Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: papua yeni gine? Onu bulamadım.. Sırbistan dinarı olur mu 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 (düzenlendi) İlkay BAŞARAN yazdı: Toplumdaki dedeler ve anneanneler fakülte mezunu olduğunda olacak. O zaman kasisler kalkacak, kaldırım yükseklikleri düşecek. Bundan çok emin değilim, emin olamıyorum sürekli olarak gelen gideni aratıyor. 15 Ekim 2021 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Bu grafiğe bildiğim tüm para birimlerinin TL karşısındaki durumunu ekledim.. Her renk bir para birimi Buyrun bakın yorumlayın. 2008 den bu güne 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 yükselmiş çok güzel, dimi? yükselen şey iyidir? 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: yükselmiş çok güzel, dimi? yükselen şey iyidir? Tek bir yükselme yok. Grup var orada 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Fizyolojiyi bi aşabilsek Yok o bizim umurumuzda değil..Acaip bir aidiyet yaşıyoruz.Ankara'nın eskiden yeşil olan tepelerine doğru.. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Metin Mankal yazdı: Yok o bizim umurumuzda değil..Acaip bir aidiyet yaşıyoruz.Ankara'nın eskiden yeşil olan tepelerine doğru.. Aaah ah.. O bahsettiğiniz yeşil tepeye "aşıklar tepesi" derdik eskiden. Ortaokul ve lisede az gitmedik, piknik yapmaya 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Geçinemiyorum..Sen de geçinemiyorsundur eminim..Siz de öyle... 1 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Maslov un primidi bu. Bilmiyorum, kesin bir yerlerde vardır. Bir şeyi ilk söyleyecek kadar zeki değilim. İhtiyaçlar sıralaması, bir basamağı halletmeden diğer basamağa geçemezsin diyor. Ben ise burada şunu diyorum, bir kişiye yada topluma hangi basamakta ise oradan ödül yada ceza vermelisin ki "ayık" kalsın. Fizyolojik seviyede olan bir kişiye "senin kitabını elinden alırım diyerek ceza veremezsin. O kişiye demokrasi ve fikir özgürlüğü üzerinden ödül versen dahi bir anlam ifade etmez. Toplumda böyledir ve fizyolojik basamakta olan toplumları açlık "ayıktırır".Bravo, doğru bakış açısı. Tüm ülkenin ‘ayıkması’ dileğiyle…Edit: yanlış anlaşılmasın, tüm ülke aç kalsın anlamında söylemiyorum. Maalesef bazı şeyleri doğrudan ifade edemiyoruz. Bilmem anlatabildim mi… 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Bravo, doğru bakış açısı. Tüm ülkenin ‘ayıkması’ dileğiyle…Edit: yanlış anlaşılmasın, tüm ülke aç kalsın anlamında söylemiyorum. Maalesef bazı şeyleri doğrudan ifade edemiyoruz. Bilmem anlatabildim mi…Zaten açız hocam sorun yok. Hoşgörüye mesela. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Dolar yüksek değil ki.. Bakınız Eur Usd grafiği Bu da TRUSD grafiği Iste ayni sekilde benzin fiyati da yuksek degil. Türk lirasinin deger kazanmasi lazim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Şu an bişeyler oluyor. rakamlara baktınız mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Şu an bişeyler oluyor. rakamlara baktınız mı? Piyasa kapalı hocam. Pazartesi ola hayrola. gaplı açarsa anlarız neler olduğunu Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Şu an bişeyler oluyor. rakamlara baktınız mı? Şahlanıyor gibi görünüyor hocam. TL düne göre daha zayıf olabilir ama yarından daha güçlü en azından.. 4 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Erdem Doğan yazdı: Şahlanıyor gibi görünüyor hocam. TL düne göre daha zayıf olabilir ama yarından daha güçlü en azından.. Peki kasım nasıl olacak ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Peki kasım nasıl olacak ? Kötü günler geçti şükür. Şimdi sırada daha kötü günler var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Peki kasım nasıl olacak ? Ekimden daha iyi olacak. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Bu grafiğe bildiğim tüm para birimlerinin TL karşısındaki durumunu ekledim.. Her renk bir para birimi Buyrun bakın yorumlayın. 2008 den bu güne Bunlar yine güçlü ülkelerin paraları, bunları kenara bırakalım abi. Afganistan, kendimi bildim bileli savaş, terör, müdahale eksik olmuyor bu ülkede. Afganistan afganisi 2 senede %70 değer kazanmış TL ye karşı. Söyleyecek söz kalmamış artık Türkiye için. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Sabah mazot benzin aynı fiyattı. 7.94 lpg en ucuz po’da gördüm. 5,20 yazıyordu. %20 fazla yaktığı için 6,25 sayabiliriz litresini Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Bu da günümüzü güzel geçirmek için bir alternatif olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah mazot benzin aynı fiyattı. 7.94 Istanbul’da da daha ucuz. Bizim burada 8.16 benzin, 8. 17 Mazot. katkılı alınırsa 8.19 hatta. İl bazında rafineri uzaklığına göre değişiyor fiyatlar. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Akaryakıtın lt si 20 lira olsun ki ozaman herkes anlasın Avrupa’nın bizi kıskanmadığını. Neyse ben haftalık hep 400 TL lik alıyordum artık 5 günde bir 400 TL lik alırım Diyip konuyu değiştireyim Silivri soğuktur şimdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts