Emre Şimşek 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 Arif Aykın yazdı: Öyle oluyor dışarı taşmadıysa sorun yok. Bende ilk su doldurduğumda makine çalışır vaziyetteydi suyu doldurdum doldurdum daha su tahliye işlemine çok vardı suyun yarısını tahliye etti sonrasında kendim bir sınır belirledim oraya kadar dolduruyorum. Su seviye sensörü köpükleri algılamıyor su olarak bu sebepten taşma yapabiliyor deterjan gözünden. Geçenlerde okumuştum makine içerisinde köpükten dolayı taşma olduysa eğer çok az bir şey yumuşatıcı döküp makineyi 5 dk kadar kapattığınızda bütün köpük sönüyor ve bir daha köpük oluşmuyormuş o yıkamada Bu arada su yumuşatma cihazı çok ucuzmuş hemen almam lazım Şaka falan bi yana çok pahalı. Bizim buralarda öyle çok aşırı kireç mevzusu olmuyor. Valla benimki bildiğin kapaktan falan ger yerden köpük verdi dışarı 😂 Su yumuşatma bana zamanında 3000 liraya mal olmuştu. 2000 de mutfağa arıtma almıştım. Şimdi reçine bakımı yaklaşıyor 5 bin dediler. Makine hala kokuyor dedi hatun. İnkar ettim. Direnecem. Kararlıyım. Teknik olarak sorunu çözemediysek ikna yöntemiyle çözeriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: şimdiden yeni makine hayırlı olsun diyelim haneye . 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: . Direnecem! 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Emre Şimşek yazdı: Direnecem! 😀 söylenen son sözler 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Emre Şimşek yazdı: Direnecem! 😀 Hiç kimse direnemedi. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Emre Şimşek yazdı: Valla benimki bildiğin kapaktan falan ger yerden köpük verdi dışarı 😂 Su yumuşatma bana zamanında 3000 liraya mal olmuştu. 2000 de mutfağa arıtma almıştım. Şimdi reçine bakımı yaklaşıyor 5 bin dediler. Makine hala kokuyor dedi hatun. İnkar ettim. Direnecem. Kararlıyım. Teknik olarak sorunu çözemediysek ikna yöntemiyle çözeriz. Sen benim dediğimi yapacaksın başka çaren yok gibi maalesef 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç kimse direnemedi. ne evsahipleri var direniyorlar yok bu o konu değil 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Bakım denmiş bildirim geldi Az bekle, pworbankları dolduralım öyle tak fişini. 1 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Arif Aykın yazdı: Sen benim dediğimi yapacaksın başka çaren yok gibi maalesef Hallederim ya hiç sorun değil en zoru ilkiydi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Bakım denmiş bildirim geldi bu gri eşya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu gri eşya Fh7 28 yıldır bakım görmüyor getirsene hele Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Fh7 28 yıldır bakım görmüyor getirsene hele bulaşık maknesinde yapıyorum ben bakımları Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: bulaşık maknesinde yapıyorum ben bakımları iman power radyo var yıkanmış. Satarım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: iman power radyo var yıkanmış. Satarım udi kanalları çekiyor mu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: iman power radyo var yıkanmış. Satarım Kim derdi ki bunlar kıymetli olacak ve erişmek zor olacak.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: udi kanalları çekiyor mu Gösterge ledleri zikr bile çekiyor Emre Şimşek yazdı: Kim derdi ki bunlar kıymetli olacak ve erişmek zor olacak.. Gereksiz bi eskiyi şişirme var bizde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: iman power radyo var yıkanmış. Satarım Şahidim. 2 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Bosch buzdolabı ötüp duruyordu. Ekranında derece seviye lambaları sürekli yanıp sönüyordu. Hiç durmadan alarm veriyordu. Soğutması da iyi değildi. Dolap 4 dereceye ayarlıyken içi 7-10 derece soğuyordu ancak. Motorun yanında siyah sarmal şeklinde radyatör telleri gibi şey var. Yanında da pervane var. İkiside aşırı tozlanmış. pervane aksamını komple söküp banyoda temizledim. Radyatör denen kısma da balata spreyi sıktım. Yağ sökücü sıktım. Diş fırçasıyla yapabildiğim kadar temizledim. buzdolabı kendine geldi. Ötme yok. Soğutma olması gerektiği gibi. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bosch buzdolabı ötüp duruyordu. Ekranında derece seviye lambaları sürekli yanıp sönüyordu. Hiç durmadan alarm veriyordu. Soğutması da iyi değildi. Dolap 4 dereceye ayarlıyken içi 7-10 derece soğuyordu ancak. Motorun yanında siyah sarmal şeklinde radyatör telleri gibi şey var. Yanında da pervane var. İkiside aşırı tozlanmış. pervane aksamını komple söküp banyoda temizledim. Radyatör denen kısma da balata spreyi sıktım. Yağ sökücü sıktım. Diş fırçasıyla yapabildiğim kadar temizledim. buzdolabı kendine geldi. Ötme yok. Soğutma olması gerektiği gibi. Elinize sağlık No Frost soğutucuların en büyük sorunu Fan olduğu için ortamdaki bütün toz, kir vb. üzerine ve evaporator üzerine çekiyor. Bu yüzden belli aralıklarla temizlemek gerekiyor 12 Temmuz 2023 tarihinde Mustafa YILDIRIM tarafından düzenlendi ekleme 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bosch buzdolabı ötüp duruyordu. Ekranında derece seviye lambaları sürekli yanıp sönüyordu. Hiç durmadan alarm veriyordu. Soğutması da iyi değildi. Dolap 4 dereceye ayarlıyken içi 7-10 derece soğuyordu ancak. Motorun yanında siyah sarmal şeklinde radyatör telleri gibi şey var. Yanında da pervane var. İkiside aşırı tozlanmış. pervane aksamını komple söküp banyoda temizledim. Radyatör denen kısma da balata spreyi sıktım. Yağ sökücü sıktım. Diş fırçasıyla yapabildiğim kadar temizledim. buzdolabı kendine geldi. Ötme yok. Soğutma olması gerektiği gibi. Benimde Siemens buzdolabı dondurucu çalışıyor alt dolap kısım 18 derece idi oda termostati ile ölçtüm 😅 içini ful boşalttım 2 gün beklettim. Okuduğum yorumlarda fan kanallarinin donarak tıkanmış olabileceği yazıyordu. Arka hazneye sular birikti. Sorun ortadan kalktı. 2 gün boyunca o hazne doldu. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bosch buzdolabı ötüp duruyordu. Ekranında derece seviye lambaları sürekli yanıp sönüyordu. Hiç durmadan alarm veriyordu. Soğutması da iyi değildi. Dolap 4 dereceye ayarlıyken içi 7-10 derece soğuyordu ancak. Motorun yanında siyah sarmal şeklinde radyatör telleri gibi şey var. Yanında da pervane var. İkiside aşırı tozlanmış. pervane aksamını komple söküp banyoda temizledim. Radyatör denen kısma da balata spreyi sıktım. Yağ sökücü sıktım. Diş fırçasıyla yapabildiğim kadar temizledim. buzdolabı kendine geldi. Ötme yok. Soğutma olması gerektiği gibi. Buzdolabına temizlik çok iyi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz 2023 Paylaş 12 Temmuz 2023 (düzenlendi) . Metin Akbal yazdı: Benimde Siemens buzdolabı dondurucu çalışıyor alt dolap kısım 18 derece idi oda termostati ile ölçtüm 😅 içini ful boşalttım 2 gün beklettim. Okuduğum yorumlarda fan kanallarinin donarak tıkanmış olabileceği yazıyordu. Arka hazneye sular birikti. Sorun ortadan kalktı. 2 gün boyunca o hazne doldu. onu da denedik. 1 hafta yoktuk. Fişini çektik. Tüm buzları eridi. Her yer su oldu. Ama çalıştırınca yine aynısı oldu. Allahtan termostatı bozulmadı. Komple evaporatörü değiştiyor servis. Zaten bi lpg bi termostat. İyi ki v kayışı yok dolabın 12 Temmuz 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Buzdolapları sizce yazın mı daha kolay soğutur yoksa kışın mı? Yazın ev 30 derece, kışın 15 derece diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts