Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Peki tavsiye eder misin? Türkiye piyasasını düşünürsek? Bağımlılık yapar ama lpg’siz çok yakar. Manuelleri dizel var. Ford ile aynı 1.6 psa motoru. alırken bakımlısını bulursan sıkıntı yok. 3 sene severek kullandım. Satarken çok üzüldüm Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bağımlılık yapar ama lpg’siz çok yakar. Manuelleri dizel var. Ford ile aynı 1.6 psa motoru. alırken bakımlısını bulursan sıkıntı yok. 3 sene severek kullandım. Satarken çok üzüldüm Bu kasaları çok beğeniyorum. Otomatiklere bakıyorum şuanda. Bakalım neler olacak. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2009-2013 mazda 3 BL kasa. Bende impressive donanım vardı. Kör nokta, ön cam rezistans, bel desteği, far yağmur sen gibi bir sürü donanımı vardı kablosuz varmıydı ? 🤭 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: kablosuz varmıydı ? 🤭 Pilli var olur mu 😁 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet consumer reports raporları var her sene çıkıyor. Bağımsız para ile satılan yayınları var. O yayınlarda sahibine en az sıkıntı çıkaran markalar listesinde mazda en üstlerde oluyor hep. ülkede motor hacmine göre vergi alma olayı kalkarsa mazda biraz daha satış rakamlarını yükseltir. mesela ben kesinlikle mazda 6 alırdım. Ama 2.0 olunca olmuyor 1,6 dizelleri de çok az arıza yapıyordu bildiğim kadarı ile motoru da ford veriyordu . Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Büyük sınıf araçlarla pek aram olmadı (beğenme babında yani, zaten satın alamıyoruz orası ayrı ). CX 3 hoşuma gitmişti. Şimdi yeni favorim CX 30 2 Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 kablosuz varmıydı ? [emoji2960]Kablosuz yoksa bir işe yaramaz [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts