Çağlar Bayur 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Pazar şu an için bir iş yok abi lakin sen gel dedikten sonra pazartesi ne güne duruyor erteleriz iş çıkarsa da Pazar gelirim Bursa'ya yarın müsait olursan arar detayları öğrenirim senden emmi (herkes emmi diyor ben de diyim dedim) Severim Yüzyüzeyken de siyaset yasaksa ben gelmem ama her türlü şase no silme yazma taktik teknik ne ararsan, ohoooooo neler neler, Mehmet Ozyurek yazdı: Her şey serbest orada.. bıyık boya testi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: bıyık boya testi? Cımbızla gel.. orijinal 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Her şey serbest orada.. Kulağa hoş geliyor 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 (düzenlendi) SSCB dağıldığında NATO nun da kuruluş amacı sona ermedi mi? 2 Ekim 2021 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Kulağa hoş geliyor Bursaya gelsene, bişey deniycem 😈 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: bıyık boya testi? 2 parca değisen 2 parca lok... Emmi beni sorarsa öldü deyin 😂 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Bursa'ya gelene ne NATO'dan ne de Rusya'dan vazgeçemeyeceğimizi anlatırım. Almanya zauna kültürünü de anlatırmısın peki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Sizce bunlar ne anlama geliyor. evveli gün 4 uçakla gidip bol bol fotolar çekildi,her yerde yayınlanıyor, demek ki olurmuş bazen öyle havaya sıkmalar diyerek tarihe not geçelim mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts