Tansu Kalafatoğlu 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Tansuda bir ocak var benzinli. O dolmaz 50 tl ye. Çok yakıyor. ona lpg taktırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Taşırma da deseydin. 300 dedim adam burun kıvırdı, 50 de pompacılar yanımda toplanmaya başlıyor ve kötü kötü bakıyorlar Çağlar Bayur yazdı: pompaya rakamı girip tabancayı çıkarıp depoya yerleştirip toplammiktarı doldurup geriçıkarıp depoyu kapatma toplam süresi içinde pompalama zamanı % kaçtır a. %1 b.%2 c.%3 d.%4 e.%0 kokluyorsun çünki Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok yakıyor. ona lpg taktırmayı düşünüyorum. eski li-po pilim var, çakmaklıktan bağlada idare et bari, birde marş bastıran acil durum aletim var, baya yol yaptırır sana Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: 300 dedim adam burun kıvırdı, 50 de pompacılar yanımda toplanmaya başlıyor ve kötü kötü bakıyorlar Zor olmuyor mu ya 50 tl, 300 tl falan demek? Doldur diyorum ben cam hafif açıkken... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Zor olmuyor mu ya 50 tl, 300 tl falan demek? Doldur diyorum ben cam hafif açıkken... benzin deposunu değilmi ve kırmızı lamba yanarken düp takıcam arabaya, mutfaktanda uzatma çekip gaz basıcam, sende daha gazda yok vah vah 27 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: benzin deposunu değilmi ve kırmızı lamba yanarken düp takıcam arabaya, mutfaktanda uzatma çekip gaz basıcam, sende daha gazda yok vah vah Edremitin yarısından fazlası termal ile ısınıyor sen de bana doğalgaz var diye şekil mi yapıyorsun :d Ah Ali abi ah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Edremitin yarısından fazlası termal ile ısınıyor sen de bana doğalgaz var diye şekil mi yapıyorsun :d Ah Ali abi ah termalle ısınamıyor ılınıyor, fazla abone az su, geri dönüşte yok dereye akıyor, yazık günah, tabi sana şekil yapıcam kime yapıcam aylar oldu bağlatalı, ocak+banyo 11 m3 gaz harcamışım, bu ay fatura kesecekler, geçen okuyan elemanı zorladım kesmedi, ağbi harcama yoh dedi 27 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: termalle ısınamıyor ılınıyor, fazla abone az su, geri dönüşte yok dereye akıyor, yazık günah, tabi sana şekil yapıcam kime yapıcam Nasıl ısınamıyor. Arkadaşlara gidiyoruz oturmaya 26 - 27 derece evleri hep. Süper keşke bizde de olsa termal. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Nasıl ısınamıyor. Arkadaşlara gidiyoruz oturmaya 26 - 27 derece evleri hep. Süper keşke bizde de olsa termal. olsa adam gibi güzel tabii, kışın havalar sertleşince serin oluyor evler, teyzemin evde bakıyordum öyle aman aman değildi hatta şikayet ediyordu, birde bölgesel olarak daha iyi ısınan mahalleler var, senin arkadaş oradan olabilir, genel olaraksa paldır küldür yapılan işletilen yetersiz kuyuya sahip bir sistem var burada, ne yazıkki... su yetse süper olucakta yok işte... Bakalım kış gelsin gaz ne yapacak, bende merak ediyorum açıkcası, ilk defa kullanıcaz bu sene, evin durumu kombi yalıtım vs foyası çıkacak, öpmesin bizi bu gazda 27 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: benzin deposunu değilmi ve kırmızı lamba yanarken düp takıcam arabaya, mutfaktanda uzatma çekip gaz basıcam, sende daha gazda yok vah vah İşte o psikolojiye girmemek için ilk çeyrek boşalır boşalmaz dolduruyorum. 300-400 tl arası alıyor. Lamba yanarken doldursam kalbim dayanmaz herhalde 😂 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Öner Kurukuz yazdı: İşte o psikolojiye girmemek için ilk çeyrek boşalır boşalmaz dolduruyorum. 300-400 tl arası alıyor. Lamba yanarken doldursam kalbim dayanmaz herhalde 😂 ay başı depo fulluyorum genelde 1 ay gidiyor, arada iş çıkarsa şuan olduğu gibi ilave gerekiyor, hep full gezmekte bir formul tabii, indirim gelirse alırım tabiki aralarda... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Arkadaşlara gidiyoruz oturmaya 26 - 27 derece evleri hep. şort? lamı oturuluyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: şort? lamı oturuluyor Heralde abi. Ağustosta keten giyecek halimiz yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Heralde abi. Ağustosta keten giyecek halimiz yok. 26c ağustosta ise klima var yani? diğer bir deyişle kışın keten mi giyiliyor da denebilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 26c ağustosta ise klima var yani? diğer bir deyişle kışın keten mi giyiliyor da denebilir Sabah 4 tü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Sabah 4 tü. sbahın 4ünde şortlu arkadaşların evine mi gittin yani 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: sbahın 4ünde şortlu arkadaşların evine mi gittin yani Bir gece ansızın gelebiliriz derken şaka yapmıyoruz. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Bir gece ansızın gelebiliriz derken şaka yapmıyoruz. ağustos sıcağı fena vurmuş şorta Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: ağustos sıcağı fena vurmuş şorta Alman meclisinde battaniye ile oturmaktan iyidir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Alman meclisinde battaniye ile oturmaktan iyidir kum saati şart Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: kum saati şart Tek başına mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tek başına mı ? coğrafyasına göre değişir Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Motorin maaşı alana kadar zamlanmasın bir zahmet. Hatta biraz daha düşsün. Benzin 19 küsür. Motorin de olsun. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 İndirimi geçtim, zam yapmak için herhalde petrolun fiyatının 90 ı bir tık geçmesini bekliyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Macit Aliyev yazdı: İndirimi geçtim, zam yapmak için herhalde petrolun fiyatının 90 ı bir tık geçmesini bekliyorlar. 90 da kalırmı acaba diyorum bende.... indirimi zaten geçtim... Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: 90 da kalırmı acaba diyorum bende.... indirimi zaten geçtim... Kalmaz bence. Yüzümüz gülerdi biraz indirimli aldık diye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts