Behlül Baş 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Talha Bilgi yazdı: Üstad, https://www.onlineyedekparca.com/ dan uygun fiyata shell motor yağı var tavsiye edermisiniz hala siteyi ? Halen tavsiye ederim hocam en son Haziranda aldım birkaç parça ve yağ herhangi bir sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz soruyu şöyle soralım: onlin den yağı aldık, sıkıntı olup olmama kriterimiz nedir? neyi nasıl anlayacağız? Hamit inan yazdı: Emin olmanın tek yolu bu. maalesef o da garanti değil.. tecrübe ile sabittir 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Dükkandan aldığımıza satıcı garanti verir mi? Yağdan sorun yaşasak sözümüze veya ustanın sözüne inanıp zararı karşılar mı? Yorum bağlantısı
Hamit inan 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: maalesef o da garanti değil.. tecrübe ile sabittir Yağcı arkadaşın dükkana girdim; Yağcı bana yağ ver Ne olsun abi Shell ama sahte olmasın Sen şu depoya geç içerde biri var. O sana orijinal verir Depodaki adam Shell distribütör personeli çıktı 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz İnternet sitesinde satıcının profiline girip dükkanın yerini buluyoruz. Google maps’tan dükkan yorumlarına bakıyoruz. Yorumlara bakarken yorumcuların yorum sayılarını da kontrol ediyoruz. 1-2 yorum yapmış kullanıcı bottur. Dükkan gayet yerinde satış yapan bir dükkansa yağımızı alıyoruz. Ravenol alırken bu formülü tutturamadım. Satışı yapan mağaza hb’de ravenol Türkiye diye yazıyordu. İnternetten telefonlarına ulaştım. Yerine ulaştım. Gitmeye üşendim. Şişli’deydi merkezleri. yav kim yapar ravenol’ün sahtesini zaten. Yapsa da satamaz deyip aldım geçtim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Dükkandan aldığımıza satıcı garanti verir mi? Yağdan sorun yaşasak sözümüze veya ustanın sözüne inanıp zararı karşılar mı? tükkanın mekanı bellidir, sanayide, usta sıkıntı yaşarsa, tükkan kalmaz orada, zaman süzgecinden geçer en azından Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gitmeye üşendim. Şişli’deydi konum at basalım tükkanı, şişlide yağ dükkanı mı olur yahu kiralardan haberin var mı 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: tükkanın mekanı bellidir, sanayide, usta sıkıntı yaşarsa, tükkan kalmaz orada, zaman süzgecinden geçer en azından konum at basalım tükkanı, şişlide yağ dükkanı mı olur yahu kiralardan haberin var mı sonradan öğrendim ki orası şirketin merkez ofismiş. Kargo çantaköy diye bi yerden geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz çok mümkün plaza mekanıdır şişli, hele hele bi kafeler var gel bak çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tükkanın mekanı bellidir, sanayide, usta sıkıntı yaşarsa, tükkan kalmaz orada, zaman süzgecinden geçer en azından konum at basalım tükkanı, şişlide yağ dükkanı mı olur yahu kiralardan haberin var mı Ravenol yağlarını takip ederim, iyidir ama Türkiye distirbütörü yok, bu satan kendisi ithal etmiş sanırım, yağlar 2023 model, direk eledim, sosyal medyadan cevap vermediler yine kıllandım, Ravenol DE ye yazdım ne lem bu durum dedim, bakalım ne diyecekler Alaman için LM ye bakacağız artık... 31 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Ben Hepsiburada Yağçarşısı satıcısından alıyorum Shell yağlarımı. 4 kere alışveriş yaptım yağlar güzel geldi. Shell yetkili satıcısı. Shell'den başka da bir marka kullanmam zaten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Bende yetkili Motul Edremit bayisinden alıyorum, sıkıntı yok Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: Bende yetkili Motul Edremit bayisinden alıyorum, sıkıntı yok Bende yetkiliye gidiyorum mis Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Bende yetkiliye gidiyorum mis peki etkili mi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: peki etkili mi Yetkisi dahilinde evet 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bende yetkiliye gidiyorum mis yetkili yağ bayisinemi gel ben yetkiliyim değişeyim yağını bir daha beraber gidelimde biraz sinir edeyim hele şunları, yetkiliymiş hadi oradan, daha bunların dustırda atmaya çalıştıkları kazığı unutmadım... Çağlar Bayur yazdı: peki etkili mi kesinlikle, motor ömründe ve şanzımanda ömür törpüsü konusunda tam etkinler yağlarıda yanlış şanzımanda ömürlükmüş 31 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: yetkili yağ bayisinemi gel ben yetkiliyim değişeyim yağını bir daha beraber gidelimde biraz sinir edeyim hele şunları, yetkiliymiş hadi oradan, daha bunların dustırda atmaya çalıştıkları kazığı unutmadım... kesinlikle, motor ömründe ve şanzımanda ömür törpüsü konusunda tam etkinler yağlarıda yanlış şanzımanda ömürlükmüş Ömürlük evet. Ömrü 10 yıl. Bizim arabalar o kadar bile yürümez dertsiz tasasız ben sana diyeyim abi. Heryeri sensör vs. Vuruntu sensörünü bile çift koymuşlar. 10 yaşına geldiğinde 60 yaşında insan gibi hergün heryeri ayrı ağrıyacak. O yüzden şanzıman yağı ömürlük. Bitti o bir arabaya 20 sene bin devirleri. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) Valla ben bi hata yapıp şanzıman yağını değiştirdim. Kovandan söktürdüm ki kovan temizliği de yapılsın o yüzden metal tozları falan değişti kovan dibindeki mıknatısı da tekrar magnetize ettirdim. O günden beri kışın arabanın viteslerinin hiç tadı yok. Kemik kırılıyor gibi geçiyor. İçinden pembe bir yağ çıkmıştı usta bu otomatik yağına benziyor ama orijinal contaları üzerinde daha önce değişmemiş demişti. Nasıl bir yağ koyacağımı da tam bilemediğimden, bir de araya gurbet girdiğinden yaptıramadım. Eğer şanzımandaki yağlama durumu cidden o dayanımdaki dişlilere zarar verecek hale gelmişse değişebilir ama bir daha araba alsam değiştirtmem sanırım. Bunlar yaşanırken aracım 18 yaşındaydı ve serçe parmakla vites geçerdim ben. Şimdi aynı yumuşaklık sadece Maraş sıcağında öğlen seyahat ederken oluyor. 31 Temmuz tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ömürlük evet. Ömrü 10 yıl. Bizim arabalar o kadar bile yürümez dertsiz tasasız ben sana diyeyim abi. Heryeri sensör vs. Vuruntu sensörünü bile çift koymuşlar. 10 yaşına geldiğinde 60 yaşında insan gibi hergün heryeri ayrı ağrıyacak. O yüzden şanzıman yağı ömürlük. Bitti o bir arabaya 20 sene bin devirleri. katılıyorum, kullandığımız sürece sorun çıkarmasın yeter, 10 yıl güzel süre, tabii bende kalırsa, neyse sattığımdada kalan ömrünü iyi geçirsin hatta fazlasını yapsın, arkadan laf işitmeyelim Çağrı Alaf yazdı: Valla ben bi hata yapıp şanzıman yağını değiştirdim. Kovandan söktürdüm ki kovan temizliği de yapılsın o yüzden metal tozları falan değişti kovan dibindeki mıknatısı da tekrar magnetize ettirdim. O günden beri kışın arabanın viteslerinin hiç tadı yok. Kemik kırılıyor gibi geçiyor. İçinden pembe bir yağ çıkmıştı usta bu otomatik yağına benziyor ama orijinal contaları üzerinde daha önce değişmemiş demişti. Nasıl bir yağ koyacağımı da tam bilemediğimden, bir de araya gurbet girdiğinden yaptıramadım. Eğer şanzımandaki yağlama durumu cidden o dayanımdaki dişlilere zarar verecek hale gelmişse değişebilir ama bir daha araba alsam değiştirtmem sanırım. Bunlar yaşanırken aracım 18 yaşındaydı ve serçe parmakla vites geçerdim ben. Şimdi aynı yumuşaklık sadece Maraş sıcağında öğlen seyahat ederken oluyor. otomatikmiydi, büyük ihtimal yanlış yağ-yanlış uygulama yada eksik iş yapmışlardır, ama serçe barnak demişşsin sanırım manuel, sende yanlış yağ durumu var sanırım... Neyseki bizde böyle dertler yok, manuel şanzıman gibi, boşalt ve doldur 3.5 lt, tapadan taşınca bitti, değişim esnasında yağ ılık 40 derecede olsun yeter, kalibrasyon bile yok, yağda atf değil zaten konvertörlü gibi değil, dsg gibi hiç değil neyseki... 31 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Çağrı Alaf yazdı: Valla ben bi hata yapıp şanzıman yağını değiştirdim. Kovandan söktürdüm ki kovan temizliği de yapılsın o yüzden metal tozları falan değişti kovan dibindeki mıknatısı da tekrar magnetize ettirdim. O günden beri kışın arabanın viteslerinin hiç tadı yok. Kemik kırılıyor gibi geçiyor. İçinden pembe bir yağ çıkmıştı usta bu otomatik yağına benziyor ama orijinal contaları üzerinde daha önce değişmemiş demişti. Nasıl bir yağ koyacağımı da tam bilemediğimden, bir de araya gurbet girdiğinden yaptıramadım. Eğer şanzımandaki yağlama durumu cidden o dayanımdaki dişlilere zarar verecek hale gelmişse değişebilir ama bir daha araba alsam değiştirtmem sanırım. Bunlar yaşanırken aracım 18 yaşındaydı ve serçe parmakla vites geçerdim ben. Şimdi aynı yumuşaklık sadece Maraş sıcağında öğlen seyahat ederken oluyor. Şanzıman yağı en başından beri periyodik değişmemişse elleşmeyin derler. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: otomatikmiydi, büyük ihtimal yanlış yağ-yanlış uygulama yada eksik iş yapmışlardır, ama serçe barnak demişşsin sanırım manuel, sende yanlış yağ durumu var sanırım... Neyseki bizde böyle dertler yok, manuel şanzıman gibi, boşalt ve doldur 3.5 lt, tapadan taşınca bitti, değişim esnasında yağ ılık 40 derecede olsun yeter, kalibrasyon bile yok, yağda atf değil zaten konvertörlü gibi değil, dsg gibi hiç değil neyseki... Yok abi manuel, benim vitesi hissetmem gerek. Sanırım kalın yağ koyduk evet. Eski pembe yağdan koyasım var ama pembe olanlar hep otomatik için. Acaba otomatik ile manuelin farkı nedir ki, ikisi de çark içinde yüzüyor nihatetinde. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Ne olursa olsun, karşılıklı güvene tabi. İsteyen satıcı, yetkili bile olsa, merdiven altı imitasyon yağı satar. İnternetten alınacaksa satıcı profiline girilecek, adresine bakılacak, almak istenilen yağın web sitesine girilip distribütörlere bakılacak, o satıcı o distribütörle uyuşuyorsa, yüksek ihtimalle orijinal olacaktır o yağ. Ancak bu kadar emin olunabilir. Aksi halde evde laboratuvarımız yok analiz yapalım. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos https://www.cleanpex.com.tr/ Ben buradan alıyorum, burada üçkağıt yapıyorsa yapacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Castrol sitesinde paylaşmış. Online sitelerde de mağaza kendisi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Yok abi manuel, benim vitesi hissetmem gerek. Sanırım kalın yağ koyduk evet. Eski pembe yağdan koyasım var ama pembe olanlar hep otomatik için. Acaba otomatik ile manuelin farkı nedir ki, ikisi de çark içinde yüzüyor nihatetinde. öbürlerini bilmemde bende oto şanzımanın içi seninkiyle büyük oranda aynı sayılır, o yüzden bozulmuyor zaten, sen yağını uygun olan neyse onunla değiştir keyfine bak, birşey olmaz merak etme... Benim durum şöyle bunlar motor yağı, şanzımana uyacak yağıda yok.. Castrole bak, hala yağ yok, varda bizde yok, tırt işte... https://www.castrol.com/tr_tr/turkey/home/car-engine-oil-and-fluids/oil-and-fluids-finder.html?customerType=workshop&page=recommendedProducts&id=141822 aha Mobilde hala tırt durumda https://www.mobiloil.com.tr/tr-tr/sase-numarasi-ile-motor-yagi/recommendation?query=api/v1/tr-TR/khws/equipment/FawEcW1pB/1/b2b 1 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts