Selim Bilgin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: pilavcı arabası ayarlanmış mı Yok, 35’e sosisli var. Ambiyans eksik. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 En ön sırada yerimi aldım. Heyecanla bekliyoruz. Gökselinde muhteşem tarzı varmış. Çok beğendim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 lastik stratejisi ile heyecan yaşayabiliriz capon da umarım bir yerlere patlamaz bu zeminde Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Türkiye Gp de kazanan Valtteri Bottas oldu 2. Sırada Marx Verstappen 3. Sırada Sergio Perez oldu … 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Leclerc bi direnemedi 8 tur, efsane olurdu 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: Leclerc bi direnemedi 8 tur, efsane olurdu Gelene yol verdi resmen 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Sorunsuz ve güzel bir yarış oldu. Umarım gelecek yıllarda da takvimde olmaya devam ederiz. Alonso'nun temas sonucu gerilere düşmesine üzüldüm. Güzel şeyler olabilirdi 😕 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Pistten bildiriyorum, ıslak ve soğuk. Donduk resmen 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Donduk resmen Aynen öyle, hava durumu yanılttı. Termal içlik giyip gitmek lazımmış. Yine organizasyonda çok ciddi sıkıntılar vardı. Yazacağım bilahare. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Yine organizasyonda çok ciddi sıkıntılar vardı. Yazacağım bilahare. Twittera yansıyan videolar var. Çıkışta baya problem olmuş gördüğüm kadarıyla. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Mehmet Yeter yazdı: Twittera yansıyan videolar var. Çıkışta baya problem olmuş gördüğüm kadarıyla. Çıkamadık teller koparıldı da millet çıktı insan seli gereksiz iki üst geçitten geçme zorunluluğu Çok ayıp çok. Yurtdışından arkadaşım vardı başka yarışlara da gidiyor bu ne ya dedi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Çok kötüydü burdan anlaşılmıyor durum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Garb kafasıyla yarışı getirip şark kafasıyla her şeyi kısıtlamaya çalışmışlar. Intercity ile de ilgili değil, emniyet de biraz ortalığı karıştırmış bence. Fanzone’u öyle bi kapatmışlar ki bi yangın vs. olsa tahliyesi mümkün değil. İçerideki herkes biletli zaten, niye telle kapatıyorsun tekrar? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Hala kendime gelemedim eve kadar yürüdük zaten allahtan yürüme mesafesindeyim. Tepeörende oturmanın avantajı da varmış. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Ayrıca bu telle kaplı alan en pahalı olan Gold ve Platin alanların da çıkışı. Çıkışında rezil olduğumuz otoparka da 200 TL verdik hem de 3 ay önceden. Bi Allah’ın kulu bu arabalar buradan nasıl çıkacak diye düşünmemiş. Etkinlikten sonra kaderine terk ettiler resmen. Millet çıkıştaki güvenlikçiyi parçalayacaktı hıncından. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Giden herkes sövüyor, bu nasıl organizasyon ya Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Hala kendime gelemedim eve kadar yürüdük zaten allahtan yürüme mesafesindeyim. Tepeörende oturmanın avantajı da varmış. Ben oradan bi de dere tepe köy yolundan kuzey Marmara’ya çıktım hocam. Oradan Riva yolundan FSM oradan Emirgan’a arkadaşı bırakıp eve geldim. 3 saatten fazlaydı çalışma süresi kapatırken. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Garb kafasıyla yarışı getirip şark kafasıyla her şeyi kısıtlamaya çalışmışlar. Intercity ile de ilgili değil, emniyet de biraz ortalığı karıştırmış bence. Fanzone’u öyle bi kapatmışlar ki bi yangın vs. olsa tahliyesi mümkün değil. İçerideki herkes biletli zaten, niye telle kapatıyorsun tekrar? Sen araçla mı geldin nasıldı çıkış? Ballıca yolunu kapamış emniyet oysa ordan şile yoluna bağlantı var kullandırabilirlerdi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Sen araçla mı geldin nasıldı çıkış? Ballıca yolunu kapamış emniyet oysa ordan şile yoluna bağlantı var kullandırabilirlerdi Sabah bayağı erken geldim, geliş iyiydi. Çıkarken de 10 dk erken çıksam acıktı çıkış. Bi anda yığıldı. Çıkış için şerit yapmamışlar, ve sadece tek şeritlik bir çıkış var. Otopark dediğimiz bir tarla zaten. Arabasını çalıştıran ilk aradan çıkışa daldığı için mahşer yeri gibiydi. Tam bir kaos. Oradan bilmediğim bir köy yoluna yönlendirdiler direk. Teke, Darlık vs. tabelaları vardı. Bayağı köy içlerinden geçtim. Direk Kuzey Marmara’ya bağladım sonra. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Sabah bayağı erken geldim, geliş iyiydi. Çıkarken de 10 dk erken çıksam acıktı çıkış. Bi anda yığıldı. Çıkış için şerit yapmamışlar, ve sadece tek şeritlik bir çıkış var. Otopark dediğimiz bir tarla zaten. Arabasını çalıştıran ilk aradan çıkışa daldığı için mahşer yeri gibiydi. Tam bir kaos. Oradan bilmediğim bir köy yoluna yönlendirdiler direk. Teke, Darlık vs. tabelaları vardı. Bayağı köy içlerinden geçtim. Direk Kuzey Marmara’ya bağladım sonra. Ballıcayı açmışlar okan üniversitesi önünden geçmişsin tamam iyi bari Ha yok geri tarafa vermişler Yorum bağlantısı
Recommended Posts