Tamer Topaç 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Murat Öngür yazdı: rahatsız etmek başka konu da , uzun yolda şişek etkisini çok fazla hak eden var inat ile sol şerit de yol vermeyenlerin arkasında yakınca seve seve yol veriyorlar hemde sellektör yapınca uzaktan da olsa yol veriyorlar bence bu şimşek etkisi olayı tam bizim ülkeye göre , çünkü çok fazla yolları kendi malı zanneden var maalesef Evet, o konuda haklısınız. O şimşek etkili uzun farlar, yol istemek için adabınca kullanılırsa ne mutlu bizlere. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Standart halojen ampul de yeterince ikaz edici.. Gerisi heyecan uzun yolda özellikle gece ledler daha etkili Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Evet konu biraz dağıldı , şimdi sizce ben ledler ile devam mı edeyim yoksa Night Breaker tarzı bir halojen mi satın alsam ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Murat Öngür yazdı: uzun yolda özellikle gece ledler daha etkili Evet, uzunlarla gelenleri görüyoruz. Gözümüze çivi çakıyorlar gibi oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: kışın halojenle daha iyi olur sence hangi marka abi ? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Şu kafelerdeki ambiyans ledler var.. Sanki içinde flaman varmış gibi.. Onun araba ampulü versiyonunu yapsalar halojen mercekli farlara uydu/uymadı derdi kalmaz aslında.. Belki de vardır bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: kışın halojenle daha iyi olur halojen kaç kelvin abaca? Eskiden İsveç rallisinde gece etaplarını Subaru sarı farla geçerdi. Kışın o farla gezsek keşke. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Mert Gülkokan yazdı: sisli ve yağışlı havalar için photon markasının ekstra sarı ampülleri var https://www.maveraotomotiv.com/kategori/xtreme-yellow Bunlar normal havada nasıllar? Şuradaki corvette'in farından isterdim. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Mert Gülkokan yazdı: https://www.maveraotomotiv.com/kategori/xtreme-vision-100 photon candır ben h7 aldım bu siteden zaten resmi satıcı burası çokta memnunum ama bunlarda led , sizin farlar mercek li mi ? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Mert Gülkokan yazdı: Led değil halojen serisi linktekiler Hayır merceksiz merceksiz olunca performan alıyorsunuz görüş ve ışık olarak maalesef mercekli farlarda performans alamıyorsunuz led lerden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Subaru sarı farla geçerdi. Kışın o farla gezsek keşke. crx zamanı, sis dolu kışlık tamponum vardı, 2 si hella sarı, 6 adet uzun yolda onu takar giderdim 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Haklısınız Cem hocam.. Uzmanının tavsiye etmediği bir şeyi asla kullanmak istemem zaten. Sağlık önemli ☺️ Tamamen tesadüfen çerçevesiz dereceli gözlük alırken gece sürüş için 3 lü set şeklinde olan gözlük almıştım. Asıl gözlüğümü toplasan 2-3 defa anca kullandım, mıknatıslı olarak hem güneş gözlüğü hem antifar özelliği var. Aynısı değil ama daha iyi anlaşılması için link ekliyorum, gözlükçüler de vardır. https://www.hepsiburada.com/generic-gunes-gozlugu---manyetik-gunes-gozlugu-5li-manyetik-polarize-klipsli-klip-on-gunes-gozlugu-plastik-cerceve-gece-surus-icin-z1912-111-2201a-yurt-disindan-p-HBCV00000D03QZ?magaza=LUIISA+Fashion+World&url_src=and-product-detail Cem Dilmen yazdı: Yurdaer Bey ben normalde astigmat olduğum için güneş gözlüğünü bile numaralı kullanmak zorunda kalıyorum. Gözlükçüme şu sarı olanlardan yapalım normal bişey dedim o da abi sana normal olmaz kaliteli bir şey yapalım dedi. 3 farklı kaplama gösterdi. En iyisi bu dedi ve yaptı. İnanın gece araç kullanımında ciddi fark ediyor. Ben uzun yol çok yapıyorum o yüzden farlar gözümü yorarsa muhakkak takıyorum baya rahatlatıyor. En keyiflisi de siste falan oluyor. Gece görüş gibi garip bir aydınlığı var. Tabi renk algısı değişiyor ama bence değer. Lafın özü öyle ulu orta yada nette satılanlardan değil de bir gözlükçüden kaliteli bir şey alırsanız bence işe yarayacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Bu beyaz ışıklı ampulleri (led-zenon) icat edenin yatacak yeri olmasın. Rivayete göre bir gün o beyaz ışığı nasıl olsa göreceksin. Nerden aklına geldi de öyle bir icat yapıyorsun Mümkünse gece araç sürmemeye çalışıyorum. İşe yarar mı bilmiyorum ama sanırım kaliteli bir gece görüş gözlüğü almam gerek. Aramızda aynı dertten şikayetçi olup çözüm sağlayan kimse var mı? Arabanızın camlarını içten ve dıştan temiz tutmanızı ve karşıdan gelen aracın far ışığına bakmamanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Nihat Palolu yazdı: Arabanızın camlarını içten ve dıştan temiz tutmanızı ve karşıdan gelen aracın far ışığına bakmamanızı tavsiye ederim. Kesinlikle.. Camın iç tarafında biriken hav görüşü çok etkiliyor. Cam beziyle sürekli silerim. Ama karşıdan gelen aracın ışıklarına bakmamak nasıl olacak? Zaten doğrudan bakmıyorum. Ama yine de kuvvetli parlak beyaz ışık rahatsız edici. Belki de yaş kemale erdigi için gözlerde eski performans kalmadı bilemiyorum. İşim gereği çok gece sürüşü yaptım, son bir iki yıla kadar sıkıntı yoktu pek. Ama artık rahatsız oluyorum. Göz muayenemde yakın görüş bozukluğu hariç bir sıkıntımda yok. Kaliteli bir sürüş gözlüğünün faydalı olacağını umuyorum ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Ama karşıdan gelen aracın ışıklarına bakmamak nasıl olacak? sağ yol çizgine odaklanılır gece karşılaşmalarda. faydalıdır 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: son bir iki yıla kadar sıkıntı yoktu pek. Ama artık rahatsız oluyorum. Göz muayenemde yakın görüş bozukluğu hariç bir sıkıntımda yok. ☺️ Zaten bunlarda son bir iki yıldır çoğaldılar. Sadece karşıdan gelirken değil, arkadan gelirken de çok rahatsız edici. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Kesinlikle.. Camın iç tarafında biriken hav görüşü çok etkiliyor. Cam beziyle sürekli silerim. Ama karşıdan gelen aracın ışıklarına bakmamak nasıl olacak? Zaten doğrudan bakmıyorum. Ama yine de kuvvetli parlak beyaz ışık rahatsız edici. Belki de yaş kemale erdigi için gözlerde eski performans kalmadı bilemiyorum. İşim gereği çok gece sürüşü yaptım, son bir iki yıla kadar sıkıntı yoktu pek. Ama artık rahatsız oluyorum. Göz muayenemde yakın görüş bozukluğu hariç bir sıkıntımda yok. Kaliteli bir sürüş gözlüğünün faydalı olacağını umuyorum ☺️ Işığın parlaklığı fark edildikten sonra uzunla mı geliyor, led mi bu, far ayarı mı bozuk diye düşünülürken bakmaya devam edilip gözün normal görmesi için ihtiyacı olan zaman kaybediliyor diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 uzunla mı geliyor, led mi bu, far ayarı mı bozuk diye düşünülürkenHer yerde benden bahsetmesen.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül 2021 Yazar Paylaş 23 Eylül 2021 Markasından dolayı her şartta iş görür mü ? https://urun.n11.com/led-far/philips-led-xenon-zenon-h4-h7-h8-h11-h16-hb3-hb4-hir2-9012beyaz-P246883123 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 yolu aydınlatan, gözü yormayan alseasons gibi sarıya giden renklere yazıyorlar, dağı taşı aydınlatıp gözü alan beyaz fırtına ledler serbestTam olarak böyle ben 3000k taktım farlar küçük ve normal ampül aydınlatmıyor diye, zor yırttım cezadan Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: İşe yarar mı bilmiyorum ama sanırım kaliteli bir gece görüş gözlüğü almam gerek. Aramızda aynı dertten şikayetçi olup çözüm sağlayan kimse var mı? numaralı gözlük kullananlar için bende bundan var kesinlikle faydası var ama benim gözlük takmaya karşı bir rahatsızlığım var.bir süre sonra boğuyor beni. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Haluk Şentürk yazdı: numaralı gözlük kullananlar için bende bundan var kesinlikle faydası var ama benim gözlük takmaya karşı bir rahatsızlığım var.bir süre sonra boğuyor beni. Teşekkürler Haluk Bey.. Bu ürünlerden haberim var, muhtemelen de kalitelidir. Heider firmasıyla daha önce imtihan olunduk, bir daha alışveriş yapmam diye söz verdim kendime 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Teşekkürler Haluk Bey.. Bu ürünlerden haberim var, muhtemelen de kalitelidir. Heider firmasıyla daha önce imtihan olunduk, bir daha alışveriş yapmam diye söz verdim kendime Haluk Hocam' a ben yazacaktım ki Yurdaer Bey yazmış. Kesinlikle linkine bile tıklamam, o derece illet bir firma. İade ettim paramı alana kadar göbeğim çatladı. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 27 Eylül 2021 Paylaş 27 Eylül 2021 Mercekli led almadiktan sonra aydinlatma konusunda halojenler %150 osram philips standarta gore daha iyi isigitiyor ancak nightbreaker 200 saat philips 400 saate yakin omru var .stark full power, philips puskullu modeller halojene gore tatminkar ancak mercekli olmadiktan sonra guzel goruntu almaniz zor.resimde mercekli bi led carlitek markaya ait montajli hali. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts