İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Sahın
Nihat Palolu yazdı:

Vatandaş uslu olacak. Kolluk kuvveti milletin peşine mi düşsün acaba alkol alıp trafikte birşey yapar mı diye.

Abi vatandaş uslu olacak, olmayanı kolluk kuvveti uslandıracak, aynı şeyi düşünüyoruz aslında. Ben neden uslu olmayan vatandaş tarafından rahatsız edileyim ki?

Ütopik bir dünyada belki kolluk kuvvetine ihtiyaç olmazdı ama reelde işler öyle değil :) 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bizim komşu polis, gece sarhoş bi sürücünün uyarıya rağmen durmayıp polisi ezmesi sonucu öldü.

tamam görevidir vazifedir. Tehlikeli işlerdir. Ama sarhoş yüzünden de ölmesi gerekmiyordu. Bu polis aylık 100.000 maaş alsa hakkıdır. Ya da bu tip vatandaş taşkınlıklarıyla güvenlik güçleri veya vatandaşlar ölmesin.  

Ben kolluk kuvvetlerinin yetkilerinin artırılması taraftarıyım zaten. Tamam polis cumhuriyeti olmayalım ama kurallara uyulması için zor kullanabilmeli. Birileri eksoz patlatacak, içkiyi başka bir tarafıyla içip trafiğe çıkacak diye kimse tedirgin olmamalı. 

Komşuna Allah gani gani rahmet eylesin. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Yurdaer Elay yazdı:

Kolluk kuvvetleri de bıkmış.. Evin yakınında park var. Yaz geceleri lastik yakan mı ararsın, içip içip küfür eden mi ararsın, birbirine giren mi ararsın. Bir iki kez 112'yi arayıp şikayette bulundum şikayet aldık ekip yönlendirdik falan dediler. Ekip gelene kadar ya olay bitiyor ya ortam iyice alevleniyor. Yetkim olsa bu konuda bir şeyler yapmak için çok faşist duygularım var...

Abi suçlu adliyeden polisten önce ayrılıyor demişti polis bir abim. Öyle olmamalı. Yasa yanlışsa değişmeli, eksikse tamamlanmalı. Garip garip şeyler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tamer Topaç yazdı:

O ne yaahu.
Sen git über motorlu, az yakan, 43 litre depolu zengin arabası al, benim 2 tonluk araç seninkinden az yaksın emoji3.pngemoji3.pngemoji3.png
Her hafta İstanbul - İzmit git gel ortalama 5.5 - 6.5emoji3.png
Not: Vites boşta değildir. Sadece ekranda alengirli (yelken, planör, uçak, kaçak vs) kelimeler yazmamaktadır…

muhaha, uzun yolda 3.8 lerde gidiyorum, hız 90 devir 1500, kıyas bile edilemez fark atarım sana hiç zorlama,  ha 5.5 şehir içi dışı karışık kullanımda yolda klima açık hız 110 sabit, 3 kişi var arabada ve bagaj dolu sayılır, şehir içindede kasmam hiç :tongue: 

not: vites boşta bende zaten yok, gaza basarkenki tüketimdir, yelken falan hepsi vardır, ilkel motorlu, gazı kesince motor kapatan vitesi boşa atanlarla karıştırmayalım :)

konuya dönersek, artık harbiden can sıkmaya başladı bu iş, henüz satılıyorken satıp kaçsakmı diyorum, sonra araba lazım oluyor onsuzda bazen olmuyor, çattık valla, yakında ne sigorta kasko vergi muayene mtv falan hiçbirini ödemeden çekicez parka...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Cihangiroğlu yazdı:

muhaha, uzun yolda 3.8 lerde gidiyorum, hız 90 devir 1500, kıyas bile edilemez fark atarım sana hiç zorlama,  ha 5.5 şehir içi dışı karışık kullanımda yolda klima açık hız 110 sabit, 3 kişi var arabada ve bagaj dolu sayılır, şehir içindede kasmam hiç :tongue: 

not: vites boşta bende zaten yok, gaza basarkenki tüketimdir, yelken falan hepsi vardır, ilkel motorlu, gazı kesince motor kapatan vitesi boşa atanlarla karıştırmayalım :)

konuya dönersek, artık harbiden can sıkmaya başladı bu iş, henüz satılıyorken satıp kaçsakmı diyorum, sonra araba lazım oluyor onsuzda bazen olmuyor, çattık valla, yakında ne sigorta kasko vergi muayene mtv falan hiçbirini ödemeden çekicez parka...

Benim arabam, senin arabanı geçer. Hem de bunu yaparken :nargile: içerim. Hiiiçççç boşuna uğraşma :dance3:.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Anadolu yakası maltepe civarı E5 istasyonlarda sıra var gözümle bu kadar şahit olmamıştım. Anlamadığım bu kadar zama rağmen hala trafik var 

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Bu gece mazota zam gelecek mi?

Uzun yoldan yeni geldim, takip edemedim. Depo sıfır risk büyük :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Biraz önce yakındaki petrolden alayım dedim yarım deponun iki çizgi üstünde idi. 500 tl tutar dedim 770 tl ye ancak doldu.

Simdiye kadar bir seferde ödediğim en yuksek tutar üstelik yarım depo bile eksilmemisti.

:(

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Aldığım yakıtları o günün dolar kuruna göre kaydediyorum.

2020 yılının son aylarında benzini 0,94 dolardan alıyormuşum

şimdi ise 1,54 dolardan. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Nihat Palolu yazdı:

Trafik İzmir'de çok rahatladı, gürültü de azaldı. Özellikle gece gürültü kalmadı.

Bağıranlar, çağıranlar, anıranlar, kavga edenler, zamdan hemen etkilenip ortalıktan kayboldular. İyi de oldu.

Bizim muhitte de gece yarisi acik egzos gezen moronlar bitti... yaris yapamiyorlar.

Ümit Türk yazdı:

Anadolu yakası maltepe civarı E5 istasyonlarda sıra var gözümle bu kadar şahit olmamıştım. Anlamadığım bu kadar zama rağmen hala trafik var 

Dun mecburen ankaranin diger ucuna giitik saat gece 9 gibi. Fantastik bir anayol trafigi vardi tek fark yavas tempoda kullaniyor herkes.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
(düzenlendi)

dün gittim benzinliğe dedim fulleee.. 

- Ziyaaaa

Fulle dediysem yarısına kadar be enişte

- Ziyaaa

Tamam tamam at 200 liralık :D @Servet Aydın

tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Fatih Evcin yazdı:

dün gittim benzinliğe dedim fulleee.. 

- Ziyaaaa

Fulle dediysem yarısına kadar be enişte

- Ziyaaa

Tamam tamam at 200 liralık :D @Servet Aydın

ben dun aksam dedim.. Fulledim de.. Paspastan yazıyorum.. basta bi soğuk geliyor sonra alısıyosun 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gece aytemiz e uğradım her pompacıya seyyar pos vermişler depolarımı pit stop hızı ile doldurdum, büyük rahatlık oldu, 6 bardak latte bedavay gelmiş oldu

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

gece aytemiz e uğradım her pompacıya seyyar pos vermişler depolarımı pit stop hızı ile doldurdum, büyük rahatlık oldu, 6 bardak latte bedavay gelmiş oldu

bp’ye uğradım. Arabadan inmedim. Pompacıyla göz temasım oldu sadece. 
LPG’de işlemez ama. Zenginler için :) 

F6-D0-E11-F-4-E30-44-CF-9-AB0-78-B9-C7-B

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Nihat Palolu yazdı:

Biraz da iyi tarafından bakalım, kazaya karışma ve ceza yeme olasılığı azaldı :D

Şu otogaz’a da biraz gelse, biraz daha elense süper olacak :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Arabadan inmedim

ben de olsam inmezdim de bura semt iyi, manzaralar güzel

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şu otogaz’a da biraz gelse,

mutfak tüpü?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

Biz yıllardır ode gec ile yapıyorduk o işi. Simdi artik kart bile cikarmiyoz. Plaka tanımlı Po da . Pompaya plakalı yazinca  telefona ( evet ) (hayır)  mesajı geliyor evet dersek fulleyip gidiyoz. Hayır dicek olsak zaten pompa başında işimiz ne

Bide %4 iskontolu alıyoz benzin mazot lpg. Ama onun için bir kere de olsa Mercedes ruhsatin olacak bu dünya da

@Önder Özcan abim bilir o hissi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ama onun için bir kere de olsa Mercedes ruhsatin olacak bu dünya da

geçmiş ruhsatlar sayılır mı nasıl oluyor %4

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

Pompaya Bi kere Mercedesle yanastiysan 5 sene etkisi devam eder. O da en az. 

Totosu mersoya değen illaki yine alir sonuçta

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ben de olsam inmezdim de bura semt iyi, manzaralar güzel

mutfak tüpü?

Doğru. Doğalgazın gelmedi şehir kaldı mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Doğru. Doğalgazın gelmedi şehir kaldı mı?

seneye bu zamanlar sayım yapalım hangi şehirlerde yok diye?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

İş bankasının Mercedes kart'ı var. Plaka, şase no ile başvuruyorsun. Bu karta Po'da (6-7 ay önceye kadar 5 idi) %4 sürekli indirimin var. Geçmiş ruhsatları bilemem ama tahminim kullanamazsın, plaka değişince yeni araç mb olmadığından ve bankada kayıtlı olmadığı için indirim vermez. Ama öde geç sistemi çalışır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Önder Özcan yazdı:

İş bankasının Mercedes kart'ı var. Plaka, şase no ile başvuruyorsun. Bu karta Po'da (6-7 ay önceye kadar 5 idi) %4 sürekli indirimin var. Geçmiş ruhsatları bilemem ama tahminim kullanamazsın, plaka değişince yeni araç mb olmadığından ve bankada kayıtlı olmadığı için indirim vermez. Ama öde geç sistemi çalışır.

Mercedes alana niye indirim var. Fakir mi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Önder Özcan yazdı:

İş bankasının Mercedes kart'ı var.

cıks olmadı her işleme para kesen banka bu

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

cıks olmadı her işleme para kesen banka bu

Himm başka türlü tahsilat yapan bankalar var demek .  Yoksa 😚

İle mi ödeme yapiyorlar orda

Sanayide felan gecerli bir ödeme çünkü  hep bi öpme derdindeler daha yeni nakit ödeme ile ayrıldık bi dükkandan

Ama usta illa öpeyim derdinde idi

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...