İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ersev Kaya
Oğulcan Akıncıoğlu yazdı:

Mazuta benzine zam varmış 

Harun Özden yazdı:

motorinde 114 kuruş, benzinde 110 kuruş

Hiç bir yerde yok zam haberi.

Bir gün daha bekleseler olmaz mı. Haziranda almam lazım ki haziran giderine ekleyebileyim. 😧

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ersev Kaya yazdı:

Hiç bir yerde yok zam haberi.

Bir gün daha bekleseler olmaz mı. Haziranda almam lazım ki haziran giderine ekleyebileyim. 😧

1 haziran gecesi gelicek diye biliyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

geleceği zaten belliki, gidişat belli.... ben artık mecbur kalmazsam yanına bile gitmiyorum arabanın, aha ömüzdeki ayda verigisi yolda, sonra kaskosu vs.  vay vay vayy....

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu
geleceği zaten belliki, gidişat belli.... ben artık mecbur kalmazsam yanına bile gitmiyorum arabanın, aha ömüzdeki ayda verigisi yolda, sonra kaskosu vs.  vay vay vayy....

Hareket etmese bile 4 binlik olmuşsun abi, en kötü.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Oğulcan Akıncıoğlu yazdı:

Hareket etmese bile 4 binlik olmuşsun abi, en kötü.

hiç sorma, elbet bu işler düzelecek, zaman alıcak tabii, öyle 2 senede düzelmez sanırım, arada başka şeyler olmazsa, bu seferki daha derin bir kriz, bizim memlekette acaip bir potansiyel var aslında, adam gibi yönetilsek şak diye düzelirizde işte...

ileriye bakarsak bu çıkışın inişide olacak mal fiyatları düşecek normalde ama kısa süreli, çünki bizim aç millet bu seferde yine yüklenecek arabaya falan, hemen yazalım basit bir senaryo; ortam az düzelince bu seferde maaşlar çok gelecek millete yüklenecekler tüketime yeniden, devlette bindirecek vergiyi, talep olunca fiyatlar yine coşacak vs.  al sana eski tas eski hamam aynen devam, kısaca bu yüksek fiyatlarla baya bir haşır neşir olacağız sanırım...

akıllanmamız lazım ama oturduğumuz yerden olmuyor bu işler, çalışmak lazım okumak araştırmak keşfetmek lazım, yani iş zor...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Az önce fulledim. 7 litre aldı. Böyle iyi oluyor. Boş depoyu doldursam anlık kriz gelebilir

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ümit Türk yazdı:

Ben pompacıdan utanırım tansu 🤣 adam arkadamdan söylenmesin bir de 🤪

200 lira abi. Zaten beni görünce ilk kademede açıyor pompayı :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
soğanlı olur soğansız olur diyeni ülkeden göndermeli 

biz birde soğanlı yumurta yaparız

bolca soğanı küp küp doğrar bir güzel kavurur üzerine yumurta kırarız ekmek bana bana yeriz
İstediğimiz ülkeyi seçebiliyor muyuz? Ben soğansız taraftayım.
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL
Az önce fulledim. 7 litre aldı. Böyle iyi oluyor. Boş depoyu doldursam anlık kriz gelebilir
Biraz once kizi kurstan getirirken araba pisti istasyonda su tuttum 3 dk. Tutarken dusundum 166 km yol yapmisim aksama zam var alayim mi almayayim mi?

Alsam cebimde 200 tl var depo dolmaz, almasam hazir benzincideyim zammi bilip almamak olmaz.

Cepteki son parayla 7,981 lt benzim aldim, 166 km nin 100 km sini doldurdum.

Ahh LPG li stilo'mu ilk defa aradim 100 km 9 lt lpg ile geziyordum.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

konutta doğalgaz ve elektrik üretimi  te nasibini aldı hayırlı olsun sulu susuz boş kalmıyor :nazar:

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

3WKxmixPQlbF3_aNs2oCe3zUXFzvvlGZFlZM-Egm

Kredi çekmelik

dün bi zam daha var dediler ama sabah yine benzin 25 idi. Mazot 24,5

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hiç sorma, elbet bu işler düzelecek, zaman alıcak tabii, öyle 2 senede düzelmez sanırım, arada başka şeyler olmazsa, bu seferki daha derin bir kriz, bizim memlekette acaip bir potansiyel var aslında, adam gibi yönetilsek şak diye düzelirizde işte...

ileriye bakarsak bu çıkışın inişide olacak mal fiyatları düşecek normalde ama kısa süreli, çünki bizim aç millet bu seferde yine yüklenecek arabaya falan, hemen yazalım basit bir senaryo; ortam az düzelince bu seferde maaşlar çok gelecek millete yüklenecekler tüketime yeniden, devlette bindirecek vergiyi, talep olunca fiyatlar yine coşacak vs.  al sana eski tas eski hamam aynen devam, kısaca bu yüksek fiyatlarla baya bir haşır neşir olacağız sanırım...

akıllanmamız lazım ama oturduğumuz yerden olmuyor bu işler, çalışmak lazım okumak araştırmak keşfetmek lazım, yani iş zor...

Ya dün savaş çıkarıyordun abi. Biliyorum ben sizde göreceksiniz diyordun. Vaz mı geçtiler şimdi. Net olarak olay ne. Nüfusu 3 milyara düşüreceklerdi sana da söylemişlerdi yine mi değişti plan. Oturuyor muyuz? Ayakta mı?

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Köksal Yılmaz yazdı:
Mert Gülkokan yazdı:
soğanlı olur soğansız olur diyeni ülkeden göndermeli 

biz birde soğanlı yumurta yaparız

bolca soğanı küp küp doğrar bir güzel kavurur üzerine yumurta kırarız ekmek bana bana yeriz

İstediğimiz ülkeyi seçebiliyor muyuz? Ben soğansız taraftayım.

Sabah kahvaltıda soğansız, akşam yerken soğanlı olur.

İlkay Başaran yazdı:

Ya dün savaş çıkarıyordun abi. Biliyorum ben sizde göreceksiniz diyordun. Vaz mı geçtiler şimdi. Net olarak olay ne. Nüfusu 3 milyara düşüreceklerdi sana da söylemişlerdi yine mi değişti plan. Oturuyor muyuz? Ayakta mı?

Ya farkında mısınız, milleti iyice borçlandırmaya çalışıyorlar. Kredi kartları limit artışı soruyor, hem öyle böyle limitler değil. Hepsini kabul etsem, birde harcasam, 6 ay hiç maaş almadan ödeme yapmam lazım. Bütün artış taleplerini red ediyorum. Gına geldi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cihat Küçükay yazdı:

Ya farkında mısınız, milleti iyice borçlandırmaya çalışıyorlar.

evet anlık kur ile her bir bireyin kasaya olan borcu 30813TL zaten,kartlar vs hariç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Brent’in 250 dolara çıkabileceği konuşuluyor

vesile ile Brent KAnada ya bağlı bir liman, isminin tüm dünyada petrol baz fiyatı olarak anılması ne garip değil mi bence garip..... diğer vesile bizim ülkeye giren petrolün fiyatı Akdeniz piyasası denen rakam aslen, ve diğer ilginçlik bize başka yerden gelen petrollerin de fiyatının brent le hiç ilgisi yok ama olsun.... çay kg ı kaç olmuş yahu

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile Brent KAnada ya bağlı bir liman, isminin tüm dünyada petrol baz fiyatı olarak anılması ne garip değil mi bence garip..... diğer vesile bizim ülkeye giren petrolün fiyatı Akdeniz piyasası denen rakam aslen, ve diğer ilginçlik bize başka yerden gelen petrollerin de fiyatının brent le hiç ilgisi yok ama olsun.... çay kg ı kaç olmuş yahu

rus petrolünden benzin yapılıyor mu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Niye onların petrolünden alkolü mu damitiyorlar?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

suudilerin en tercih ettiği

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Çağlar Bayur yazdı:

çay kg ı kaç olmuş yahu

Daha 1 hafta olmadı gizlibahçe aldım 50'ye ama bu gidişle hangisi ucuz ise onu alacağız gibi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...