İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Fatih Evcin
İsa Acar yazdı:

O fiyatlar 2014 yılında da aynıydı. Çok iyi hatırlıyorum, 2014 temmuz ayında Denizli-Hatay-Gaziantep yapmıştım, 2,62-2,92 arası değişen LPG fiyatları görüştüm istasyonlarda :)

Senesini tam hatırlamıyorum ama yazın Marmaris'e gidiyorum ;  

Bursa'dan 1.99 dan fullemişşim. Tabi kurnazım eksildikçe nerde ucuz gaz görsem alıyorum; Balıkesirden İzmi'den Aydın'dan falan. Marmarise geldim bi baktım shell var girişte 2,60 LPG fotosunu da çekmiştim gelince arkadaşlara gösteririm diye. Ne pahalı memleket dedim :D  ahh ahh nerde o eski 2.60lar 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

2020 yazında 2.35 ten lpg almıştım.

2021 ocak ayında 3.25 ten ..

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

İlk dizel C-maximi aldıgım gün mayıs 2005de  2.25den depoyu fullemiştim.

Kurtuldum lan benzinin zulmünden diye sevindiydim.

Dolar 1,35 miş o zaman. USD olarak ucuz bile şimdi ama bizim maaşlar usd karsısında eriyip gittiği için yine kayıptayız.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Trafik azalmıştır diye bir ümit çıktım, hiç değişiklik yok. Yağmurdan sanırım.

o trafik illaki azalacak. çünkü gerçekten lazım değilse insanlar binmeyecek motorlu taşıta. ne yazıkki binemeyeceğiz. bel olsam elektrikli bisiklet konusuna yatırım yaparım hazır yapabilirken. her eve lazım. yada bir e-scooter alınabilir en azından.

konu dışı ama, beni en çok sevindiren, aslında mangal mekanı filan olmayan doğal mesire alanlarına 2 saat araba kullanıp gelmeyecek olan insanlar. o kadar yol gidip, temiz hava alalım dediğimiz ormandan, astım krizi ile çıktık o derece duman altıydı kasım ayında... mangal yapma demiyorum, yap ama hobi için evinde yap ormanı dumanaltı etme diyorum.

saldırın. :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Ümitsizce seyrediyoruz. Psikolojik sınır olarak gördüğümüz rakamları çoktan geçtik. Artık zam haberi etki etmez oldu. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

o trafik illaki azalacak. çünkü gerçekten lazım değilse insanlar binmeyecek motorlu taşıta. ne yazıkki binemeyeceğiz. bel olsam elektrikli bisiklet konusuna yatırım yaparım hazır yapabilirken. her eve lazım. yada bir e-scooter alınabilir en azından.

konu dışı ama, beni en çok sevindiren, aslında mangal mekanı filan olmayan doğal mesire alanlarına 2 saat araba kullanıp gelmeyecek olan insanlar. o kadar yol gidip, temiz hava alalım dediğimiz ormandan, astım krizi ile çıktık o derece duman altıydı kasım ayında... mangal yapma demiyorum, yap ama hobi için evinde yap ormanı dumanaltı etme diyorum.

saldırın. :D

Ben balkonda yapıyorum. Tabi endirekt pişirme yapıyorum. Peşine de semaverde çay. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Tamer Topaç yazdı:

Yapılan temizlik ile karşılaşılan sorun çözülse keşke.

İnstagramda denk geliyorum bi yer var Ankara'da Volkan egzoz diye. Onların yaptıkları işlemler sonucu sorun çözülmüyor mu yani 

Ayhan Asil yazdı:

Psikolojik sınır olarak gördüğümüz rakamları çoktan geçtik. Artık zam haberi etki etmez oldu. 

Artık psikoloji falan da kalmadı maalesef.

Telefona son dakika bildirimi geldikçe bakmadan saydırmaya başlıyorum artık.

Bu gece yine zam varmış yakıta mesela 🤬

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

beni en çok sevindiren, aslında mangal mekanı filan olmayan doğal mesire alanlarına 2 saat araba kullanıp gelmeyecek olan insanlar.

mangal? kırmızı çizgimiz.... bence ona hiç sevinme, ortaklaşa otobüs tutulup bile gelinebilir, nasılsa tur otobüsleri de boşa düşecek yazın, büyük resme bak

Alptuğ Özcan yazdı:

Bu gece yine zam varmış yakıta mesela 

bir de bir sonraki gece.....

ugandalı der ki: taş suda batmadan önce sekermiş

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Alptuğ Özcan yazdı:

İnstagramda denk geliyorum bi yer var Ankara'da Volkan egzoz diye. Onların yaptıkları işlemler sonucu sorun çözülmüyor mu yani 

Asosyal medyada Tofaşk, Ferrari tokatlıyor :f1:.
DPF temizletip de sorunu çözene denk gelmedim. Hava basan mı dersin, sıcak suyla yıkayan mı. Benim asıl takıldığım o kadar atık çevreye neler yapıyor. Hani bunlar çevre temiz olsun diyeydi. E, 10 yıl boyunca çevreye atacağı atığı, 15 dk' da salıverdin. Hem de direkt suya.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
İbrahim Arslan yazdı:

İlk dizel C-maximi aldıgım gün mayıs 2005de  2.25den depoyu fullemiştim.

Kurtuldum lan benzinin zulmünden diye sevindiydim.

Dolar 1,35 miş o zaman. USD olarak ucuz bile şimdi ama bizim maaşlar usd karsısında eriyip gittiği için yine kayıptayız.

2 cmax ı hangi tarihte almıştın abi

Yorum bağlantısı
Erkan Işık

İrana amborgo kalkıyormus rusyanın yerini iranla doldurcakmıs 72 saate anlaşma tamam deniyor

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Erkan Işık yazdı:

İrana amborgo kalkıyormus rusyanın yerini iranla doldurcakmıs 72 saate anlaşma tamam deniyor

Zamanında bizi süründürdüler, şimdi kendi işlerine geldi diye ambargo kaldırıyorlar :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Erkan Işık yazdı:

Aklıma bir Nepal atasözü geldi de neyse. Sayın @Çağlar Bayur daha etik olanını yazar. Uganda falan  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan
Fatih Keskin yazdı:

2 cmax ı hangi tarihte almıştın abi

24 şubat 2014. Güzel bir gündü, güzel alışveriş olmuştu.  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Tamer Topaç yazdı:

Aklıma bir Nepal atasözü geldi de neyse. Sayın @Çağlar Bayur daha etik olanını yazar. Uganda falan  

ruslar bu arada 5 tane türk tankerini azak denizinde bekletiyormuş saglık olsun diyelim 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tamer Topaç yazdı:

तिब्र गतिमा हिड्ने घोडाको चिसो कहिलेकाहीं खस्छ

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
İlkay Başaran yazdı:

Bu Nepalliler çok esaslı adamlar.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tamer Topaç yazdı:

Bu Nepalliler çok esaslı adamlar.

Çeviri düzgün çevirmiştir umarım :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
İlkay Başaran yazdı:

Nerede o eski atlar. :seytan:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

https://www.opet.com.tr/akaryakit-fiyatlari-arsivi

Motorin 3 subatta 14.65,  4 martta 18,93 

1 ayda %29.3 zam

Aylık enflasyon 4,81 yersen.

Maaş zamları aylığa dönmeli bu şartlar altında. Fiyatlar günlük arttığına göre maaşların aylık artması az bile.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

31013DE8-14D9-4956-8970-552543BA04E1.jpeg

petrolün mü var derdin var, bizde de zilyon lt gaz bulununca ondan şeeettmişizdir

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
İlkay Başaran yazdı:

ne demek abi bu bir padişah bozuntusu yüzünden bütün ulus çektiğinize değdi mi demek falan mı acaba

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Umut Taşlı yazdı:

ne demek abi bu bir padişah bozuntusu yüzünden bütün ulus çektiğinize değdi mi demek falan mı acaba

Diyor ki "ne yaparsanız yapın ama asla kimsenin futbolcu olmasını engellemeyin"

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...