İlkay Başaran 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Şahinde sağ ayna opsiyoneldi. Dayım sıfır almıştı. 89 4 ileri göğüsten vites. Kahverengi göğüs. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 84 ts deri koltuk vardı üstü ne peluş kılıf takardık 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 84 te berbere de gidiliyormuş, ne günlerdi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Amma saaptiniz yahu enflasyon ABD de Almanya'da uçuyor oralarda açlıktan ölüyor millet.biraz şükredin 😁 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: Amma saaptiniz yahu enflasyon ABD de Almanya'da uçuyor oralarda açlıktan ölüyor millet.biraz şükredin 😁 Bu enflasyon muhabbetinden daha çok eskiye olan özlem olmuş🥰 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Sene 93, Mardin’deyiz, babam öğretmen. Aha bu 84 GTS vardı. 10 sene bindik. Hey gidi. Memlekete gittiğimizde bizim muhtarın bu arabada gözü vardı, babam satmadı. Adam gitmiş aynısından almıştı.. Resimde babam, abim ve ben varız 16 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Sene 93, Mardin’deyiz, babam öğretmen. Aha bu 84 GTS vardı. 10 sene bindik. Hey gidi. Memlekete gittiğimizde bizim muhtarın bu arabada gözü vardı, babam satmadı. Adam gitmiş aynısından almıştı.. Resimde babam, abim ve ben varız Vay be gts otomatik ön cam sarı torpido elektrikli fan şu an bulsam temizini alırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Sene 93, Mardin’deyiz, babam öğretmen. Aha bu 84 GTS vardı. 10 sene bindik. Hey gidi. Memlekete gittiğimizde bizim muhtarın bu arabada gözü vardı, babam satmadı. Adam gitmiş aynısından almıştı.. Resimde babam, abim ve ben varız Ön camlar elektriklimiydi.. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Kart kesim geçsin/puanlar yatsın diye bekliyorum, pazartesiye kadar bir daha sokmazlar umarım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Fatih Keskin yazdı: Vay be gts otomatik ön cam sarı torpido elektrikli fan şu an bulsam temizini alırım Ne eksik ne fazla saymışsın abi hepsini:) Mehmet Ozyurek yazdı: Ön camlar elektriklimiydi.. Bizimki iptal edilmişti, yerine Çorum kaloriferi olan bir panel takmıştı babam. Orijinal düğmeleri bulunan paneli de satarken yeni sahibine teslim etmiştik.. O arabalarda standart mıydı bilmiyorum ama torpidonun altında bir düğme ile manuel olarak da fanı aktif edebiliyorduk. Yine de sıcaklarda Erciyes’in yokuşlarında dinlendirmeden devam edemiyorduk.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Sene 93, Mardin’deyiz, babam öğretmen. Aha bu 84 GTS vardı. 10 sene bindik. Hey gidi. Memlekete gittiğimizde bizim muhtarın bu arabada gözü vardı, babam satmadı. Adam gitmiş aynısından almıştı.. Resimde babam, abim ve ben varız Ateş ediyor maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Epey gerilere gidilmiş, eski fotoğraflar yüklenmiş... Ben sizi o kadar geri götürmiyeyim, 2011 de foruma üye olduğum zaman benzin mazot 3 lira 4 lira falan... Forumda da o zamanlar konuşulan "mazotu, benzini 10 TL yapsinlar 10 sene zam yapmadık " desinlerdi... Genelde @Çağlar Bayur abi söylerdi bunuda... Benzin, mazot 10 TL olurmu hic derdim içimden, hakketen oldu... Çok ileri görüşlü, vizyon sahibi bir forumuz ama bazen vizyonsuz olmak öylesine araba muhabbeti yapsak daha mi iyi diye de dusunmeden edemiyorum... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 gts dediğin bu renk olurdu , camların yeşili de ortaya çıkardı, Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: gts dediğin bu renk olurdu , camların yeşili de ortaya çıkardı, Hakket yeşildi camlar. Harbiden nitelikli renöymüş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2021 Paylaş 11 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Hakket yeşildi camlar. Harbiden nitelikli renöymüş Verso kaç yakıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Salı gecesi benzinde 70, mazotta 60 kuruş zam Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Dün gece 12 gibi shelle uğradım. V power zorda kalmadıkça almam. Dedim standart benzin( tasarruf yakıtı) koy. Abi depomuzda kalmadı dedi. Ben şok. Dedim nasıl ya koskoaca benzin istasyonu nasıl benzini kalmıyor birde Shell. E-5 kenarı. Almaz olaydım. Daha çabuk bitiyor. Aracı iyi çekiyor ama erken bitiyor daha önce tecrübe ettiğim için biliyorum. 20km erken bitiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Verso kaç yakıyor Şimdi şöyle ki benzinde kullanırsam 7,5 LPG’de ise 9 litre karma tüketim. Hayırdır Verso mu alıyorsunuz?:) Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Şimdi şöyle ki benzinde kullanırsam 7,5 LPG’de ise 9 litre karma tüketim. Hayırdır Verso mu alıyorsunuz?:) Vaay. Kasa büyük. Bana daha fazla yakar gibi geldi de Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vaay. Kasa büyük. Bana daha fazla yakar gibi geldi de Gaza korkarak basıyoruz 😬 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Sene 93, Mardin’deyiz, babam öğretmen. Aha bu 84 GTS vardı. 10 sene bindik. Hey gidi. Memlekete gittiğimizde bizim muhtarın bu arabada gözü vardı, babam satmadı. Adam gitmiş aynısından almıştı.. Resimde babam, abim ve ben varız Aha logo iptali var. Yakışmış [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2021 Paylaş 16 Aralık 2021 Benzine zam geldi Benzinin litre fiyatı bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 56 kuruş zamlanacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts