Önder Özcan 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Acaip keyifli bir araba. Tamam. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Önder Özcan yazdı: Tamam. # koymamışsın. Bad command or file name. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: topolino olarak pazarlanmıştı italyada Tam bir tek ben biliyorumdur diye konuya girmiştim ki senin mesajı gördüm, benden hızlısın ihtiyar ama bu durum çok devam etmez. Artık kimse güvende değil.. 1 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Ne oldu nasıl oldu meraktayız. Güle güle kullansın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Tam elektrikli olacak araç sende triportör dahil her şeye tam pilli olacak araç diyorsun kuzum.. Pilli araba mı olur ya... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Serkan Toker yazdı: sende triportör dahil her şeye tam pilli olacak araç diyorsun kuzum.. Pilli araba mı olur ya... Pilli çok oyuncağı var servet abinin o sebeple galiba. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Serkan Toker yazdı: Tam bir tek ben biliyorumdur diye konuya girmiştim ki senin mesajı gördüm, benden hızlısın ihtiyar ama bu durum çok devam etmez. Artık kimse güvende değil.. tam çıktım, dinazorlar yok olmuş, usulca döndüm geri mağaraya, bari tekeri icat edeyim dedim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Cem Işık yazdı: Ne oldu nasıl oldu meraktayız. Güle güle kullansın Yugoslavya tarafından 3.yü aldı. Komşu aracılığıyla bu üçüncünün parçalar gelmeye başlayınca o taraftan araba ayağa kalktı özetle bu Adamın o tarafta komşusu çıktı iyi mi. Yazın burada kışın oradaymış. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Yugoslavya tarafından 3.yü aldı. bikaç tane alsın toplasın, face den az yürüsün, galeri açar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: bikaç tane alsın toplasın, face den az yürüsün, galeri açar Valla abi çok meraklısı varmış bu arabanın. Zamanında bilsem satmazdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 şu an , bitpazarına nur yağdı zaten, topoline bizde pek tanınmaz, sedan 4 kapı olmayan hiçbir kasayı araba yerine saymazdık o zamanlar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tam çıktım, dinazorlar yok olmuş, usulca döndüm geri mağaraya, bari tekeri icat edeyim dedim Aman testlerini yapmayı unutma, ncap taş devri.. 24 Kasım 2021 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: şu an , bitpazarına nur yağdı zaten, topoline bizde pek tanınmaz, sedan 4 kapı olmayan hiçbir kasayı araba yerine saymazdık o zamanlar. Arka koltuğun orada klepe var. Onu açınca radyatörden geçen havayı içeri basıyor. Sabit fan var hep dönüyor. Klepe kapalıysa yere veriyor. İçinde sauna gibi ısı olurdu. Klepe kapalıyken toprakta axordan fazla toz kaldırırdı havayı yere bastığı için. ön cam fıskiyenin suyu vakvak gibi pompa var elle manuel. direksiyon sol altta. 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Serkan Toker yazdı: Aman testlerini yapmayı unutma, ncap taş devri.. Sayın şefkatlim , Karikatür paylaşamıyoruz artık. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Ersen Tapan yazdı: Sayın şefkatlim , Karikatür paylaşamıyoruz artık. Bende diyorum demin gördüydüm karikatürü noldu buna tekrar ekledim ama bu sefer kendim sildim adminim kumandanım.. Pardon geride kalmışız biraz.. 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Serkan Toker yazdı: Bende diyorum demin gördüydüm karikatürü noldu buna tekrar ekledim ama bu sefer kendim sildim adminim kumandanım.. Pardon geride kalmışız biraz.. 😀 Dinazor lafları geçiyor bayağa geride kalınmış belliki 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Serkan Toker yazdı: Aman testlerini yapmayı unutma, ncap taş devri.. cıssss yasak 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Şans etkisiyle çok kısa sürede ayağa kalkmış araba. 3 yıldır kadett yatıranlar var aramızda 😀 2 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 sende triportör dahil her şeye tam pilli olacak araç diyorsun kuzum.. Pilli araba mı olur ya...Niye pilli uçak oluyor da Pilli çok oyuncağı var servet abinin o sebeple galiba.Envai çeşit hemde. Bu arada geçen gelince aldığın oyuncağı getir artık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Envai çeşit hemde. Bu arada geçen gelince aldığın oyuncağı getir artık Pembe mercedesli bi amcaya verdim. Getirmedi mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Pembe mercedesli bi amcaya verdim. Getirmedi mi?Bak yine aynısını yaptı. Ne yapıyor merak etmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts