Tamer Topaç 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Roket gibi çıkıyor , paraşütle düşüyor Elon efendi, boşuna mı ziyaret etti. 🚀Kelebek gibi uçuuuuupp. Pardon, roket gibi çıkıııııpppp. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Roket gibi çıkıyor , paraşütle düşüyor Ona zaten alıştık ülkede hızlı çıkan şeyin yavaş inmesine. Ama insin bi şekilde 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Ona zaten alıştık ülkede hızlı çıkan şeyin yavaş inmesine. Ama insin bi şekilde akşama 1.5 lira civarı indirim geliyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: akşama 1.5 lira civarı indirim geliyor Benzin ? MAzot? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Ersen Tapan yazdı: Benzin ? MAzot? Motorin bilgisi gelir bana 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 yine zarardayız, olsun insin yeter ki Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: akşama 1.5 lira civarı indirim geliyor Fatih Evcin yazdı: Motorin bilgisi gelir bana İyi haber, depoyu doldurmamıştım henüz indirim gelirse gece yarın doldururum artık. @Mehmet Ozyurek doldurdu mu acaba, benim gibi indirim bekliyordu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 petrol 100 doların altına indi biz hala 130 dolardan fiyatlıyız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Alptuğ Özcan yazdı: İyi haber, depoyu doldurmamıştım henüz indirim gelirse gece yarın doldururum artık. @Mehmet Ozyurek doldurdu mu acaba, benim gibi indirim bekliyordu Yok doldurmadım Dibini çekiyordum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 çeyrek deponun altına indi kırmızıya doğru gidiyordu o zaman ekmekle tabanını sıyırtım 1 2 günde indirim sonrası alırım tanker rahat 75 litre alır bu arada şehirler arası otobüslere sanırım %30 civarı zam gelmiş Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Bende çeyrek depo var, zam haberi gelinceye yada bitinceye kadar doldurmam. Aslında doldursam ortalama düşürürüm. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: çeyrek deponun altına indi kırmızıya doğru gidiyordu o zaman ekmekle tabanını sıyırtım 1 2 günde indirim sonrası alırım tanker rahat 75 litre alır bu arada şehirler arası otobüslere sanırım %30 civarı zam gelmiş Dün Ünyeye Otobüs bileti baktım 400 tl başlıyor 1,5 ay sonraya 480 Uçak bileti aldım Kasımda Samsuna 240 tl Uçmuştuk şimdi daha bir uçuyor gibiyiz ✈ 🙂 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: akşama 1.5 lira civarı indirim geliyor eyvaaaah Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Amann tanrım didiiiim. Depo boş pusu da bekliyoz Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Amann tanrım didiiiim. Depo boş pusu da bekliyoz bidonları alalımmı yanımıza Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 (düzenlendi) çabuk olun kısa sürecek indirim, ruslar üretimi kısma kararı aldı, bence yakıt yerine kuru bakliyat stoklayın, demedi demeyin 8 Nisan 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: bidonları alalımmı yanımıza Mazot kullanımını azaltıyorum . Yoldan geldim fullemedim onu fulleyip garajda unutucam. Bi depo sonra bakımı da gelecek zaten. 1000 lira da ordan kacacak 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Beklenti gerçekleşmedi 12.04 de 1.50 indirim deniyor bakalım o olacak m? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 (düzenlendi) durum karışık, ruslar rubleyi altına bağladı, ruslar rubleyle petrol veririm dedi, fırsatı yakalayan çin arapa ne dedi? petrolü bana ver yuanla ama, arapta tamam dedi hayret, abd ne yaptı, yandım anam dedi, dolar darbe aldı hiperanflasyon yerim dedi ve husileri arabın üstüne sardı, sonra ne oldu, araplar benle uğraşma abd bak kötü olucak dedi.... abd boş durmadı fırsatı bulduğunda hemen yapıyor yapacağını, Pakistana bakınız karıştırdı orayı, çünki Pakistanda Rus tarafına doğru meylettiydi, bakalım neler olacak oradada.... sonuç: abd fena sıkıştı, zaten savaşı kışkırtanda ukraynayı feda edende bunlar, ruslar başkasına benzemez ama, savaşla rusa birşey yapamaz abd, birde salakça putini indirmek lazım falan dedi biden akıllısı rusu kızdırdı, baktı iş kötü dolar gümbürtüye gidecek, buyüzden hooop barış masasına geçirdi ukraynayı abd.... yemedi yani... bu arada ruslar taktik değişti komutanıda değişti şimdi seyredin ukraynada neler olacak, olan uyuyan ukraynalılara oldu... neyse, eğer abd tamam demezse dolar duman olur, rus ve çin iyi yakaladı ve vuracaklar bu belli, altın darbesi abd için kötü oldu bence, ab yi zaten dikkate bile almıyorum, hiçbir güçleri yok elleri mahkum ve bitikler, şimdi gelelim bizeeeee, ne olacak bizde, zaten hiper enflasyon ve stagflasyon modundayız, aman yakıt ucuzlasın diyoruzda durum fena, eğer barış olmazsa yandık demektir... 11 Nisan 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: durum karışık, ruslar rubleyi altına bağladı, gerek yok evropaya euro ile satıyor gazı Ali Cihangiroğlu yazdı: abd fena sıkıştı, savaş ganimetini gelir paylaşır bişi olmaz onlara. rus milita gücünde taktik maktik yok bence bambambam giriyorlar, var mı karşı çıkacak olan? Ali Cihangiroğlu yazdı: ne olacak bizde, yeni asfalt açılışı yapılabilir, mikanosa köprü ihalesi açılabilir, gözler önemli 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 ab ye evroyla satmayabilir dur bakalım hele, neyse sonuçta bu adamlar yine 4 ayak üstüne düşecek zaten, dingiliz abd rus çin yani, tamda dört ayak, bunlarda mangalcı belli, sac ayağı yapıyorlar hep.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: ab ye evroyla satmayabilir bitti o iş evro ibana yattı gitti bittii attaa..... dingiliz komedyeni görmedin mi turistik gezi yaptı korumasız zırhsız arabasız ceket gömlek ile? 11 Nisan 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Yani sonuç olarak motorine 1,04 indirim geliyormuş bu gece. Darısı benzine diyeceğim ama 2 saat oldu depoyu dolduralı. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Ersev Kaya yazdı: Yani sonuç olarak motorine 1,04 indirim geliyormuş bu gece. Darısı benzine diyeceğim ama 2 saat oldu depoyu dolduralı. Ben de beklemedeyim. Şayet indirim gerçekleşirse bu sefer Fifi'yi iyice doyuracağım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: durum karışık, ruslar rubleyi altına bağladı, ruslar rubleyle petrol veririm dedi, fırsatı yakalayan çin arapa ne dedi? petrolü bana ver yuanla ama, arapta tamam dedi hayret, abd ne yaptı, yandım anam dedi, dolar darbe aldı hiperanflasyon yerim dedi ve husileri arabın üstüne sardı, sonra ne oldu, araplar benle uğraşma abd bak kötü olucak dedi.... abd boş durmadı fırsatı bulduğunda hemen yapıyor yapacağını, Pakistana bakınız karıştırdı orayı, çünki Pakistanda Rus tarafına doğru meylettiydi, bakalım neler olacak oradada.... sonuç: abd fena sıkıştı, zaten savaşı kışkırtanda ukraynayı feda edende bunlar, ruslar başkasına benzemez ama, savaşla rusa birşey yapamaz abd, birde salakça putini indirmek lazım falan dedi biden akıllısı rusu kızdırdı, baktı iş kötü dolar gümbürtüye gidecek, buyüzden hooop barış masasına geçirdi ukraynayı abd.... yemedi yani... bu arada ruslar taktik değişti komutanıda değişti şimdi seyredin ukraynada neler olacak, olan uyuyan ukraynalılara oldu... neyse, eğer abd tamam demezse dolar duman olur, rus ve çin iyi yakaladı ve vuracaklar bu belli, altın darbesi abd için kötü oldu bence, ab yi zaten dikkate bile almıyorum, hiçbir güçleri yok elleri mahkum ve bitikler, şimdi gelelim bizeeeee, ne olacak bizde, zaten hiper enflasyon ve stagflasyon modundayız, aman yakıt ucuzlasın diyoruzda durum fena, eğer barış olmazsa yandık demektir... Yorum bağlantısı
Recommended Posts