Çağlar Bayur 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizde bi gariplik var. deyim vardır der ki: deveye bişi sormuşlar, o da demiş ki nerem düzgün.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Arabayı 3 gündür hybrid gibi kullanıyorum.. Yakıt 6,2 ye kadar düştü.. Zam geldikçe yeni teknikler uyguluyorum. bakalım nereye kadar direnebileceğim. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabayı 3 gündür hybrid gibi kullanıyorum.. Yakıt 6,2 ye kadar düştü.. Yani üşüyor musun? 3 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabayı 3 gündür hybrid gibi kullanıyorum.. Yakıt 6,2 ye kadar düştü.. Zam geldikçe yeni teknikler uyguluyorum. bakalım nereye kadar direnebileceğim. Şöyle 20 lira falan olsa da herkes hybrid alsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: Yani üşüyor musun? Yok be.. o kadar demedim Sadece sürüş olarak.. Düşük viteste kullanıyorum ve sürekli vitesle yavaşlıyorum. Aslında ben bunu soğukta akü sorun yaşamasın, akü dolsun diye yapıyordum ama baktım yakıt da düşüyor Dpf iptali sonrası egzozda sıkışma da oluşmayınca araba passat gibi yelken modda süzülüyor 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok be.. o kadar demedim Sadece sürüş olarak.. Düşük viteste kullanıyorum ve sürekli vitesle yavaşlıyorum. Aslında ben bunu soğukta akü sorun yaşamasın, akü dolsun diye yapıyordum ama baktım yakıt da düşüyor Dpf iptali sonrası egzozda sıkışma da oluşmayınca araba passat gibi yelken modda süzülüyor Allam sen c5 arkasına düşürme, düşüreceksen trafikte düşürme yareppim. Amin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Allam sen c5 arkasına düşürme, düşüreceksen trafikte düşürme yareppim. Amin. Niye.. kokuyor mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Niye.. kokuyor mu Kanser loading yazıları geliyor gözümün önüne Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Örf kaftan 0.0 yazarken kaydettim. misss 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: videoda titreşim önleme açık mı? bilmiyor abi . Normal kamerada optik sabitleyici varmış. Geniş açıda yokmuş. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Millet yavaş gidiyor hayret, yakıt ücretinden mi acaba? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Millet yavaş gidiyor hayret, yakıt ücretinden mi acaba? artık ne içtiler ise ondan da olabilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Keşke şerokeye binseymişim diyorum. 1.25 tl yakıyor araba ve kullanıyoruz. 2 3 sene önce şeroke bunu yakardı. Hemde müthiş sesiyle. Bilemedim... 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Bugün insan kaynaklarına gidip yakıt belimi büktü. Servis güzergahının yeniden oluşturulmasını istiyorum dedim. ( Ben kullanamıyorum ) Hatta bir adım ileri gittim. Bir minibüs kiralayın, ben şoförlük yapar bu bölgedeki çalışanları götürür getiririm dedim. ( Halı saha maçlarındaki samimiyetimize istinaden) Ya Genco ne alem adamsın dedi. Sonra olay yerini usulca terkettim. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 E ben bunu diyordum zaten. Akdeniz petrot fiyatı belli. Bizde bi gariplik var. Diğer ülkelere göre çok ucuz kaldıkAllah aşkına sen konuşma nolur yalvarıyorum Allah ın adını verdim [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Eşimin çalıştığı yer öğlen yemeğini kaldırdı. Yemek parası vermiyor. Yol zaten vermiyordu. Resmen sgk yatsın diye çalışıyoruz. 1 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Allah aşkına sen konuşma nolur yalvarıyorum Allah ın adını verdim Allam. Sen konuyu biliyorsun yarebbim. Amin. Ha bi de aralarında gazla çalışanlar var. Onları özel odaya, kokuyorlar. Amin. @İlkay Başaran ben kamudayım. Yemeğimi evden götürüyorum. Ama parasını versinler tabi. Yol yemek de kesilecekse vay anam vay 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Millet yavaş gidiyor hayret, yakıt ücretinden mi acaba? Ben yavaşladım valla yalan yok. Yakıttan mı üst üste gelen cezalardan mı bilmiyorum ama. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 (düzenlendi) bu sabah yarım depo benzin aldım 20 litreye 300 TL. içim cız etti. Kar yağsada işe kayarak gitsek. 21 Ocak 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: bu sabah yarım depo benzin aldım 20 litreye 300 TL. içim cız etti. Kar yağsada işe kayarak gitsek. Bize kaydılar yeterince. Kayacak halimiz kalmadı ki 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 cheroekimiz varken 1 lira yakar o diye akıl vermeye kalkan arkadaşlarla bi dalga geçiyorum öf keşke 20 lira olsa mazot 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Ben de servise geceçek gibiyim. Zam daha açıklanmadı ama tüketim 5,2 litreye çıktı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Gencay Bengli yazdı: Bugün insan kaynaklarına gidip yakıt belimi büktü. Servis güzergahının yeniden oluşturulmasını istiyorum dedim. ( Ben kullanamıyorum ) Hatta bir adım ileri gittim. Bir minibüs kiralayın, ben şoförlük yapar bu bölgedeki çalışanları götürür getiririm dedim. ( Halı saha maçlarındaki samimiyetimize istinaden) Ya Genco ne alem adamsın dedi. Sonra olay yerini usulca terkettim. Sana da yakıt versinler o zaman Selim Bilgin yazdı: Ben yavaşladım valla yalan yok. Yakıttan mı üst üste gelen cezalardan mı bilmiyorum ama. Benim şehir içi tüketimim bugün 6 litreye düştü... Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim şehir içi tüketimim bugün 6 litreye düştü... 10.5 idi sabah kısa mesafe ama. Yorum bağlantısı
Recommended Posts