Çağlar Bayur 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Zamlar yapıldı ama halen trafikten araba eksilmedi. Trafik devam ediyor. Sabahın 06:40 da yola çıkmama rağmen trafiğe giriyorum. eksilmedi derken? bu sabah radyo da bile konu oldu, şişli trafiği bayağı az idi Mehmet Ozyurek yazdı: Ama bu haksızlık.. Parası işverenden çıkana % 50 Parası devletten çıkana % 25 Devlet diğer harcamalarında da bu oranda kısıtlama yapacak mı ? yaptı bile bak mesela bu sene hiç yeni uçak veya maybaş alınmadıi yani az alındı diyelim, sen almanya ne zor durumda oraya baksana biraz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yaptı bile bak mesela bu sene hiç yeni uçak veya maybaş alınmadıi yani az alındı diyelim, sen almanya ne zor durumda oraya baksana biraz Erbaş sürekli yolda kalıyormuş 2015 model Mercedesi ile. Koruma araçları ile gidiyormuş gideceği yere. 3 Ocak 2022 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Fatih Evcin yazdı: Erbaş sürekli yolda kalıyormuş 2015 model Mercedesi ile. Koruma araçları ile gidiyormuş gideceği yere. Allah korusun (derin ironi, kinaye, teşbih ve bilumum edebi teferruatlar içerir) 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 merso da artık eskisi gibi değil anlaşılan üzücü Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ama bu haksızlık.. Parası işverenden çıkana % 50 Parası devletten çıkana % 25 Devlet diğer harcamalarında da bu oranda kısıtlama yapacak mı ? 100 bin TL'lik araç için 150 bin TL vergi alan, sonra da marketler stokçuluk ve kurdan fazla zam yapıyor diye ceza kesen devletten (hükumet) mi bahsediyorsun abi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Zamlar yapıldı ama halen trafikten araba eksilmedi. Trafik devam ediyor. Sabahın 06:40 da yola çıkmama rağmen trafiğe giriyorum. Nasıl eksilmedi!! İbb trafik haritasına bakmalısın. Şov yapıyorlar resmen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ersev Kaya yazdı: Eski bir Uganda atasözü der ki!! 😛 "Ver yetkiyi, gör etkiyi" E öyle demişti.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: pazartesi saat 10 ve istanbul’da yoğunluk bu. Şaka gibi gerçekten. %26 Harem Sirkeci feribot ücreti % 61 zamlanmış.. 18 idi 29 olmuş.. Acaba diyorum... trafik sorununa çözüm olur diye mi akaryakıtı köprüyü vs bu kadar artırdılar.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Harem Sirkeci feribot ücreti % 61 zamlanmış.. 18 idi 29 olmuş.. Acaba diyorum... trafik sorununa çözüm olur diye mi akaryakıtı köprüyü vs bu kadar artırdılar.. Zam değil, güncelleme o. Trafik için akaryakıta zam yapılacağını sanmam. Daha az araç trafiğe çıkınca tüketim azalır. Oradan gelecek vergi de azalır. Ver vegiyi gör etkiyi, pardon nasıldı o Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 opet de bugün dizel 12,98 idi sanırım. geçerken gördüm. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Zamlar yapıldı ama halen trafikten araba eksilmedi. Trafik devam ediyor. Sabahın 06:40 da yola çıkmama rağmen trafiğe giriyorum. Şirket aracı bol demek ki senin rotada(senin ki dahil) Selim Bilgin yazdı: Ofise git gel 60-70 TL yakıyor yahu. Ocak sonuna kadar virüsün artmasından dolayı evdeyiz Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Ocak sonuna kadar virüsün artmasından dolayı evdeyiz Ben de genelde evden çalışıyorum da bazen gitmem gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Aslında yakıt konusunda en zararlı olan benim. Şirkette aynı işi yapan iki kişiyiz. Diğer arkadaşta şirket aracı var. Ama ne hikmetse, mesai saati dışında hep beni arıyorlar şunu bi veriver diye. Aylık 450 lira yakıt parası alıyordum. Önceden 250 idi. Benzin 7,85 olunca zam istedim 450 oldu. Şimdi yine zam istedim kabul etmediler. Ben de yakıt parası da istemiyorum, aradığınız zaman da gelmiyorum dedim (İyi halt ettim. Kimse yemedi). Nisana kadar maaşa zam yok. Artı yakıt parası. Artı bir de araç muayenesi çıktı. Olan bana oldu. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: Ben de genelde evden çalışıyorum da bazen gitmem gerekiyor. Geçenlerde ofis haftamda baktım ahşap palet bırakmışlar müdürün masasının yanına,sahipsiz, dedim ben bunu alayım köye götüreyim kullanırım, hesapladım kangoo ile git gel 40-45 tl yakarım, palet de olsun o para zaten, vazgeçtim uğraşmaya değmez diye. Yola çıkmak zorunda olanlara Allah yardım etsin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Nasa uygun pembe yalanlar adamlar uzaya gidiyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Şirket aracı bol demek ki senin rotada(senin ki dahil) Ocak sonuna kadar virüsün artmasından dolayı evdeyiz Selim Bilgin yazdı: Ben de genelde evden çalışıyorum da bazen gitmem gerekiyor. Tam kapanmalar da dahil bir fiil ofise geldim. Evden çalışma nasıl bir şey Alengirli bir ''Görev Belgesi'' Genelgenin 30. ve 42. maddesiymişim.... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Tam kapanmalar da dahil bir fiil ofise geldim. Evden çalışma nasıl bir şey Alengirli bir ''Görev Belgesi'' Genelgenin 30. ve 42. maddesiymişim.... Görev belgesi tam bir saçmalıktı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: Görev belgesi tam bir saçmalıktı. Ama çok forsluydu. Ön cama koyup boş yollarda Sonrasında Nace kodu vs vs. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Tam kapanmalar da dahil bir fiil ofise geldim. Evden çalışma nasıl bir şey Alengirli bir ''Görev Belgesi'' Genelgenin 30. ve 42. maddesiymişim.... Trafik çekmemek, maske takmamak, ev haliyle rahat çalışmak güzel, fırsat varsa dene derim. Ofise gidince yüzümüz düşüyor müdüre laf ediyoruz niye geliyoruz diye. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Ama çok forsluydu. Ön cama koyup boş yollarda Sonrasında Nace kodu vs vs. Fırına giderken işe yarıyormuydu acep görev belgesine gerek yok. Bim poşeti yeter. Köksal Yılmaz yazdı: Trafik çekmemek, maske takmamak, ev haliyle rahat çalışmak güzel, fırsat varsa dene derim. Ofise gidince yüzümüz düşüyor müdüre laf ediyoruz niye geliyoruz diye. Kilo aldırmıyor mu ayaklarını koltuğa uzatıp çalışmak. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: Fırına giderken işe yarıyormuydu acep görev belgesine gerek yok. Bim poşeti yeter. Kilo aldırmıyor mu ayaklarını koltuğa uzatıp çalışmak. Aldırıyor tabi, zamlara karşı önceden alınmış kilolar en büyük silahım 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Aldırıyor tabi, zamlara karşı önceden alınmış kilolar en büyük silahım Sanayi gibi bir yerde ''Çorba'' 20 lira olmuş 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: köprüyü artmadı sistem değişti yahu, bak tek yöne geçiş ucuzaldı bile, gülme hakkat inanan çok yahu Doğan Arşiray yazdı: adamlar uzaya gidiyor. yıkk yaeeeeee, sordum ben , gittniiz lem diye, vidyo çekmişler stüdyoda, sonra ben bir keyiflen misssss oohhhh Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: artmadı sistem değişti yahu, bak tek yöne geçiş ucuzaldı bile, gülme hakkat inanan çok yahu Bursa'dan çorluya arkadaşımı ziyarete giderken aklıma gelmişti bu . Ben tek geçeceğim neden dönüşü de ödüyorum diye 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ocak 2022 Paylaş 3 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: artmadı sistem değişti yahu, bak tek yöne geçiş ucuzaldı bile, gülme hakkat inanan çok yahu yıkk yaeeeeee, sordum ben , gittniiz lem diye, vidyo çekmişler stüdyoda, sonra ben bir keyiflen misssss oohhhh Dünya düz, biliyorsun dimi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts