Mustafa YILDIRIM 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bizde vukuat bol, birinci reddi alev alan makineyi biz anında söndürdük diye aldık, köpeğimiz yangın alarmı çaldı, biz de doğru müdahele ile söndürdük vesile ile mutfak yanmadı.. yansa sorun yokmuş dedi eksper, ikinci reddi müteahhitin satın alım faturası ile inşaatın fiili bitiş tarih farkı ile yedik, satın alınmış ancak 4 yıl sonra monte edilmiş, oradaki yıl farkı ile 7 seneyi geçirmiş olmuşuz. Ödeme yapmamak için ellerinden geleni yapmışlar galiba Mehmet Ozyurek yazdı: garantisi bitmiş olacak 7 yaşın altında olacak. O zaman evde 7 yaşın üzerinde eşya varsa sigorta yaptırırken eşya teminatını yüksek yapmamanın fazla prim ödemekten başka faydası olmayacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mustafa YILDIRIM yazdı: O zaman evde 7 yaşın üzerinde eşya varsa sigorta yaptırırken eşya teminatını yüksek yapmamanın fazla prim ödemekten başka faydası olmayacak. Yanlış olur bu.. Bahse konu sadece Elektronik arızalardır.. Doğru poliçe için tüm eşyalar sıfır bedelleri ile poliçeye dahil edilmeli. Çünkü, yangın, hırsızlık, deprem, su hasarları vb gibi hasarlar açısından teminatları devam ediyor.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mustafa YILDIRIM yazdı: Ödeme yapmamak için ellerinden geleni yapmışlar galiba yok hata bizde, evet arkadaşlar videsou çeksem yutubtan bi milyon dolar geliyor diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Yanlış olur bu.. Bahse konu sadece Elektronik arızalardır.. Doğru poliçe için tüm eşyalar sıfır bedelleri ile poliçeye dahil edilmeli. Çünkü, yangın, hırsızlık, deprem, su hasarları vb gibi hasarlar açısından teminatları devam ediyor.. Bizim evde 7 yaşın altında garantisi biten hiç eşya yok. Hepsi 10 seneyi devirdiler. Koltuklar hariç Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Az önce çamaşır makinası su boşaltma yapmadı, hata verdi. Dedim gel işimiz var gece gece. Makinanın işi su dolu. Ön alttaki tahliye hortumundan su damla damla geliyor, pompa filtresini açınca gürül gürül akıyor. Altına birşeyde koyamıyorum açıkcası mesafe çok dar.. ne yapmalı? Damla damla sabaha kadar bitmez. Makina LG, alt kapağı az açayım diyorum ama alttanda su geliyor sadece öndende değil Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 14 Ocak Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) Süleyman Kaya yazdı: Az önce çamaşır makinası su boşaltma yapmadı, hata verdi. Dedim gel işimiz var gece gece. Makinanın işi su dolu. Ön alttaki tahliye hortumundan su damla damla geliyor, pompa filtresini açınca gürül gürül akıyor. Altına birşeyde koyamıyorum açıkcası mesafe çok dar.. ne yapmalı? Damla damla sabaha kadar bitmez. Makina LG, alt kapağı az açayım diyorum ama alttanda su geliyor sadece öndende değil 14 Ocak tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi 20 adet bez/atlet vs feda edilerek halledildi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Ocak Paylaş 15 Ocak @Süleyman Kayageçmiş olsun. Eğer aynı vaziyet devam ediyorsa makineyi yerinden çıkartıp önünü havaya kaldırarak ön temizleme kapağını sökerek parça parça başaltın. Ana kapaktan boşalttığınızda öndeki sac tarafından uzun zaman sonra paslanma oluşur. Su boşalttıktan sonra pompayı kontrol edin bir şey sıkıştırmış olabilir. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Arif Aykın yazdı: @Süleyman Kayageçmiş olsun. Eğer aynı vaziyet devam ediyorsa makineyi yerinden çıkartıp önünü havaya kaldırarak ön temizleme kapağını sökerek parça parça başaltın. Ana kapaktan boşalttığınızda öndeki sac tarafından uzun zaman sonra paslanma oluşur. Su boşalttıktan sonra pompayı kontrol edin bir şey sıkıştırmış olabilir. Teşekkür ederim. filtreyi çıkarttım, ceplerde unutulan bilimum eşya tıkamış. makina sorunsuz çalışıyor.. yine de mobilyayı montajlamadım fırsat bulunca tekrar bi elden geçireceğim makinayı. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Süleyman Kaya yazdı: Teşekkür ederim. filtreyi çıkarttım, ceplerde unutulan bilimum eşya tıkamış. makina sorunsuz çalışıyor.. yine de mobilyayı montajlamadım fırsat bulunca tekrar bi elden geçireceğim makinayı. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Samsung çamaşır makinemiz bozuldu Bu resimdeki kodu veriyor bu ne arızası bilen çıkarmı ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Gök yazdı: Samsung çamaşır makinemiz bozuldu Bu resimdeki kodu veriyor bu ne arızası bilen çıkarmı ? https://www.servisi.com.tr/samsung-cama termistör arızası diyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Cem Işık yazdı: https://www.servisi.com.tr/samsung-cama termistör arızası diyor Arıza kodunu TE olarakmı okumam lazım ? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Rezistansın yanında 10k civarı NTC si var nerdeyse tüm makinaların ondan mı bilgi gelmiyor acep? Soketti çekip temizleyip geri takın. Avometre ile üzerinde yazan değere uyum sağlıyor mu ölçülebilir. Ordan ise basit ve ucuz bir kurtuluş olur yoksa öperler kesin 👍😁 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Gök yazdı: Arıza kodunu TE olarakmı okumam lazım ? Ben öyle okudum Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ocak Paylaş 22 Ocak samsung türkiyeye hata kodunu yolladım watsaptan su giriş filtresini söküp temizleyin su girmiyor makineye dediler söktüm temizledim taktım durum aynı gelip öpecekler geçen senede 3 küsüre komple kazan mazan herşeyi değişmişti anlaşılan ilk bozulduğunda direk çöpe atmak lazımmış . makinenin 8. yılı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Süleyman Kaya yazdı: Az önce çamaşır makinası su boşaltma yapmadı, hata verdi. Dedim gel işimiz var gece gece. Makinanın işi su dolu. Ön alttaki tahliye hortumundan su damla damla geliyor, pompa filtresini açınca gürül gürül akıyor. Altına birşeyde koyamıyorum açıkcası mesafe çok dar.. ne yapmalı? Damla damla sabaha kadar bitmez. Makina LG, alt kapağı az açayım diyorum ama alttanda su geliyor sadece öndende değil O siyah boruyu çok çekerseniz su gelmiyor ama az içeri sokarsanız nedense su kolay bir şekilde boşalıyor. LG iyidir. Pompa bozuldu sanmıştım meğer tahliye borusunu ezmiş yandan sıkışınca suyu atamamış ona arıza vermiş. Makineyi çekince anladım. Boruyu düzeltince düzelmişti👍🏼 O filtreyi hep unutsak da en geç 6 ayda temizlemek lazım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Gök yazdı: su giriş filtresini söküp temizleyin su girmiyor makineye dediler söktüm temizledim taktım durum aynı onu her markada herkese söylüyorlar, işe yaramıyor. ben de tesadüfen buldum, lem meğerse musluk arızalanmış, makineyi atıyorduk nerede ise, hortumu söktüm , bişi denicez ya musluk boşta iken açtım, lem su azcuk akıyor... Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Gök yazdı: Samsung çamaşır makinemiz bozuldu Bu resimdeki kodu veriyor bu ne arızası bilen çıkarmı ? Az takım taklavat kullanabiliyorsanız video izleyerek ön kapağı söküp rezistans yanında bulunan termostatı kontrol edin. Piyasada rahat bulursunuz. Servis ücreti ve parça fiyatı baya fazla çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Annemlerin çamaşır makinesine de (İndesit marka) el atayım dedim. Çalışırken kazandan sesler geliyordu. Sağa sola çarpma şeklinde. Alt tarafı kontrol ettiğimde makine tek amortisör üzerinde çalışıyordu. Diğer amortisörün kazan tarafındaki bağlantı pimi yerinde hatta hiç bir yerde yoktu. Makine en son kazan rulman değişimi için 4 yıl önce tamirciye gitmişti. Acaba orada takmayı mı unuttular. Çünkü amortisör boşta durduğu için çok kötü değildi ama diğeri bütün yükü üzerine aldığı için tamamen boşta çalışıyordu. Takım olarak ikisini 200 TL ye aldık ve montajını yaptım. Sesler gitti ve sakin bir şekilde çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ocak Paylaş 29 Ocak 11 yıllık lg çamaşır makinemizin kapak körüğünü tutan tel çıkmış. Eşim geçen siliyordu, o mu çıkardı yoksa kendi kendine çıkmaz. 10 dk uğraş sonrası taktım ama lastikte yırtık var. Çamaşır atıp su kaçıyor mu diye kontrol edeceğiz, kaçıyorsa mecbur körük değişecek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Cem Işık yazdı: https://www.servisi.com.tr/samsung-cama termistör arızası diyor abi tespit doğruymuş . kablosunda kopukluk varmış kabloyu kesip yeni kablo bağladılar o parçaya düzeldi 600 lira servis anakart dedi telefonda gelmeyin dedim dayımın tanıdığı bi tamirci varmış ona yaptırdık 3 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Gök yazdı: abi tespit doğruymuş . kablosunda kopukluk varmış kabloyu kesip yeni kablo bağladılar o parçaya düzeldi 600 lira servis anakart dedi telefonda gelmeyin dedim dayımın tanıdığı bi tamirci varmış ona yaptırdık Her türlü beyaz eşya tamiri halı kilim travel Gözün aydın, ucuza çözülmüş 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Bugün fırını temizlemeye başladım, geçen gün 1 saat kadar açık unutmuşuz dedim elden geçireyim, apc ve domol sprey köpük ile baya bi mesafe kat ettim ama bana yeterli gelmedi. Şöyle iki fıs fıs sıkınca yağı su gibi akıtacak temizlik ürünü var mı? Sünger fırça vs uğraştırmayacak? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Dün çamaşır makinesi su boşaltma sistemini gerçekleştirmedi f18 hatası vardı. Ardından makinenin altındaki tahliye bölümünden suyu boşalttım ve pervane kısmına çıkan taşı çıkardıktan sonra sorun çözüldü çok şükür. 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts