Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Elektrikli üretilenlerle karşılaştırma yapalım. Elma ile armut olmuyor böyle. şarj dinamosunun nesine sevecem dinamo işte Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: şarj dinamosunun nesine sevecem dinamo işte vasati 40 çöp 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mahmut Yıldız yazdı: vasati 40 çöp bilmece bulmaca, neden 40 tır? pakette bir sürü boş yer kalıyor mesela Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: bilmece bulmaca, neden 40 tır? pakette bir sürü boş yer kalıyor mesela Kibrit çok olur da baş kısımları sıkışırsa sürtünme ile yanmasın diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Kibrit çok olur da baş kısımları sıkışırsa sürtünme ile yanmasın diye yok ondan deel... hikayesi: kav fabrikası kurulacak, (kavak ) tan gelir, zamanın şartları, uygun lokasyon bulunuyor, yurt dışından (isveç) alet edavat makineler getiriliyor kuruluyor, asıl kutular 50 li, zamanın şartları bunların tümü şişhanedeki bakanlığa bağlı fiyat kontrol dairesince tetkik ediliyor, tüm bilgiler onaya gidiyor geliyor, yıl geçiyor vs. üretime başlamaya 1 hafta gibi kala, her kutunun perakende satış fiyatı için gelen onay değişiyor, o fiyata satabilmek için de kutuların vasati 40 olması gerekliliği hesap ediliyor, zira kutunun boyutu değişemiyor. o yüzden sıfır küpriti sallayınca içi sallanırdı, orjinalinde vasati 50 olunca sallanmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: pastane sayısı 10 misli fazla idi Ve vicdan azabı olmadan yerdik. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok ondan deel... hikayesi: kav fabrikası kurulacak, (kavak ) tan gelir, zamanın şartları, uygun lokasyon bulunuyor, yurt dışından (isveç) alet edavat makineler getiriliyor kuruluyor, asıl kutular 50 li, zamanın şartları bunların tümü şişhanedeki bakanlığa bağlı fiyat kontrol dairesince tetkik ediliyor, tüm bilgiler onaya gidiyor geliyor, yıl geçiyor vs. üretime başlamaya 1 hafta gibi kala, her kutunun perakende satış fiyatı için gelen onay değişiyor, o fiyata satabilmek için de kutuların vasati 40 olması gerekliliği hesap ediliyor, zira kutunun boyutu değişemiyor. o yüzden sıfır küpriti sallayınca içi sallanırdı, orjinalinde vasati 50 olunca sallanmaz. Güzelmiş, ben sallamıştım zaten. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: Biz gençken Adım başı market yoktu. Ekmek alma bahanesiyle gazlamaca ne güzeldi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Adım başı market yoktu. Ekmek alma bahanesiyle gazlamaca ne güzeldi ben tek yaşıyordum, ekmek eve geliyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: şarj dinamosunun nesine sevecem dinamo işte Bunu artık 25 kuruşa vermezler.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu artık 25 kuruşa vermezler.. foto temsili lem, bugün kaça verirler diye bakmıcami yarın nasıl olsa değişir 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu artık 25 kuruşa vermezler.. Maliyetler ve Çinliler yüzünden Türkiye'deki kibrit fabrikalarının dibine kibrit suyu döküldü.. Ben Malazlar kibritlerini çok severdim mesela. Standart kutularının haricinde koleksiyonluk veya üzerinde genel kültür bilgileri içeren kutular üretiyorlardı. Spor otomobiller, trafik levha bilgileri, reprodüksiyon tablolar vs vs. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben tek yaşıyordum, ekmek eve geliyordu Şeyin kopa eee amfinin remote kablosu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Şey.. amfinin remote kablosu Amfi değil de.. Bir kasetçaları var.. Dibim düştü.. Benim cd çalardan daha güzel çaldı 20 yıllık emel sayın kasetini. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Amfi değil de.. Bir kasetçaları var.. Dibim düştü.. Benim cd çalardan daha güzel çaldı 20 yıllık emel sayın kasetini. Çalarız dert ettiğine bak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Çalarız dert ettiğine bak Bunu aşamıyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu aşamıyoruz. Kolay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Kolay Amfiyi de çalalım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim cd çalardan daha güzel çaldı o %25 i idi, asıl cihaz başka lokasyonda Mehmet Göktürk yazdı: oyhsssss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Amfiyi de çalalım.. Kesin Mehmet Göktürk yazdı: Yüksek kazançlı krom band. Ne tiz ses alınırdı bundan. Dolby açıkken 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Kesin Yüksek kazançlı krom band. Ne tiz ses alınırdı bundan. Dolby açıkken Alkol ile kristal siler, ince yıldız ile ayar yapardık. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Kesin Yüksek kazançlı krom band. Ne tiz ses alınırdı bundan. Dolby açıkken Vakiyle bir arkadaşım vardı, Alman kültür merkezine üye olmuş. Kasetleri alır içini başka kasete çeker sonra bantları değiştirirdi. Bizim kasetlerin manyetik bantları kahverengi iken oradaki kasetlerin bantları siyah olurdu. Neymiş ses fark ediyormuş.. Ben ses farkına hiç varamadım.. 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Serkan Toker yazdı: Vakiyle bir arkadaşım vardı, Alman kültür merkezine üye olmuş. Kasetleri alır içini başka kasete çeker sonra bantları değiştirirdi. Bizim kasetlerin manyetik bantları kahverengi iken oradaki kasetlerin bantları siyah olurdu. Neymiş ses fark ediyormuş.. Ben ses farkına hiç varamadım.. Abi sen mi anlatmıştın, OGS okumayınca OGS cihazını eline alıp, koşarak geçen kişiyi, Yorum bağlantısı
Recommended Posts