Mahmut Yıldız 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Eşim sabah kızı okula götürüyor. Annelerimiz, ablaları falan 5-6 km içerisinde. Hem okul, hem yakındakileri ziyaret hem de market vs işleri için çok mantıklı bir çözüm. Ama binada şarj sorunumuz olur. Onun yanında ikinci araç için sigorta, kasko gibi maliyetler çok yük bindirir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Ezilmez diyebilir misin? Yoo, direk ezerler Bu nasıl bişeymiş laaa deyip bakacaz diye ezerler. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Valla ben büyük ev büyük araba seviyorum. Neden? Çünkü darlanıyorum küçükte. Oturduğum alan geniş olmalı. Işık olmalı. Boğuluyorum. Corolla veya küçük arabalarda midem bulanıyor daralıyorum. Ama hem de az yakmalı 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla ben büyük ev büyük araba seviyorum. Neden? Çünkü darlanıyorum küçükte. Oturduğum alan geniş olmalı. Işık olmalı. Boğuluyorum. Corolla veya küçük arabalarda midem bulanıyor daralıyorum. Ama hem de az yakmalı Hem büyük hem az yakan araba mı? O ne? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Hem büyük hem az yakan araba mı? O ne? 500 T 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Hem büyük hem az yakan araba mı? O ne? passat 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla ben büyük ev büyük araba seviyorum. Neden? Çünkü darlanıyorum küçükte. Oturduğum alan geniş olmalı. Işık olmalı. Boğuluyorum. Corolla veya küçük arabalarda midem bulanıyor daralıyorum. Ama hem de az yakmalı Benim fotoğraflarım farklı olsun gibi mi Yok öyle birşey, Yakacak hem de ocağa incir ağacı dikercesine... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: 500 T Büyük görünmekle büyük olmak farklı şeyler abi Mehmet Göktürk yazdı: passat Hocam adam kibrite biniyor. Onun az yakmaktan kastettiği 3 buçuk litre benzindir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Hocam adam kibrite biniyor. Onun az yakmaktan kastettiği 3 buçuk litre benzindir passat çıkar ilerde elektrikli..o zaman bakarız. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: 500 T HİA (havasız insan aracı) 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Mehmet Göktürk yazdı: passat çıkar ilerde elektrikli..o zaman bakarız. TOGG daha önce çıkacak, bakılacaksa şayet. Daha da uygun olacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Doğan trend den az önce aradılar firma bu konuyu araştıracakmış. Form doldurmuştum MG sitesinden. Sizler de belki doldurabilirsiniz birkaç kişi daha. Doğan trend den az önce aradılar firma bu konuyu araştıracakmış. Form doldurmuştum MG sitesinden. Sizler de belki doldurabilirsiniz birkaç kişi daha. şimdi google mı artık ne ayarladı şunu okudum, araç güzele benziyor ve çıkarılabilir evde şarj edilebilir pil. Ve L7e sınıfı. yani hızlı. https://www.donanimhaber.com/cikarilabilir-pillere-sahip-silence-s04-turkiye-ye-geliyor--155530?fbclid=IwAR2ZyL21bsaScyh0VpbalpZF8q0p3U5s5fg8qpjasQ0kaQEflqCDrN6QQF0 Elin barselonalısının yaptığı aracı almak zorunda kalmaya utanıyorum aslında 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: 500 T Bak bak bak, adam Ayvalıktan buraya ayar veriyo 500 T falan, biliyorum oraları, yattığınız yeri biliyorum diyo. Aklınızı alırım diyo. Hadi, gel hadi... 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 ispanyol iyidir kanları hızlı akıyor, yüzler gülüyor, dünyanın en acaip tarım işleri de orada bir yerde, topraksız domates falan yetiştiriyorlar Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Çıkarılabilir = çalınabilir 🤣 Bu tür küçük bireysel araçlar yerine toplu taşımaya yönelmeliyiz. Aksi taktirde Hindistan gibi trafiğimiz olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Emre Şimşek yazdı: Çıkarılabilir = çalınabilir 🤣 Bu tür küçük bireysel araçlar yerine toplu taşımaya yönelmeliyiz. Aksi taktirde Hindistan gibi trafiğimiz olur. herkese her yere de toplu taşım yapamayız Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Peki topluluk sevmiyorsak? Sen bişey mi kullanıyosun? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Peki topluluk sevmiyorsak? Önder Özcan yazdı: Sen bişey mi kullanıyosun? Toplu taşıma 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 benim gittiğim yerlere toplular gelmio Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: incelelim "tigg desek buna.. şaka bir yana, ufak dediklerinizde çok ufak, hayatta sığamayız, geröekten yetmeme durumu var, ama Zoe gibi bir araç yeterli gelir aslında, suv muv zaten arziyle işimiz yok, bunlarda zaten suv değil suvcuk, ailecek sığılacak, pazara pikniğe gidilecek ayarda birşey şart, onun dışında imkan olsa min br elektrikli şehr içi araç kişisel kullanımda çokta güzel olur kanımca, fakat ülkenin hali ortada, zor bu işler... 10 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Bizden daha iri geçmiş nesil taş oyuğu içinde yaşamış biz arabaya sığmaz olduk. Bi tarafımız çok büyüdü 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Bizden daha iri geçmiş nesil taş oyuğu içinde yaşamış biz arabaya sığmaz olduk. Bi tarafımız çok büyüdü Tek şeritli yollarda reno 12lerle yaz kış seyahat ederdik. Biz arkada ön iki koltuk arasından yolu izlerdik. Şimdi millet araba beğenmiyor. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts