Ersev Kaya 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cuma ve cumartesi gelecek zamlarla Abi iki zammı iki güne böleceklerine tek seferde toplamını yapsalar olmuyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Erkan Işık yazdı: Valla bilmiyorum birisi yapıp kullanıma açmış İlginç Yorum bağlantısı
Erkan Işık 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Bu savaş bitsin , bu savas da bize de füze olarak enflasyon atılıyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlginç oranlama yapmış olabilir ama bakdım şöyle tutuyor tansu bey Yılbasından beri dolar 11,80 den 14 e petrolde 75 usdler 110-115 usdlere geldi buda bize duble etki yapdı aynı altın grafıgı gibi oldu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Dün yine yaklaşık 400 km' lik gidiş dönüş yolunun, gidiş istikametini aşırı ekonomik kullanımla tamamladım. Dönüşte ise, seri, sabit yüksek devirde kalan yakıtı ve yolu bitirdim. Kaş yapalım derken göz çıkarmamak ta lazım. Bir de bu kadar krizin içinde DPF ile uğraşmayalım. Gidişte 4,8 olan ortalama tüketim dönüşte ise, 7,1' di. Özlemişim aracın gidişini. 3 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Tamer Topaç yazdı: Dün yine yaklaşık 400 km' lik gidiş dönüş yolunun, gidiş istikametini aşırı ekonomik kullanımla tamamladım. Dönüşte ise, seri, sabit yüksek devirde kalan yakıtı ve yolu bitirdim. Kaş yapalım derken göz çıkarmamak ta lazım. Bir de bu kadar krizin içinde DPF ile uğraşmayalım. Gidişte 4,8 olan ortalama tüketim dönüşte ise, 7,1' di. Özlemişim aracın gidişini. Sıkıntı yok akşama 1,50 zam daha geliyormuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tansu, yeni H-RV kibrit için ne dersin, inceleme fırsatın oldumu acep? 3 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: yok daha neler 100 kuruş denmişti ama? 3 Mart 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: cüzdandan para alana kadar Mesajın neresinden bakarsan bak zenginlik akıyor. Depo nakit doldurulmuş. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Ersen Tapan yazdı: Mesajın neresinden bakarsan bak zenginlik akıyor. Depo nakit doldurulmuş. çocuğa dedim artık sizin adınız ''pompacı'' gülüyor velet 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Erkan Işık yazdı: Sıkıntı yok akşama 1,50 zam daha geliyormuş Battı balık yan gider . 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de cumartesi günü hesapla. Duydum yeni bir zam daha geliyormuş galiba Arabayı bırakıyorum galiba artık. Günlük 35 km yolum var gidiş dönüş. 1000 Lira yakıt harcıyorum aylık Tamer Topaç yazdı: Kaş yapalım derken göz çıkarmamak ta lazım. Bir de bu kadar krizin içinde DPF ile uğraşmayalım. DPF'cilere gün doğdu. Millet az yaktıracam diye DPF tıkayacak Doğan Arşiray yazdı: 100 kuruş denmişti ama? Artık denilene de yetişemiyorum. Dün dolduramadım depoyu Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Son bir yıllık LPG fiyatları. Hiç unutmuyorum 2,83 TL/lt idi arabayı aldığım gün 2016'da lpg fiyatı. 100 TL'nin az üstüne depoyu fullemiştim. Bugün aynı araç, aynı depo, aynı istasyon da 400 TL. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Trafik azalmıştır diye bir ümit çıktım, hiç değişiklik yok. Yağmurdan sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Ersev Kaya yazdı: Abi iki zammı iki güne böleceklerine tek seferde toplamını yapsalar olmuyor mu? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Trafik azalmıştır diye bir ümit çıktım, hiç değişiklik yok. Yağmurdan sanırım. Evet ben de şok oldum.. Ben hiç durmadan giderim diye düşünüyordum. Pazartesiden ümitliyim.. En kötü ihtimal depodaki yakıtlar bitene kadar sabredeceğiz.. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 En son 30 aralık 2021 tarihinde depoyu doldurdum, Arada azalınca 100 TL daha almıştım minimum seviyede kullanıyorum. Araba ile bir yerlere gidebilmek benim için artık çok büyük lüks oldu. Haftada 1 gün 20 dakika çalıştırıyorum. Satayım desem mevcut piyasada öldü parasına gidecek. satıldığını varsaysam arabanın parası günden güne eriyecek ve araç almak gerektiğinde yerine koymak mümkün olmayacak. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Burak Kuşçu yazdı: En son 30 aralık 2021 tarihinde depoyu doldurdum, Arada azalınca 100 TL daha almıştım minimum seviyede kullanıyorum. Araba ile bir yerlere gidebilmek benim için artık çok büyük lüks oldu. Haftada 1 gün 20 dakika çalıştırıyorum. Satayım desem mevcut piyasada öldü parasına gidecek. satıldığını varsaysam arabanın parası günden güne eriyecek ve araç almak gerektiğinde yerine koymak mümkün olmayacak. Mazot fiyatları düşsün ben alırım onu senden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Erkan Işık yazdı: Yılbasından beri dolar 11,80 den 14 e petrolde 75 usdler 110-115 usdlere geldi buda bize duble etki yapdı bize henüz etki yapmadı, dövize endeksli hazine ödemeleri başlamadı henüz, geçen seneden gelecek seneye azaltılan vergi gelirleri de realize olmadı henüz, bu tsunami öncesi gelen rüzgarın esintisi ancak.... Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Mazot fiyatları düşsün ben alırım onu senden Önden haber ver MTV yi ödeyeyim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: DPF'cilere gün doğdu. Millet az yaktıracam diye DPF tıkayacak Yapılan temizlik ile karşılaşılan sorun çözülse keşke. Ve bu arada çevre duyarlılığı adı altında yapılanlar yok mu? Beni benden alıyor. Çağlar Bayur yazdı: bize henüz etki yapmadı, dövize endeksli hazine ödemeleri başlamadı henüz, geçen seneden gelecek seneye azaltılan vergi gelirleri de realize olmadı henüz, bu tsunami öncesi gelen rüzgarın esintisi ancak.... Offfff ki ne offff... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tansu, yeni H-RV kibrit için ne dersin, inceleme fırsatın oldumu acep? Farklı bir tasarım. Yanyana 3 motor dizildi. Benzinli ve iki elektrik motoru. Bazen benzinli motor sadece jeneratörü çevirip, araba sadece elektrikle gider. Veya iki elektrik motoru bir debriyaj ile kilitlenip benzinli motor direkt tekere güç aktarır. Toyota’ya göre sistem daha ekonomik. Fakat daha arızaya açık. Ya da bakıma. Bir de yüksek hızlarda sanırım iyi değil. Çünkü benzinli motorun vites oranları şehir içine göre tasarlanmış. Daha detaylı bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yanyana 3 motor dizildi. Benzinli ve iki elektrik motoru. 2022 modelleri 2032 de takip etmeli jilet fbrikasına giderken 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Emin Önal yazdı: Hiç unutmuyorum 2,83 TL/lt idi arabayı aldığım gün 2016'da lpg fiyatı. 100 TL'nin az üstüne depoyu fullemiştim. Bugün aynı araç, aynı depo, aynı istasyon da 400 TL. O fiyatlar 2014 yılında da aynıydı. Çok iyi hatırlıyorum, 2014 temmuz ayında Denizli-Hatay-Gaziantep yapmıştım, 2,62-2,92 arası değişen LPG fiyatları görüştüm istasyonlarda 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts