Tamer Topaç 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: bende arıyorum clio mlio Var da o fiyatlar verilmez 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Vatandaş her gece ucuz yakıt alıyor diye bir caps dolanıyor ortalıkta 3 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Metin Akbal yazdı: Vatandaş her gece ucuz yakıt alıyor diye bir caps dolanıyor ortalıkta çok iyiyimiş! 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Metin Akbal yazdı: Vatandaş her gece ucuz yakıt alıyor diye bir caps dolanıyor ortalıkta Haklı adam, her gün bir önceki günden daha ucuz yakıt almış oluyorsun. Bu da iyi bişey 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Haklı adam, her gün bir önceki günden daha ucuz yakıt almış oluyorsun. Bu da iyi bişey İşlerde ciddi bir azalma var mı Hasan abi? Zarar ettiklerini söyleyen haberler var. Doğru mudur? 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: İşlerde ciddi bir azalma var mı Hasan abi? Zarar ettiklerini söyleyen haberler var. Doğru mudur? Ciddi azalma var, önceden haftada sattığım ürünü şimdi bir ayda satamıyorum. Sadece zam vakitleri hafif hareket oluyor akaryakıtta. İstasyon market cirosu %50 den fazla düştü. Diğer faaliyetler yıkama vs sıfır seviyesinde. Sektörde kapanan istasyon sayısı 800 ü geçti. 3 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 abi oto yıkama yerleri var ya 1 lira atıyorsun 60 saniye su sıkıyor . 4 lira olmuş. 60 saniye su. kendi arabamı 24 liraya zor yıkadım. 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: abi oto yıkama yerleri var ya 1 lira atıyorsun 60 saniye su sıkıyor . 4 lira olmuş. 60 saniye su. kendi arabamı 24 liraya zor yıkadım. Normal, deterjan 3 katından fazla arttı fiyatı,120 liraya aldığım kostiksiz köpük 480 tl olmuş, elektrik desen iki katı arttı fiyatı. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Metin Akbal yazdı: Vatandaş her gece ucuz yakıt alıyor diye bir caps dolanıyor ortalıkta Hangi ülkenin vatandaşıymış o? Konudaki ülke neresi? Hemen iltica edelim 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Hangi ülkenin vatandaşıymış o? Konudaki ülke neresi? Hemen iltica edelim Türkiye abi. dün alanlar bugünden şanslıydı. Çarşamba alanlar da dün alanlardan şanlıydı ve ucuza aldı Fatih Keskin yazdı: 830 TL cik Sen bari yapma başkanım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Haklı adam, her gün bir önceki günden daha ucuz yakıt almış oluyorsun. Bu da iyi bişey Hasan, askıda benzin ve yıkama uygulaması yap . ama sadece, 124, şahin, Doğan, serçe reno ts kullanabilir de. 1 2 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Edirne merkezde suv grubu arac yikama oto yika.acida 75 tl oldu. Benzinlerde 60 sn su 4 tl kostiksiz şampuan 5 tl oldu. 15 yil once bimden aldigim basincli su makinesini garajdan cikardim sorunsuz calisiyor havalar duzelince hafta sonlari ailecek arac yikama etkinligi yapacagim yerim musait . Bugidiste yikayip paklayip otoparka cekerim artik Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: 830 TL cik wk 1600 tl bu hesapla!? Cem Işık yazdı: Hangi ülkenin vatandaşıymış o? Konudaki ülke neresi? Hemen iltica edelim bir sonraki güne göre* Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: abi oto yıkama yerleri var ya 1 lira atıyorsun 60 saniye su sıkıyor . 4 lira olmuş. 60 saniye su. kendi arabamı 24 liraya zor yıkadım. Vatanda 8 e hallediyorum abi, Köpüğü sıkıp 2 dakika bekliyorum. Bütün kiri akıtıyor sonra su ile temizliyorum. Ama hızlı olman gerek 6 turda yıkadıysan çok oyalanıyorsun demek ki Vatanın deterjan vs daha iyi temizliyor orada daha ucuza geliyor. Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Bizde indirim var, 1 TL ' den verdim herkese [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: wk 1600 tl bu hesapla!? bir sonraki güne göre* Dün yarım depo 36 lt 650 TL ye doldurdum garaja geri bıraktım. 1300 gibi hesaplamıştım bende 72 lt alırsa diye Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Vatandaşlıktan nasıl çıkılıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Buğdayı da yeni anlaşma ile kilosunu 6 liraya alacakmışız (rusyadan) Ayçiçeği vb yağlık tohumlardan da ötv yi kaldırmışız. Çiftçiye mazot şu an 18,60, pazartesi günü muhtemelen 20,60 lira. Bu tabloyu yorumlayabilen beri gelsin. 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Buğdayı da yeni anlaşma ile kilosunu 6 liraya alacakmışız (rusyadan) Ayçiçeği vb yağlık tohumlardan da ötv yi kaldırmışız. Çiftçiye mazot şu an 18,60, pazartesi günü muhtemelen 20,60 lira. Bu tabloyu yorumlayabilen beri gelsin. Abim, bilimsel olarak mı, yoksa banlanmadan mı? Fatih Keskin yazdı: 830 TL cik Uffff zengin adam. Hem de ucuza yakıt almış... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 gayet basit ama yazmam. kapalı zarf içine yazayım 5 sene sonra okuyalım? İsa Acar yazdı: Bizde indirim var, 1 TL ' den verdim herkese tüik in istasyonunu bulduk koşşş koşşşşş 4 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Burak Kuşçu yazdı: Vatanda 8 e hallediyorum abi, Köpüğü sıkıp 2 dakika bekliyorum. Bütün kiri akıtıyor sonra su ile temizliyorum. Ama hızlı olman gerek 6 turda yıkadıysan çok oyalanıyorsun demek ki Vatanın deterjan vs daha iyi temizliyor orada daha ucuza geliyor. 4 liraya su sıktım. 4 liraya köpükledim. 4 liraya duruladım yetmedi. bi 4 daha ateşledim. 4 lira hava tuttum , 4 lira da süpürge . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Erkan Işık yazdı: Hadi iyiyiz bu gecede zaam var Evet.. ucuz mazot alma imkanı tanıyorlar bize.. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts