İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Az yaksın diye dizel araba aldık başımıza gelene bak.

sorma üstad ya, dizel az yakar dediler.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Bu istanbul trafiği değildir. Bu normal trafiktir.

İstanbul trafiği dediğiniz, akşam 5'ten bi köprü yoluna girin, öyle görüşelim :D 

1.köprünün akşamı hariç çevre yollarını trafik saymıyorum artık. E5 bile yani. Çünkü istanbul içinde cadde sokak rampa bayır çok daha fazla yakıt yaktırıyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

1.köprünün akşamı hariç çevre yollarını trafik saymıyorum artık. E5 bile yani. Çünkü istanbul içinde cadde sokak rampa bayır çok daha fazla yakıt yaktırıyor. 

1. köprü cumartesi gecesi saat 01:00 de bile tıkalıydı.. Murat Kurum kazanırsa trafik yoğunluğu 1/3 seviyesine inecekmiş.. 

Acaba bunu söylerken zamlara mı güveniyorlar.. Yani insanlar nereye kadar dayanacaklar. Bir yerden sonra pes edip trafiğe çıkmayacaklardır mı diyorlar.. 

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

1. köprü cumartesi gecesi saat 01:00 de bile tıkalıydı.. Murat Kurum kazanırsa trafik yoğunluğu 1/3 seviyesine inecekmiş.. 

Acaba bunu söylerken zamlara mı güveniyorlar.. Yani insanlar nereye kadar dayanacaklar. Bir yerden sonra pes edip trafiğe çıkmayacaklardır mı diyorlar.. 

şak mazot 1.5 kat,tak köprü 2 kat bitti gitti. avm ler dolu azizim bak herkeste yeni elektrikli araba var. kriz yog.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Çağlar abi biyografisindeki 2020 konusunda haklıydı, ''LPG candır'' diyerek yine haklı çıktı.

Saygılar abi :D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

1.köprü ile 2.köprü çok farklı. Uygulama İkisinde de aynı yoğunluk rengini göstersin.

1.köprüden 3 saatte geçilirken 2.köprüden 1 saatte geçiliyor. O yüzden yeşil olmadıkça 1.köprüye girmiyorum

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben artık senin audi bakımlarındaki tutumun gibi hareket ediyorum. detaylara takılmıyor.. 

Ne zaman benzin azalırsa gidip alıyorum.. Fiyatına bile bakmıyorum. :)

Benim taktik,

az az yiyorum, sık sık yiyorum. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gencay Bengli yazdı:

Benim taktik,

Demekki hep 500 liralık alanlardansın.. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

1.köprü ile 2.köprü çok farklı. Uygulama İkisinde de aynı yoğunluk rengini göstersin.

1.köprüden 3 saatte geçilirken 2.köprüden 1 saatte geçiliyor. O yüzden yeşil olmadıkça 1.köprüye girmiyorum

ben hep metrobüs le geçiom

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Gencay Bengli yazdı:

Benim taktik,

Tavsiyeye uyup porsiyonları küçültmüşsünüz :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Sani Gerşon yazdı:

Tavsiyeye uyup porsiyonları küçültmüşsünüz :D 

Kasaptan parça parça almıyoruz bütün kuzu alıyoruz pardon dana. :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Mehmet Ozyurek yazdı:

gece 01 de köprü de vay be gezmelere doyamadın bu ara

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fatih Keskin yazdı:

gece 01 de köprü de vay be gezmelere doyamadın bu ara

Hem de doyamadım 2 defa geçtim.  😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hem de doyamadım 2 defa geçtim.  😅

Yine bekleriz, elimizde boş veraset intikal beyannamesi bol :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yazarım bak, sonra karakola çekerler :flowers:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emin Önal yazdı:

Yine bekleriz, elimizde boş veraset intikal beyannamesi bol :crazy:

touch padli kalemlerimiz stoğa girmiştir

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Motorin fiyatlarını göz önünde bulundurduğumda şuan amarok 4,5 TL / Km yakıt tüketiyor. Almanya da yakıt zamlarından sonra çiftçiler ortalığı ayağa kaldırmıştı. Bizde maşallah kimsede tık yok. Bu fiyatlar ile gıdadan giyime yeni zamlar çok yakında kapıda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

almanya bizi kıskanıyor bu yüzden.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)

şöyle düşünebiliriz mesela, öğrenciler olmasa milli eğitim çok kolay bir alan olurdu. işte ne bileyim hastalar olmasaydı sağlık sistemi çok kolay işlerdi ki yakalanmamak en önemli silahımız hastalıklara. bu mantıkla kimse ses çıkartmasa, sanki yarınlar yokmuş gibi gezmese, mazot 44 tl olurdu mesela aa olmuş? bak gördünmü güzel iş. yaz tatilinde göreceğiz ağlayanları. tabi o da var, mesela yerli turist olmasa öro ile çaksak fiyatları ne kolay olur aa yerli turist yok bu sene mis gibi oldu... gibi.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

portakal carrefourda 32 lira (dün akşam) antalyada tarlada 0 lira. toplayan yok ağaçları kesiyorlarmış. sebebini de ihracat yasağı diyor arkadaşlar. 

• Şaşkın 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Göktürk yazdı:

portakal carrefourda 32 lira (dün akşam) antalyada tarlada 0 lira. toplayan yok ağaçları kesiyorlarmış. sebebini de ihracat yasağı diyor arkadaşlar. 

portakal satıp fabrika yaptırdığımız günlerden bugüne...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Belli kesim çok zenginleşti. Bir işten en az %100-150 kazanmıyırsa o işi yapmıyorlar. Meyve sebze de öyle galiba. 

aracılar için diyorum. 

meyve sebze için devlet eliyle kurulacak ve tarla sahipleri tarafından işletilecek kooperatifler şart. Çünkü üretilen mal, halkla buluşamıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

meyve sebze için devlet eliyle kurulacak ve tarla sahipleri tarafından işletilecek kooperatifler şart. Çünkü üretilen mal, halkla buluşamıyor

:unknw:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Hiçbirşey yapılamıyorsa bile devlet bir şekilde kaynağından o meyveleri satın alıp okullarda öğrencilere dağıtabilir. En azından Çoluk çocuk meyve yemiş olur bağışıklıkları yükselir. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Mehmet Göktürk yazdı:

Evet hocam doğru bilgi. Başında kaldı bu sene portakal mandalina. Dibine döküldü ağacın, kimse toplamadı. Memleket eskiden mis gibi turunçgiller kokardı, şimdi çürüğü kokuyor, ağaçları kesiyor millet.

Mandalinaya gelen teklif 3₺ idi kg başına sezon başında, para etmedi.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...