threatens-to-push-gasoline-demand-off-a-cliff/ Çinde fazla hızlı gitti bence, orada bir furya yaşanıyor, bizde ise bir gaza gelme var sanki, hızlı çıkan hızlı iner, borsa gibi düzeltmesi olur, bakalım neler olacak.... benzinli dursun kenarda, uzun yıllar kullanılacak ve lazım olacak, tabii önümüzdeki yıllar araba düşünecek halimiz kalırsa! 10 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: Benzinli araçlar bitmez, burada çoğumuz bittiğini göremeyecek zaten Çoğumuz? Bu bir tehdit mi? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Çindeki benzin tüketimi azalmaya başlamış ciddi boyutta. Bu yakıt fiyatlarını biraz geri çekebilir ya da sabitleyebilir. Petrol üretimini artırmalarının sebebi bu zaten. Sadece çin’de değil. Diğer büyük ülkelerde de aynı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: Çinde fazla hızlı gitti bence, orada bir furya yaşanıyor, bizde ise bir gaza gelme var sanki, hızlı çıkan hızlı iner, borsa gibi düzeltmesi olur, bakalım neler olacak.... benzinli dursun kenarda, uzun yıllar kullanılacak ve lazım olacak, tabii önümüzdeki yıllar araba düşünecek halimiz kalırsa! üç vakte kadar elektrikli araçların mtv si veya adını bilmediğimiz vergilerinin çıkması ile km maliyeti diğer araçlarla eşitlenir. güneş paneli veya rüzgar tribünü dahil kurtarmaz duruma gelir. Adamlar karavana plaka zorunluluğu getirdi. Belli cc altı motorlar mtv vergisi vermiyordu düne kadar. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: üç vakte kadar elektrikli araçların mtv si veya adını bilmediğimiz vergilerinin çıkması ile km maliyeti diğer araçlarla eşitlenir. güneş paneli veya rüzgar tribünü dahil kurtarmaz duruma gelir. Adamlar karavana plaka zorunluluğu getirdi. Belli cc altı motorlar mtv vergisi vermiyordu düne kadar. bencede, üstüne kayıtlı elektro aracın varsa, evine 2. elektrik saatinide koydururlar al sana benzinli candır, yedekte tutmak şarttır o geliri hayatta bırakmazlar, zaten durum kötü.. 11 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Petrol üretimini artırmalarının sebebi bu zaten. Sadece çin’de değil. Diğer büyük ülkelerde de aynı bence değil, çok teknik düşünme...rusyayı takip et nisan mayıs diyorum... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Çağlar Bayur yazdı: bence değil, çok teknik düşünme...rusyayı takip et nisan mayıs diyorum... rusya kaldı mı ki takip edeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Adblue ile dizelden soğuttular. Zaten şu an benzinden pahalı. Dip not: Müstakil evim olsa bir elektrikli alırdım. En azından hibrit alsam diyorum ama. O da bana göre ekonomik değil. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: En azından hibrit alsam diyorum ama. O da bana göre ekonomik değil. Neden? alım bedeli olarak mı değil? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden? alım bedeli olarak mı değil? henüz emekli olmadı adam dinç 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Çağlar Bayur yazdı: henüz emekli olmadı adam dinç ver mehteri verr 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Çağlar Bayur yazdı: henüz emekli olmadı adam dinç araba da dinç Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden? alım bedeli olarak mı değil? Sabah inip arabayı çalıştıp çocuklar gelene kadar arabayı ısıtıyorum.. 4 kişi binince buğu yapabliyor. klima açıyorum. Çoğunlukla geciktiğimiz için 130-140 yardıra yardıra gidiyoruz. Bu şartlarda sence audiden az yakar mı ? 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah inip arabayı çalıştıp çocuklar gelene kadar arabayı ısıtıyorum.. 4 kişi binince buğu yapabliyor. klima açıyorum. Çoğunlukla geciktiğimiz için 130-140 yardıra yardıra gidiyoruz. Bu şartlarda sence audiden az yakar mı ? Bunun için bir tane park ısıtıcısı alsan, hem daha az yakar hem de çok konforlu seyahat edersin. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: arabayı ısıtıyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts