Erkan Işık 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: kesinlikle... canına okur akünün, elektrikli süpürgeyle denemiştim birara, zor bastı marş... şundan verelim 250 bar basar... birara mini bibklet pompasıyla tam inik lastiği şişirdiydim, yerden kesip janta değmeyecek lastikçiye gidecek kadar şişirmek canıma okudu, tansiyon düştü başım döndü valla, pompa kallavi olacak arkadaş... Benim arabaya stepne elektrkli pompa , lastik şişirme kiti hepsini koymuşlar evde onu kullanıyom 3 dk da lastigi şisiriyo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Erkan Işık yazdı: Benim arabaya stepne elektrkli pompa , lastik şişirme kiti hepsini koymuşlar evde onu kullanıyom 3 dk da lastigi şisiriyo kit varsa oh ne ala aslında satılıyor, alıp koysakmı acaba diye aklımdan geçmedide değil, genelde bisiklet için lazım oluyor, araba lastiği mesela fiestada 13 senede 1 kez patladıydı, stepnede var ve kontrolda ederim periyodik olarak, şimdiki aracımdada var, arabada pek gerekmiyor açıkcası... Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: kit varsa oh ne ala aslında satılıyor, alıp koysakmı acaba diye aklımdan geçmedide değil, genelde bisiklet için lazım oluyor, araba lastiği mesela fiestada 13 senede 1 kez patladıydı, stepnede var ve kontrolda ederim periyodik olarak, şimdiki aracımdada var, arabada pek gerekmiyor açıkcası... Kit bilemiyorum demir kafa komprösör bir 60 cm boru birde izeltaş 4 kol bijon anahtarı her arabada bulunmalı özellikle şehirden uzak bir yere gidiyorsak şehiriçinde çok gerek yok bir şekilde çözülüyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Erkan Işık yazdı: Kit bilemiyorum demir kafa komprösör bir 60 cm boru birde izeltaş 4 kol bijon anahtarı her arabada bulunmalı özellikle şehirden uzak bir yere gidiyorsak şehiriçinde çok gerek yok bir şekilde çözülüyor bijon olayına evet, bende uzun lokma ve uzun tek kol var, anında sökerim... Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Evde şarjlı vidalama, şarjlı süpürge, şarjlı fener var, ne zaman lazım olsa batarya boş. Lazım olunca kullanamadıktan sonra ne yapayım şarjlı cihazları. Korku değilde tecrübe diyelim. [emoji6]Araç için ben de çakmaklıktan girişi olanı tercih ederim. Diğer aletler için, li-ion bataryalı cihazlardan kullanırsanız onlar öyle olmuyor. Ben de boschun şarjlı tornavidasından almıştım. Ni-Mh bataryalı, o aynen dediğiniz gibi ne zaman lazım olsa bataryası boş oluyordu. Ne zaman li-ion bataryalılardan aldım rahat ettim. Ne zaman lazım olsa şarj sorunu yaşamadım.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 bijon olayına evet, bende uzun lokma ve uzun tek kol var, anında sökerim... [emoji4] Arabada avadanlık yok mu? Kendi avadanlığı. Kriko, yedek bijon, bijon anahtarı vb? Benim stepne evde gerçi. Taşımıyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Arkadaşlar araba lastiği şişirecek pompa tavsiyeniz varmı?A101 e michelin marka pompa geliyor bu hafta. Bende var, kullanıyorum ve memnunum. Sanırım bendekinin aynısı bu gelen. Eksi yön denebilecek tek şey, basıncı ayarlayıp kullanamıyorsunuz. Ekrandan takip edip kendinizin durdurması gerekiyor. Yeni çıkardıkları modelde basıncı ayarlıyorsunuz, o kendi duruyor. Bi inceleyin derim.. Bu tip alın ucuz almayın Mytol Araba Oto Araç Lastik Şişirme Pompası Metal Gövde FY001A https://www.hepsiburada.com/mytol-araba-oto-arac-lastik-sisirme-pompasi-metal-govde-fy001a-p-HBV00000PX6AG?magaza=Gürcay+Hırdavat&url_src=ios-product-detailHocamın tavsiye ettiği de güzel. Metal gövdeli olanlar dayanıklı oluyor. Fiyat performans olarak bakılırsa bu daha uygun gibi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Arabada avadanlık yok mu? Kendi avadanlığı. Kriko, yedek bijon, bijon anahtarı vb? Benim stepne evde gerçi. Taşımıyorum. var canım, bunları almıştım bir ara, orjinal kol yamulur falan diye, hiçte kullanmadım, evde duruyor şuan, normalde gerek olmaz kendi zımbırtısı yeter, önemli olan bijonları deli gibi değil torkunda sıkmak zaten, o zaman sökerken sorunda olmaz genelde... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Merhaba ard arda başıma gelen vukuatlarda sonra acil durum çantama kompresör alma ihtiyacı oluştu. 90 liradan 1000 TL ye kadar ürünler var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 (düzenlendi) https://www.hepsiburada.com/michelin-mc12204-basinc-gostergeli-ayak-pompasi-p-hbv000002m84w 30 Ocak 2022 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Xiaominin şarjlı ürünleri var kullanıyorum memnunum. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Benim arabada bundan var. 4 yıl oldu alalı. 90 TL'ye almıştım ama benim hiç işime yaramadı. Bir kere komşunun lastik inmişti. Tamamen inen patlak lastiği sıfırdan 15 dk'da şişirmişti. Işığı da var. Kablosu da bütün tekerleklere yetişiyor. Çalışırken biraz ısınıyor sadece. trendyol.com/ensadepo/lastik-sisirme-kompresoru-oto-lastik-pompasi-hava-kompresoru-p-88493093 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Murat Gedik yazdı: Benim arabada bundan var. 4 yıl oldu alalı. 90 TL'ye almıştım ama benim hiç işime yaramadı. Bir kere komşunun lastik inmişti. Tamamen inen patlak lastiği sıfırdan 15 dk'da şişirmişti. Işığı da var. Kablosu da bütün tekerleklere yetişiyor. Çalışırken biraz ısınıyor sadece. trendyol.com/ensadepo/lastik-sisirme-kompresoru-oto-lastik-pompasi-hava-kompresoru-p-88493093 Ben buna bilendim. Kullanıcı dönüşü önemli. 4 sene demek büyük rakam. Pazartesi ben bunu sipariş ederim büyük ihtimale. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Ben buna bilendim. Kullanıcı dönüşü önemli. 4 sene demek büyük rakam. Pazartesi ben bunu sipariş ederim büyük ihtimale.Dört senedir kenarda durmuş ama, bir kere kullanılmış [emoji16] Ben bu şekilde anladım açıkcası [emoji849] 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 İsa Acar yazdı: Dört senedir kenarda durmuş ama, bir kere kullanılmış Top ve bisiklet tekeri filan da şişirdim 🙂 Ama komşunun tekeri indiğinde sıfırdan şişirmesi hoşuma gitti. 4 Yıldır ihtiyacım olmadı araba için diyelim. Kullandığım zaman memnun kalmasam önermezdim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 silindir kısmı metal olanlarından alabilirsin plastik olanlar cacık 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Konuyu hortlatıp güncelleme yapayım. Kobb KB425 marka lastik pompası aldım. 12V Li-ion bataryalı, şarjlı, 150psi kadar şişirme kapasiteli, ayarlanan basınçta otomatik duran, led lambalı, powerbank özellikli (1500ma), ihtiyaç halinde araç çakmağından 12V ile kullanılabilen ve çeşitli şişirme uçları olan bir cihaz. Henüz test etmedim. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts