Mehmet Göktürk 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 İphone 11 için ekran koruyucu önerisi var mı? Mevcut olan kırıldı görevini yaptı. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: İphone 11 için ekran koruyucu önerisi var mı? Mevcut olan kırıldı görevini yaptı. Benim bir tavsiyem olacak. Vatanda telefona göre ekran koruyucu yapıyorlar. Şeffaf veya karartılmış modelleri var. Makinaya veriyor malzemeyi, senin telefona göre kesip biçip çıkarıyor. Çok kaliteli birşey. Benim bütün telefonlara yaptırdım. Fiyatı biraz pahalı. Zamanında 100-tl idi. Parasını hakediyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 piyasada çok farklı modeller var hocam 10 tl (cam alt kalite) 20 tl cam bir iyisi. 50-60 TL gibi nano kırılmaz cam (esneyebiliyor mika gibi) modeller var. Ben kendime 50 tl olandan alıyorum 5-6 ay götürüyor. Kızıma 20 tl lik olandan alıyorum 1 ay gibi idare ediyor ancak. En iyisini de alsam onu da kırıyor. AVM'lerde ürüne özel kesim 3d kaplama diye satılan var ki hiç yeltenmedim 200-250 tl diyorlar ona . 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Bütün telefonlarım için spigen marka ekran koruyucu ve kılıf kullandım, hiç pişman olmadım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Gökhan Tuna yazdı: spigen Bunun şeffaf kılıfını kullanıyorum. Sararıyor. Sararmaya çözüm varmı acaba? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 (düzenlendi) Annemin ve babamın telefonuna aşağıdaki markanın nano camından aldım. Tavsiye üzerine almıştım. Apple iPhone 11 Zore Nano Micro Temperli Ekran Koruyucu Apple iPhone 11 Zore (zoreaksesuar.com) 5 Ekim 2021 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Spigen alın başka marka bakmayın. Fatih Sarıkaya yazdı: Bunun şeffaf kılıfını kullanıyorum. Sararıyor. Sararmaya çözüm varmı acaba? Orjinal spigen kullandım senelerce hiç sararmadı. İnternetten mi aldınız? Eğer internettense %90ı sahte hocam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Yurdaer Elay yazdı: Annemin ve babamın telefonuna aşağıdaki markanın nano camından aldım. Tavsiye üzerine almıştım. Apple iPhone 11 Zore Nano Micro Temperli Ekran Koruyucu Apple iPhone 11 Zore (zoreaksesuar.com) bunun kılıfından aldım yeni, cuk diye oturdu Mehmet Göktürk yazdı: Mevcut olan kırıldı görevini yaptı. hep merak ederim, olmasa idi, kırıldığı vakada ekrana birşey olur muydu? olurdu ise, fabrika çıkışı diğerleri gibi neden bunu takmıyorlar? 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Bunun şeffaf kılıfını kullanıyorum. Sararıyor. Sararmaya çözüm varmı acaba? Spigen kilif tough armor ya da slim armor kullandim hep; renkli olduklari icin sararma konusunda ne yazik ki deneyimim yok; ancak silikon+yogun gunes isigi disinda sararma olmayacagini dusunuyorum. Ekran koruyucu olarak da glass nano liquid kullandim. Bunlardan hep cok memnundum. Su anki telefonum xiaomi mi 10t pro, kendi icinden cikan kilif ve ekran koruyucu ile kullaniyorum. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Spigen tavsiyemdir hocam. Arada cam yokmuş gibi, uygulaması da basit. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 cihazı uzun kullanırım derseniz media markt ömür boyu değişim garantili koruyucu cam takıyor kalitesi de iyi, 160-170 tl fiyatı var ayda bir git değiştir ses eden yok Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Ben kılıf falan kullanmıyorum direk alıp cebime koyuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts