Onur Demirci 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Arkadaşlar merhaba; 2017 model stline focus aracimin uzerinde goodyear efficientgrip performance lastikleri var ama ömrünü tamamlamak uzere bu ebatlarda hangi lastiği önerirsiniz.Arastirmalarim sonucu Michelin Primacy4 bayagi ağir basiyor kullananlar varmidir desteginizi rica ediyorum:) Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 aslında 215 genişlik lastiklerde ara ebat oluyor ve bu yüzden de pahalı maalesef ama fiyat olarak sıkıntınız yok ise bu ebatlarda ve incelik te pirelli tek dir ( lastik ömrü sağlamlık yol tutuş yüksek sürat için ) Fiyat performans için ise kumho falken de işinizi görecektir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 emsallerinden ucuz olmayan her lastik olur bence. ama desen önemli. Yorum bağlantısı
Onur Demirci 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Murat Öngür yazdı: aslında 215 genişlik lastiklerde ara ebat oluyor ve bu yüzden de pahalı maalesef ama fiyat olarak sıkıntınız yok ise bu ebatlarda ve incelik te pirelli tek dir ( lastik ömrü sağlamlık yol tutuş yüksek sürat için ) Fiyat performans için ise kumho falken de işinizi görecektir Malesef fiyatlari pahali cikiyor.Önceligim sessizlik ve yol tutuşu,yakitta cok fark eder mi onu bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Onur Demirci yazdı: Malesef fiyatlari pahali cikiyor.Önceligim sessizlik ve yol tutuşu,yakitta cok fark eder mi onu bilmiyorum.. Yakıt için alacagınız lastıklerın etiketlerini kontrol ediniz bence C aşağı yakıt etiketi olanı tercih etmeyin , fiyat olarak pahalı ise kumho ve falken e yönelinebilir aynı ebatlarda arkadas 2 sene önce falken aldı volvo s 60 da kullanıyor çok da memnun 30 bın km yol yaptı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Benimde orijinal ebat 215 50 17 ama ben 225 45 17 kullanıyorum kullanım klavuzunda onayı var. Marka olarak 2. takım Nokian kullanıyorum. Öncekisi XL Line idi şimdikisi ise Powerproof. Ses konusunda gerçekten memnun ve tatmin edici. Islak zemin A tüketim C 68 db ses. Yumuşak konforlu bir lastik. 2 tekerimi balon yapmama rağmen tekrardan tercih ettim bu markayı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Benimde orijinal ebat 215 50 17 ama ben 225 45 17 kullanıyorum kullanım klavuzunda onayı var. Marka olarak 2. takım Nokian kullanıyorum. Öncekisi XL Line idi şimdikisi ise Powerproof. Ses konusunda gerçekten memnun ve tatmin edici. Islak zemin A tüketim C 68 db ses. Yumuşak konforlu bir lastik. 2 tekerimi balon yapmama rağmen tekrardan tercih ettim bu markayı. Hem ölçü hem de lastik süper seçim. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 225 45 17 barum bravuris lastik vereyim. c180 de takılı şu anda. iki adedi 3000 km de, bu yaz başı aldım. diğer iki adedi 10 bin de. set . iki kış önce alındı. 1000 tl 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Benimde orijinal ebat 215 50 17 ama ben 225 45 17 kullanıyorum kullanım klavuzunda onayı var. Marka olarak 2. takım Nokian kullanıyorum. Öncekisi XL Line idi şimdikisi ise Powerproof. Ses konusunda gerçekten memnun ve tatmin edici. Islak zemin A tüketim C 68 db ses. Yumuşak konforlu bir lastik. 2 tekerimi balon yapmama rağmen tekrardan tercih ettim bu markayı. Metin abi 225/45/17 e donunce dezavantaji oluyormu yani ayni marka lastigin bu ebatlarini alip taktirsam sorun yaşarmiyim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Hem ölçü hem de lastik süper seçim. Teşekkür ettim Metin abi 225/45/17 e donunce dezavantaji oluyormu yani ayni marka lastigin bu ebatlarini alip taktirsam sorun yaşarmiyim215 te taban dar yanak geniş konfor bir tık iyi araç bir tık yüksek (eski lastiklerim Bridgestone olduğu için konfor çokta fark etmedi hatta daha iyi oldu diyebilirim 225 te taban geniş yanak dar konfor bir tik zayıf yol tutuş viraj bir tık iyi araç bir tık yere yakın. Birde eskiden gps 90 iken kadran 98 gösteriyordu şimdi 90 iken kadran 100 gösteriyor.İkisi arasındaki sapma miktarı %3 ten az olduğu için sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Aracımda, aynı ebat FALKEN 215/50 R17 95W ECORUN ZE310 lastiklerini kullanıyorum. Ağustos 2019 dan beri kullanmaktayım ve memnunum. F/P olarak tavsiye edebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Teşekkür ettim 215 te taban dar yanak geniş konfor bir tık iyi araç bir tık yüksek (eski lastiklerim Bridgestone olduğu için konfor çokta fark etmedi hatta daha iyi oldu diyebilirim 225 te taban geniş yanak dar konfor bir tik zayıf yol tutuş viraj bir tık iyi araç bir tık yere yakın. Birde eskiden gps 90 iken kadran 98 gösteriyordu şimdi 90 iken kadran 100 gösteriyor. İkisi arasındaki sapma miktarı %3 ten az olduğu için sorun yok. Hissedebileceğin bir fark olmaz @Onur Demirci. Daha ucuz lastik almış olursun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 aynı ebatlarda goodyear efficent grip (performance olmayanı) kullandım son demlerine doğru taban eğildi ve oval oval kopmalar vardı. sonra nokian z line aldım goodyeardan daha sessizdi. Aracı sattığım @Emrah Korkmazzilerleyen zamanlarda parça parça kopmalar olduğunu belirtti. Bu durumda şimdi kullandığım continental conti sport5 öneriyorum üzerindekilerden (arkalar 50, önler 25 bin oldu kışlıklar ile) sıkıntı ve şikayetim yok. Bu arada continentaller 235/50r17 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: aynı ebatlarda goodyear efficent grip (performance olmayanı) kullandım son demlerine doğru taban eğildi ve oval oval kopmalar vardı. sonra nokian z line aldım goodyeardan daha sessizdi. Aracı sattığım @Emrah Korkmazzilerleyen zamanlarda parça parça kopmalar olduğunu belirtti. Bu durumda şimdi kullandığım continental conti sport5 öneriyorum üzerindekilerden (arkalar 50, önler 25 bin oldu kışlıklar ile) sıkıntı ve şikayetim yok. Bu arada continentaller 235/50r17 Nokianlar çok sessiz ve frenleme performansı çok iyi lastiklerdi fakat kopmalar başladı ve atlayarak gidiyordu son zamanlarda.Lastikcim söktüğünde gösterdi lastiklerin ortası resmen çökmüştü.Şimdi ise falken ze310 kullanıyorum.Biraz sert nokiana göre ama onun dışında gayet memnunum. 1 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Aradığınız lastiği bulmuşsunuz zaten, Michelin iyidir hocam kullanınız kullandırınız. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Pahalı ama iyi lastik. Conti premium contact6 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Hankook ortlaması iyi bir lastik. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts