İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Alptuğ Özcan
Doğan Arşiray yazdı:

kaç para oldu da yine zam geliyor? ve niye?

Artık takip edemiyorum abi. İstasyonun önünden geçerken kafamı oraya cevirmek istemiyorum. Alınacaksa fiyata bakmadan usulca yanaşıyorum pompaya gereğini yapın diyorum 😔

Niyesinin cevabı da burası Türkiye

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dün bugün istanbul trafiği çok kötü. Zam falan hikaye

Benzinliklerde sıra da yok artık.

İlk gelen zamlarda eve gidiş yolumuz kilitleniyordu.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)

Bıhhhtıhh yaaaa bıhtıhh artık değişik birşey olsun yaa

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ümit Türk yazdı:

Bıhhhtıhh yaaaa bıhtıhh artık değişik birşey olsun yaa

evet, "bir kişi daha koysalar köprüye çok sıra oluyor" demişşşşşş. bilenler bilmeyenlere anlatsın.

• Beğen 2
  • Mutlu 5
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Millet artık kuruş kuruş değil lira lira geliyor diye tepki göstermişti. Şimdi zamları bölerek yapıyorlar. İki güne bir zam geliyor. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Aydın Sert yazdı:

Benzinliklerde sıra da yok artık.

İlk gelen zamlarda eve gidiş yolumuz kilitleniyordu.

10 lirada 1 lira zam gittiğine değiyordu, şimdi 22 de 1 lira olunca giderken yakıyorsun farkı zaten.

Kullanmadığımız için depo da dolu oluyor.

Boş olsa doldur desen kartın limiti yetmiyor, falan filan...

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Doğan Arşiray yazdı:

evet, "bir kişi daha koysalar köprüye çok sıra oluyor" demişşşşşş. bilenler bilmeyenlere anlatsın.

Güvenli tiwit...pardon yorum...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, ne oldu?

yoksa yetti gari diyip depoyu iptalmi ettin...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Zamlardan pompa intihar etmiş, kaç aydır boğazımdan mazot geçmedi demek istemiş. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Zaten yeterince pompalayan(zamları) var diye pompa işi bırakmış sanki :bomb:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Aracı götürdüğümde bu haftaki 3. araç olduğunu görünce içim biraz soğusa da, şu son dönemlerde ''Ben hep 100 TL' lik alırım'' furyasına kapıldım, yapmayacağım şeyleri yaptım sonucuna da katlandım. Tabi ki yol bilgisayarındaki kalan menzile de güvenmemek gerekli. 

Son park ettiğim yerden bir daha çalıştıramadım. Anladım ki yakıt bitmekle kalmamış, yakıt pompası da sizlere ömür. Resmen kavrulmuş.

Bu araçlarda yakıt bitince hava yalnızca bilgisayara bağlanarak alınıyor. O yüzden, çeyrek depo altı çok tehlikeli. 

Bilgisayara bağlandı, arıza tespit edildi (Depodaki yakıt pompası) 2.500 TL' yi verdim ve kulağıma da koca küpeyle ayrıldım :mamba:...

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
  • Üzgün 8
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Tamer Topaç yazdı:

Tekrar geçmiş olsun, sen hep 100 tl olayını yanlış anlamışsın, depo full olacak eksildikçe 100 tl lik alacaksın, :tongue:

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Tamer Topaç yazdı:

Aracı götürdüğümde bu haftaki 3. araç olduğunu görünce içim biraz soğusa da, şu son dönemlerde ''Ben hep 100 TL' lik alırım'' furyasına kapıldım, yapmayacağım şeyleri yaptım sonucuna da katlandım. Tabi ki yol bilgisayarındaki kalan menzile de güvenmemek gerekli. 

Son park ettiğim yerden bir daha çalıştıramadım. Anladım ki yakıt bitmekle kalmamış, yakıt pompası da sizlere ömür. Resmen kavrulmuş.

Bu araçlarda yakıt bitince hava yalnızca bilgisayara bağlanarak alınıyor. O yüzden, çeyrek depo altı çok tehlikeli. 

Bilgisayara bağlandı, arıza tespit edildi (Depodaki yakıt pompası) 2.500 TL' yi verdim ve kulağıma da koca küpeyle ayrıldım :mamba:...

Geçmiş Olsun Bunun nedeni sadece siz değilsiniz.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Hep 100 liralık almaktansa misal.

Depoyu acı zulüm bir kere doldurup, ondan sonra aracı kullanıp geri hemen istasyondan fullerseniz,

Gittiniz yol kadar yakıt almış olursunuz, hem zamlardan fazla etkilenmezsiniz hem bütçenize ufak ufak yansımış olur hem de aracınız sürekli full de kalır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Hep 100 liralık almaktansa misal.

Depoyu acı zulüm bir kere doldurup, ondan sonra aracı kullanıp geri hemen istasyondan fullerseniz,

Gittiniz yol kadar yakıt almış olursunuz, hem zamlardan fazla etkilenmezsiniz hem bütçenize ufak ufak yansımış olur hem de aracınız sürekli full de kalır.

Tek sıkıntı yük tüketimi arttırır. 

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Artık km de 2 TL yakan aracım oldu. Darısı 3 TL olmasına. Yokmu arttıran [emoji13]

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dün bugün istanbul trafiği çok kötü. Zam falan hikaye

Bunu söyleyenler trafikteki araçarın gezmeye çıktığını düşünüyor genelde.. insanlar 2-3 işte çalışıyor günde 1 müşteri montajı yerine 2-3 yapmaya çalışıyor alacağını takip için ordan oraya koşuyor. Evet tam durgunluk başlasa durur ama şu an boğulma öncesi çırpınış ve güç artışı…

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

Bunu söyleyenler trafikteki araçarın gezmeye çıktığını düşünüyor genelde.. insanlar 2-3 işte çalışıyor günde 1 müşteri montajı yerine 2-3 yapmaya çalışıyor alacağını takip için ordan oraya koşuyor. Evet tam durgunluk başlasa durur ama şu an boğulma öncesi çırpınış ve güç artışı…

Eğer öyle ise neden çoğu araçta keyfe keder gazlayıp sakız çiğneyen veya sigara içmekte olan sadece bir sürücü var?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...