İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tamer Topaç yazdı:

Bu konu güzel kafa yapıyor. Tam çakır keyiflik :drinks:

gel arakadaş geeel...

400 bine 4 silindirli benzinli motor alıyorum

1.2 milyona togg alıyorum ve evede hızlı şarj taktırıyorum, hanımada model 3 alacağım zati

land siparişi verdim birde toyota fj cruiser benzinli V6 toplanıyor, ohh vallla

akşamada denize gideyim bari, 2 şezlong kapatırım birine havlumu korum...

dur şu ocağı kapatayım hele, kafa iyi oldu :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Petrol 2023 te düşecek ancak TR de ekonomik kriz devam edecek gibi görülüyor. Bu nedenle iyileşme beklemiyorum ben. 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

harbiden halimiz duman, yetti be arkadaş :angry: 350 tl ye dolan depo 1050 ye doluyor, yuh artık, tepkisiz uyuyan millete az bile...

senin depo küçük mü? ne o 1050?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Selim Bilgin yazdı:

Sabah ışıkta yanımdaki caddy boşta gaz verip duruyordu. Yakıtı arabayı kendisi alan mümkün değil yapmaz bu devirde.

Servet düşmanı bunlar. :D 

Ben ışığa yaklaşırken stop ediyom ya :)

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Selim Bilgin yazdı:

Sabah ışıkta yanımdaki caddy boşta gaz verip duruyordu. Yakıtı arabayı kendisi alan mümkün değil yapmaz bu devirde.

Servet düşmanı bunlar. :D 

Kafası güzelse demek

Tiner kullanıyordur :D kendine ama

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Petrol 2023 te düşecek ancak TR de ekonomik kriz devam edecek gibi görülüyor. Bu nedenle iyileşme beklemiyorum ben. 

senin depo küçük mü? ne o 1050?

43 lt. 39 40 anca alıyor karışık kasmadan 5.5 gibide yakıyor..

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Fakir arabası mı o ya 43 litre nedir :crazy:

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Sabah mazot aldım

- 8,59 Litre aldı 240,52 TL tuttu

-240,52 TL'ye 117 km yol gitmişim

-Km'de 2,05 TL yakmaya başladı :shok: Hesap makinesinde 2'yi görünce yanlış oldu herhalde deyip tekrar hesapladım

-Yol bilgisayarım 7,5 lt/100km gösteriyor, Pompa hesabı 7,3 lt/100km çıktı.

Güzergah günlük 13-14 km(gidiş dönüş toplam)

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Fakir arabası mı o ya 43 litre nedir :crazy:

az yakan über motorlu zengin arabası böyle oluyor kardeş :tongue:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Alptuğ Özcan yazdı:

Km'de 2,05 TL yakmaya başladı

Bunlar bir aracın yakıt maliyeti.

Bunun üzerine bakım yedek parça servis ve lastik  maliyetlerini de düşünmek lazım.

Eskiden basit işler için ödediğimiz parayı şimdi yaptırmak için bütçeyi baya bi zorlamak gerekiyor.

Trafik sigortası ve Kasko da aynı durumda, 

Piyasada kaskoyu bırak sigortasız araçlar görmeye başlayacağız.

Allah kimseye kaza bela arıza vermesin.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Bunun üzerine bakım yedek parça servis ve lastik  maliyetlerini de düşünmek lazım.

Eskiden basit işler için ödediğimiz parayı şimdi yaptırmak için bütçeyi baya bi zorlamak gerekiyor.

Tabii bu sadece yakıt maliyeti. bakım maliyetini hiç hesaba katmadım.

Trafik sigortasını yaptırdım 1 hafta önce 1440 TL.

Önümüzdeki hafta emisyon ve TÜV muayene var, Emisyon 110 TL muayene 500 TL.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Trafik İzmir'de çok rahatladı, gürültü de azaldı. Özellikle gece gürültü kalmadı.

Bağıranlar, çağıranlar, anıranlar, kavga edenler, zamdan hemen etkilenip ortalıktan kayboldular. İyi de oldu.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Evet, az önce emmi yaptı sigortamı. Sigortadan daha ucuza lineaya kasko+sigorta yapmıştık...

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Alptuğ Özcan yazdı:

kasko da bi 4 lira çıkar

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Nihat Palolu yazdı:

Trafik İzmir'de çok rahatladı, gürültü de azaldı. Özellikle gece gürültü kalmadı.

Bağıranlar, çağıranlar, anıranlar, kavga edenler, zamdan hemen etkilenip ortalıktan kayboldular. İyi de oldu.

Bunu sağlamak için zam yapmaya gerek yok ki :) Kolluk kuvvetinin temel vazifesi değil mi asayişi sağlamak?

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Fatih Evcin yazdı:

kasko da bi 4 lira çıkar

4 değil en az 6 tahmin ediyorum ben.

Geçen sene 900'e yaptıran babam bu sene 2700 e yaptırdı. Ben geçen sene 2400 e yaptrıdım. Kaba hesap 6 yı geçiyo

Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar
Alptuğ Özcan yazdı:

Hocam şahsi kullanım cidden zorlaştı artık.

Ben şirket aracı kullanıyorum yakıttı oydu buydu sıkıntı yokta bizde bazı şeylerden kıstık artık. Pazarlamacılara programınızı düzgün yapın gittiğiniz yerde herkesi ziyaret edin öyle dönün vs diyor artık finans birimi. Gidip 2 gün sonra dönmüyor kimse 4-5 gün kalıp gelin git gel yapmayın sürekli diyolar. Maliyetler 6 ay öncesinin 2.5 katı şu an. 1 yıl önce tüm işçiler 10 farklı araçla gelirdi işyerine şimdi 2 tane servis otobüsü ayarlandı onda geliyorlar daha az maliyetli. Biz şirket aracı olanların pazar gezmelerine karışmazdık 150 kmye kadar, herkes gezdiğini doldursun dedik 4 ay önce. Olaylar çok karışık. Herkes zor durumda. 

Her şeye zam geliyor sen de sattığına zam yapıyorsun herkes sana soruyor bu sefer neden zam yaptın diye.. 

Bireysel araçları satıyor gördüğüm herkes, altında şirket aracı olan yine bi şekilde idare ediyor ama bireysel aracı olan herkese Allah yardım etsin. Bu devirde cidden zor araca bakmak. 

Devletimiz bunu da çözecektir inanıyoruz bakalım hayırlısı.. İnşallah daha zor günler gelmeden rahatlarız tekrar. 

Nihat Palolu yazdı:

O kuşçular bitti de gece anıranları gece çıktığım zamanlar hala görüyorum hocam maalesef. Bazı şeyler bazı kesimleri hiç etkilemiyor...

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Murat Sahın yazdı:

Bunu sağlamak için zam yapmaya gerek yok ki :) Kolluk kuvvetinin temel vazifesi değil mi asayişi sağlamak?

Vatandaş uslu olacak. Kolluk kuvveti milletin peşine mi düşsün acaba alkol alıp trafikte birşey yapar mı diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Tuğberk Avar yazdı:

Bireysel araçları satıyor gördüğüm herkes, altında şirket aracı olan yine bi şekilde idare ediyor ama bireysel aracı olan herkese Allah yardım etsin. Bu devirde cidden zor araca bakmak. 

Devletimiz bunu da çözecektir inanıyoruz bakalım hayırlısı.. İnşallah daha zor günler gelmeden rahatlarız tekrar. 

Amin.

Şimdi başlasalar yine epey zaman alır

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Tuğberk Avar yazdı:

İnşallah daha zor günler gelmeden rahatlarız tekrar. 

en yetkilisi kendisi dedi, durumu iyi olan iyi, diğerleri bilmem dedi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

O ne yaahu.
Sen git über motorlu, az yakan, 43 litre depolu zengin arabası al, benim 2 tonluk araç seninkinden az yaksın [emoji3][emoji3][emoji3]
Her hafta İstanbul - İzmit git gel ortalama 5.5 - 6.5[emoji3]
Not: Vites boşta değildir. Sadece ekranda alengirli (yelken, planör, uçak, kaçak vs) kelimeler yazmamaktadır…
0fec2724b8bcc9e94743922b922f184c.jpg
  • Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

bizim komşu polis, gece sarhoş bi sürücünün uyarıya rağmen durmayıp polisi ezmesi sonucu öldü.

tamam görevidir vazifedir. Tehlikeli işlerdir. Ama sarhoş yüzünden de ölmesi gerekmiyordu. Bu polis aylık 100.000 maaş alsa hakkıdır. Ya da bu tip vatandaş taşkınlıklarıyla güvenlik güçleri veya vatandaşlar ölmesin.  

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

harbiden halimiz duman, yetti be arkadaş :angry: 350 tl ye dolan depo 1050 ye doluyor, yuh artık, tepkisiz uyuyan millete az bile...

Yakıt zamlarını niye eleştiriyorsun ki.. Olması gereken fiyatlara çıkıyor. Şimdiye kadar tutabildiklerine şükret. Asıl önemli sorun insanların gelirinde artışın olmaması. İçinde bulunduğumuz durum çok bilinmeyenli üslü denklemler gibi. Yeterince çalışmıyoruz, üretmiyoruz. Çalışanlar emeğinin karşılığını tam olarak alamıyor. Katma değer çalışanlara değil, zenginlerin cebine kanalize oluyor.. Bir şeyler satarak sıcak parayla da bir yere kadar. Eh bu süreçte bal tutan parmağını yalamasın mı? 

Çok ayıp.. Anca yakıt fiyatı artışlarından şikayet et sen :D  

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Nihat Palolu yazdı:

Vatandaş uslu olacak. Kolluk kuvveti milletin peşine mi düşsün acaba alkol alıp trafikte birşey yapar mı diye.

Kolluk kuvvetleri de bıkmış.. Evin yakınında park var. Yaz geceleri lastik yakan mı ararsın, içip içip küfür eden mi ararsın, birbirine giren mi ararsın. Bir iki kez 112'yi arayıp şikayette bulundum şikayet aldık ekip yönlendirdik falan dediler. Ekip gelene kadar ya olay bitiyor ya ortam iyice alevleniyor. Yetkim olsa bu konuda bir şeyler yapmak için çok faşist duygularım var...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Konuyu tekrar takibe almam iyi oldu , hiç canım sıkılmıyor :) her şey hakkında bir muhabbet dönüyor. 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...