İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ümit Türk
(düzenlendi)

edpk yalanladı  öyle bir zam yok diyor. 

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Ümit Türk yazdı:

edpk yalandı  öyle bir zam yok diyor. 

cumartesi 55 kurus indirim var

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

benzinlikte kuyruk varsa sorunsuz satış devam ediyorsa, almayın indirim olacaktır serbest piyasa mı desem acaba :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)
Umut Taşlı yazdı:

abi lpg avantajlı mı hala sende? 

Hesaplayalım.

Benzin 9.80

Lpg 7.40 burada.

Benzinde şu aralar 8 lt, lpg’de tahmini 9 litre tüketiyorum 100 kmde.

Yaklaşık 10 krş fark ediyor km’de. 100 km’de 10 lira..

Arada benzin de tüketiyor, lpg bakımı yıpranması vesaire derken hiç olmasa da olurmuş..

Benim benzin deposu şu an neredeyse dolu ama alışkanlıktan lpg’ye devam ediyorum.

edit:

benzin fiyatına uygulamadan bakmıştım. Yanılmışım.

şu an 8 küsur galiba..

11EE5516-AA59-497A-969D-40764E1D89BA.png

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Battı balık yan gider, hesap yapmayı bıraktım, ne yakarsa yaksın, daha büyük hacimli benzinli araç alacağım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Celal Aydın yazdı:

Battı balık yan gider, hesap yapmayı bıraktım, ne yakarsa yaksın, daha büyük hacimli benzinli araç alacağım.

dur kalk trafiği çoksa büyük hata olur :) 4.7 benzinli jeep grand cherokee kullandım 1 sene boyunca, yakıt problem değil di ama şehir içinde 21 litre yakıyordu. çekilir dert değil.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Doğan Arşiray yazdı:

dur kalk trafiği çoksa büyük hata olur :) 4.7 benzinli jeep grand cherokee kullandım 1 sene boyunca, yakıt problem değil di ama şehir içinde 21 litre yakıyordu. çekilir dert değil.

21 mi hay maşallah.  :blink:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Doğan Arşiray yazdı:

Maşallah abi 😄 yok ben o kadar büyük hacim istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ümit Türk yazdı:

21 mi hay maşallah.  :blink:

evet kışın ve sadece dur kalk trafik. istanbul gibi bekleme değil ama berbat ötesi.

Celal Aydın yazdı:

Maşallah abi 😄 yok ben o kadar büyük hacim istemiyorum.

ama uzun yolda ful ötesi dolu arabayla 11 litre yakıyordu. küçük motorda bu kadar büyük fark olmaz mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
ama uzun yolda ful ötesi dolu arabayla 11 litre yakıyordu. küçük motorda bu kadar büyük fark olmaz mesela.
Hep mi 21 yakar? :crazy:
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
yazın 16
Araba ile çokmişim olmasa yani ayda 1000 yapmasam ya da ekonomim yetse v8 altına binmezdim. Keyif. Ne yaksa hakkı. Şu gelirle 1.6 ile zor başediyorum o ayrı malesef.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
İlkay Başaran yazdı:
Doğan Arşiray yazdı:
yazın 16

Araba ile çokmişim olmasa yani ayda 1000 yapmasam ya da ekonomim yetse v8 altına binmezdim. Keyif. Ne yaksa hakkı. Şu gelirle 1.6 ile zor başediyorum o ayrı malesef.

Büyüklerimiz ( @Servet Aydın, @Mehmet Göktürk vb) elektrikli pratik bi aile aracı yapsalar da işimizi görsek. 4 teker 1 motor, damı akmasın yeter.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Köksal Yılmaz yazdı:

Büyüklerimiz ( @Servet Aydın, @Mehmet Göktürk vb) elektrikli pratik bi aile aracı yapsalar da işimizi görsek. 4 teker 1 motor, damı akmasın yeter.

Kışında motor kullanayım diye ekipmanlara baktım da yağış ve soğuğa dayanıklı. 20 bin tl tutuyor. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
İlkay Başaran yazdı:
Doğan Arşiray yazdı:
yazın 16

benim v8 den aldığım en büyük keyif tamamen fabrikasyon halde olunca çok sessiz ve kedi mırıltısı gibi bir sese sahip olmasıydı. yoksa v8 artık hiçbir yerde mantıklı değil çünkü aynı işi minicik motorlar yapabiliyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

Kışında motor kullanayım diye ekipmanlara baktım da yağış ve soğuğa dayanıklı. 20 bin tl tutuyor. 

55-60 bine bajaj

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Göktürk yazdı:

55-60 bine bajaj

Toros sw alıp elektrikliye çevirsek?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

2005 te yaptım..resimlerini atmıştım..

Kampüs dışında kullanamadık.

50-60 bine malolmaz 4000 dolar motor ve kontrol ünitesi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

Toros sw alıp elektrikliye çevirsek?

trafiğe çıkamaz yasak, illegal tekliflerinizi dm den atınız

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

trafiğe çıkamaz yasak, illegal tekliflerinizi dm den atınız

Her konuda olur mu? :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Başböyük

Bazı istasyonlar giriş kısmına kuka koyarak kapatmış, bazıları ise yakıt yok ayağına yatıyorlar. Yine zam gelecek de satış mı yapmıyorlar acaba?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Önder Başböyük yazdı:

Bazı istasyonlar giriş kısmına kuka koyarak kapatmış, bazıları ise yakıt yok ayağına yatıyorlar. Yine zam gelecek de satış mı yapmıyorlar acaba?

Öyle olsa 1 lira arttığı gece kapatırlardı

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Öyle olsa 1 lira arttığı gece kapatırlardı

1 lira arttığı gece saat 10 civarı iki istasyonda dizel yakıt bitmişti. gerçekten... 

tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...