Çağlar Bayur 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Eyt konuşulmaya başlandı.. Kabaca 5 milyon seçmenin gazı alındı hemen eskiden ne zor şey derdim bazı şeylere, sonra iknayım ben yahu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Cevizde B12 varmış. Satılık ceviz 50 oldu. 9 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Cevizde folik asit varmış bak beyin gelişimine çok etkili imiş. 100 oldu. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Karadeniz gazı çıktıkca , milyar metreküp başına 10 bin kişi emeki olacakmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: inşallah öyle bir sıralama olmaz, olur ise kasırganın gözündeyiz demektir, arkası yıkım olur , sarmala giriş olur bu sıra kasırga öncesi sessizlk olur güneş açar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 3600 ek gösterge de konuşuluyor mu? Emekli maaşlarına da seyyanen 1000 er lira eklenmeli.Daha dünkü emeklisin bu nasıl lakırtı eskiden ne zor şey derdim bazı şeylere, sonra iknayım ben yahuBen çoktan ikna oldum 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: inşallah öyle bir sıralama olmaz, olur ise kasırganın gözündeyiz demektir, arkası yıkım olur , sarmala giriş olur bu sıra Sırasını bilmem ama olası şeyler.. Ufuk çizgisine doğru emin adımlarla gidiyoruz. Kara delik bizi yutar mı yoksa bir mucize olur da geri mi kusar bilemem. Belki de kara deliğin ötesi daha güzeldir, kim bilir Çağlar Bayur yazdı: inşallah öyle bir sıralama olmaz, olur ise kasırganın gözündeyiz demektir, arkası yıkım olur , sarmala giriş olur bu sıra Sırasını bilmem ama olası şeyler.. Ufuk çizgisine doğru emin adımlarla gidiyoruz. Kara delik bizi yutar mı yoksa bir mucize olur da geri mi kusar bilemem. Belki de kara deliğin ötesi daha güzeldir, kim bilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: kasırga öncesi sessizlk olur güneş açar. sonra dam dan başlayıp temele kadar uçar gider ama , güneş iyyimiş yine iknayım ben Yurdaer Elay yazdı: Kara delik bizi yutar mı yoksa bir mucize olur da geri mi kusar bilemem. Belki de kara deliğin ötesi daha güzeldir, kim bilir bilimsel olarak, kara deliğin öncesi çok sakin yavaş ve huzurlu, sonraki 1 saniye de( o saniye içinde bizim dünya saati gibi değil ) ivme sonsuza gidiyor ve pıt. aslında ms içinde bitmiş oluyor bitmekte olan teori tabi bu vesile ile o kara deliğe düşen henüz geri dönemedi 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: sonra dam dan başlayıp temele kadar uçar gider ama , güneş iyyimiş yine iknayım ben bilimsel olarak, kara deliğin öncesi çok sakin yavaş ve huzurlu, sonraki 1 saniye de( o saniye içinde bizim dünya saati gibi değil ) ivme sonsuza gidiyor ve pıt. aslında ms içinde bitmiş oluyor bitmekte olan teori tabi bu vesile ile o kara deliğe düşen henüz geri dönemedi Dünyadaki yaşam sona erdikten sonra tünelin ucundaki beyaz ışık olarak tabir edilen ne ola ki acep? Sakın kara deliğin ötesindeki beyaz delik olmasın? Neyse ben bi çay daha alayım kendime Bu arada en ucuz içilesi çay olmuş 45-50 TL. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Daha dünkü emeklisin bu nasıl lakırtı Eyt mağduruyum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 mis gibi zeytinlikte tavuk kanadı ve mısır 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 10 dönüm arazi. Offroad pisti. Mis olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: sonra dam dan başlayıp temele kadar uçar gider ama , güneş iyyimiş yine iknayım ben bilimsel olarak, kara deliğin öncesi çok sakin yavaş ve huzurlu, sonraki 1 saniye de( o saniye içinde bizim dünya saati gibi değil ) ivme sonsuza gidiyor ve pıt. aslında ms içinde bitmiş oluyor bitmekte olan teori tabi bu vesile ile o kara deliğe düşen henüz geri dönemedi Bir de şöyle bir teori var. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Beyaz_delik 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Perşembe benzine 30 kuruş indirim https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzine-indirim-bekleniyor,vMtVGlAqRkSKTMVDKkBH8A Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Perşembe benzine 30 kuruş indirim https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzine-indirim-bekleniyor,vMtVGlAqRkSKTMVDKkBH8A Sizce politika olarak LPG'yi kaldırmayı düşünüyor olabilirler mi? Şöyle bir hesap yapalım dedim (benzin 30 kuruş düşerse), %3 tasarruf için değer mi aracı LPG de kullanmaya veya dönüşütürmeye, değmez tabiki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 (düzenlendi) Furkan Avcı yazdı: Sizce politika olarak LPG'yi kaldırmayı düşünüyor olabilirler mi? Şöyle bir hesap yapalım dedim (benzin 30 kuruş düşerse), %3 tasarruf için değer mi aracı LPG de kullanmaya veya dönüşütürmeye, değmez tabiki. Lpg dönüşüm zaten bitti. Lpg’li arabalar benzinde sürmeye başladı. lpg’nin artma sebebi biraz global. Zaten petrolün damıtılması sonucu en az çıkan ürün. Doğalgaz’dan takviye yapılıyor. Doğalgaz zamlandı. Ayrıca lpg talebi çok arttı. Sonuç fiyata yansıdı. Şu an istanbul’da en ucuz markalı lpg 6 tl. Bu anadolu’da yollarda 6,5 tl ediyor. Bunu da %20 fazla yaktığı için 1,2 ile çarpınca 7,8 tl ediyor. Benzin 8,10 tl oldu şimdi istanbul’da. hele bazı ücra bölgelerde lpg şu an 7 tl’den bile satılıyor. 9 Kasım 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Bir taraftan EYT lileri kazanayım derken lpg sektörünü kaybedecek. 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Bir taraftan EYT lileri kazanayım derken lpg sektörünü kaybedecek. EYT işi çözülsünde sıra onada gelir. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Zaten değmez Peki olan sökülür mü? Ne dersin hocam? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Furkan Avcı yazdı: Peki olan sökülür mü? Ne dersin hocam? Bence dursun. Lpg’nin sigortasını çıkarın. Sistem komple kapansın. Sökerken manifolda kaçacak çapak, manifoldu tıkarken kaçacak bir parça veya su hortumlarıyla tekrar oynamak risk. Ara ara sistemi çalıştırıp devirdaim yaptırmak yeterli. Belki ileride lpg yine benzin/2 olur 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Karbüratör ayarı mi yaptirsam Yaptır tabi yaa, ver coşkuyu. Madem kaçamıyoruz zevk bari alalım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Eyt mağduruyum. Hepimiz öyleyiz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Furkan Avcı yazdı: Sizce politika olarak LPG'yi kaldırmayı düşünüyor olabilirler mi? Şöyle bir hesap yapalım dedim (benzin 30 kuruş düşerse), %3 tasarruf için değer mi aracı LPG de kullanmaya veya dönüşütürmeye, değmez tabiki. Bu sitenin linki nedir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts