İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ali Uymaz
Alptuğ Özcan yazdı:

Geçen sene düşünmüştüm ama gözüm almadı hiç o kadar yolu küçük çocukla. 

Bu sene de hem çocuklar o kadar yok hem de yakıt maliyetinden gözüm alacak gibi değil sanki

3 alternatif yol gösteriyo

image.png.282dc5ff020d2c427cfe8ce515e0f6c4.png

Otobüsler ve otomobillerin çoğunluğu birinci yolu tercih ediyor konya uzerinden sizin seçtiğiniz mavi yol Mersin'den sonra kilit olabiliyor tatilci güzergahı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Uymaz yazdı:

Otobüsler ve otomobillerin çoğunluğu birinci yolu tercih ediyor konya uzerinden sizin seçtiğiniz mavi yol Mersin'den sonra kilit olabiliyor tatilci güzergahı 

%99 uçakla gideceğim. Hiç gözüm yemiyor o kadar yolu. Gezme amaçlı gidiyor olsam belki değerlendirebilirdim ama seyahat hayırlı bir iş için olacağı için o yorgunluğu göze alamam 

Gidiş dönüş 3 kişi 15bin TL'ye denk gelecek ortalama uçakla

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Mazot, benzini yine geçti. Lpg’ye bugün yarın 2 lira zam konuşuluyor

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mazot, benzini yine geçti. Lpg’ye bugün yarın 2 lira zam konuşuluyor

E benzine de 2 lira zam diyordu dün?

Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Haha :-) artık zamları bile takip edemiyoruz. Kim kime ne zaman ne kadar zam yapmış çok karışık. At izinin it izine karışması demek ki böyle bir şey.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

E benzine de 2 lira zam diyordu dün?

haber karışmış. Mazota geldi o zam :) 

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Zeytinyağına 240TL demeye başlamışlardır.

180 TL dediler. O da bu ay için. Mayısta 110 a almıştım.

Katkısız yağ bulmak zorlaştı. Daha ucuzsa kesin katkılıdır.

Mazot da 37yi geçmiş. 5 Mayısta 17,97 idi.

Bu vahşettir.

tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi
ekleme
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Oğuzkan Erışık yazdı:

Salı günü mazota 1.07 daha ekleniyor

dün 2490 tl ödeyip doldurdum neredeyse 70 litre. 70 tl kardayım. :P

bir kap mercimek çorbası.

İbrahim Arslan yazdı:

180 TL dediler. O da bu ay için.

180 tl kalitesi iyiyse çok iyi fiyat artık.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Doğan Arşiray yazdı:

ya şöför de uyurusa? :)

Perşembe gece yarısı yola çıkıp 9 saat yol gideceğim. Sabah 8:30'da varmayı planlıyorum. 2 tane 3 yaşına yeni gelmiş çocukla onların uyanık olduğu saatte 9 saat yol gitmeye kalksam 15 saat falan sürer sanırım :) Birde yolda ağlayacaklar falan. 

Şoförün de uyuması tehlikesi konusunda kesinlikle katılıyorum, daha önce sabah Ankara-İzmir yapıp aynı gece yapınca İzmir-Ankara dönüşü planladım, Sivrihisar taraflarında uyumuştum sürüş esnasında, bir kaç saniyelik git gel ile aracın yarısı yoldan çıkmıştı. Gözümü açıp direksiyonu yola çevirdiğimde hızım 140'a çıkmış ayak pedalda olduğu için. O arada bende kayıp süre bir kaç saniyeden fazla aslında, yani gözler açıkken bilinç bir yerlere gitmiş.  Şans eseri sarsıntıyla kendine gelip aracı yola sokmuştum. Ama şartlar mecbur bırakabiliyor. Benim kız arabaya gelen güneşten rahatsız olup süpersonik saldırı düzenliyor. Kutu kadar aracın içinde bu sese maruz kalmak geçici işitme kaybı sebebi :) Bu işin çözümü yanındaki yolcu uyumayacak hocam. Yolcu uyursa sürücü de uyuyor bir süre sonra.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Murat Sahın yazdı:

Perşembe gece yarısı yola çıkıp 9 saat yol gideceğim.

yolculuk nereye?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Murat Sahın yazdı:

Perşembe gece yarısı yola çıkıp 9 saat yol gideceğim. Sabah 8:30'da varmayı planlıyorum. 2 tane 3 yaşına yeni gelmiş çocukla onların uyanık olduğu saatte 9 saat yol gitmeye kalksam 15 saat falan sürer sanırım :) Birde yolda ağlayacaklar falan. 

Şoförün de uyuması tehlikesi konusunda kesinlikle katılıyorum, daha önce sabah Ankara-İzmir yapıp aynı gece yapınca İzmir-Ankara dönüşü planladım, Sivrihisar taraflarında uyumuştum sürüş esnasında, bir kaç saniyelik git gel ile aracın yarısı yoldan çıkmıştı. Gözümü açıp direksiyonu yola çevirdiğimde hızım 140'a çıkmış ayak pedalda olduğu için. O arada bende kayıp süre bir kaç saniyeden fazla aslında, yani gözler açıkken bilinç bir yerlere gitmiş.  Şans eseri sarsıntıyla kendine gelip aracı yola sokmuştum. Ama şartlar mecbur bırakabiliyor. Benim kız arabaya gelen güneşten rahatsız olup süpersonik saldırı düzenliyor. Kutu kadar aracın içinde bu sese maruz kalmak geçici işitme kaybı sebebi :) Bu işin çözümü yanındaki yolcu uyumayacak hocam. Yolcu uyursa sürücü de uyuyor bir süre sonra.

Aman dikkat, en tehlikeli şey.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Uyku problemi varsa gece çıkmayın. Sonradan çok pişman olmak var ucunda. 

sabah gidin geç gidin sancılı gidin ama uyuklama riskini almayın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

Trabzon

Samsun trabzon arasını sabah 07.00 -23.00 saatleri arasında geçmek dert.  Fatsa ve akçaabatta yarımşar saat trafik kilitkeniyor. Diğer yerlerde çok fazla ışık var 

tarafında çok viraj var. 

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Samsun trabzon arasını sabah 07.00 -23.00 saatleri arasında geçmek dert.  

Son bir ayda değişik saatlerde 3 kere gectim. Sadece Fatsa da ve Söğütlü de biraz durdu trafik. Çok da dert değil. Trabzon merkez rahattı. Geçen seneden daha az trafik var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Samsun trabzon arasını sabah 07.00 -23.00 saatleri arasında geçmek dert.  Fatsa ve akçaabatta yarımşar saat trafik kilitkeniyor. Diğer yerlerde çok fazla ışık var 

tarafında çok viraj var. 

Perşembe sabah 8 akşam 18 çalışıyorum, 18de çıkıp eve gidip biraz uyuyup dinlenip gece de yola çıkacağım. Yani plan bu. 12 de kontak çevirsem 7'den sonraya kalır oralar ama yapacak bir şey yok :) 

Viraj nerde bu arada? Gerçi uzun yolda navigasyonu açarım hep ama genede aklımın kenarında bulunsun.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

Perşembe sabah 8 akşam 18 çalışıyorum, 18de çıkıp eve gidip biraz uyuyup dinlenip gece de yola çıkacağım. Yani plan bu. 12 de kontak çevirsem 7'den sonraya kalır oralar ama yapacak bir şey yok :) 

Viraj nerde bu arada? Gerçi uzun yolda navigasyonu açarım hep ama genede aklımın kenarında bulunsun.

giresun ve ilçelerinde viraj çok. Yol güzel, bölünmüş, bazen kaptırıp hızlanıyor insan. Aşağı eğimli viraja hızlı girince bi heyecan oluyor :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

giresun ve ilçelerinde viraj çok. Yol güzel, bölünmüş, bazen kaptırıp hızlanıyor insan. Aşağı eğimli viraja hızlı girince bi heyecan oluyor :) 

Bizim Giresunda o kadar viraj yok, hangi Giresun bu :D 

Tek keskin viraj burası(bizim evin önü), gerisi keyfi viraj

https://goo.gl/maps/24wXgfKrRGEsYeSdA

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...