Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Hangi polis? Sadece krokiyi çizen mi? Oysa adamla mutlaka birbirimize girerdik sanırım krokiyi çizerken 😆 Evet, polis olmasaydı da sen kendi krokini çizip fotolarını sunsaydın tramer sonucu nolurdu acaba Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet, polis olmasaydı da sen kendi krokini çizip fotolarını sunsaydın tramer sonucu nolurdu acaba Bir şey diyemiyorum abi onun için. Ama polis kadar net çizemezdik sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 İşin içinde servis varsa genelde servise veriyorlar suçu, benimde hatayı bize verecekler diye düşündüğüm bir kazayı karşıya vermişlerdi. Geçmiş olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Selçuk Bakış yazdı: İşin içinde servis varsa genelde servise veriyorlar suçu, Çünkü gerçekten suçlu oluyorlar.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çünkü gerçekten suçlu oluyorlar.. Servisler herhalde en mimli olanları, hakediyorlar bence de. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Selçuk Bakış yazdı: Servisler herhalde en mimli olanları, hakediyorlar bence de. Adam kendisi ile yarıştığımı düşünmüş galiba. Kocaman minibüsle.. Egona yenildin sen dedi bana. Köprünün altındaki virajda üstüme devrilecek sanıp frene basmıştım. Bilerek yaptı sıkıştırdı bence. Kendime çok zor hakim olmuştum. @Mehmet Ozyurek emmi değer kaybı için başvuruyu onarım dosyası kapandıktan sonra mı yapıyoruz ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Tekrar geçmiş olsun @Oğuzkan Erışık inşallah kaza geçirmeyiz ama örnek olması amacıyla polisin tuttuğu tutanağın kroki kısmını burada paylaşbilmisin? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Tekrar geçmiş olsun @Oğuzkan Erışık inşallah kaza geçirmeyiz ama örnek olması amacıyla polisin tuttuğu tutanağın kroki kısmını burada paylaşbilmisin? Hocam tekrar teşekkür ederim. Forumun fotoğraf yükleme kısmından yüklediğimde kalitesi çok düşüyor yazılar okunmaz hale geliyor. imgyukle.com üzerinden yüklediğimde de 3 gün sonra silindi. Tekrar yükleyim yine de. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Adam kendisi ile yarıştığımı düşünmüş galiba. Kocaman minibüsle.. Egona yenildin sen dedi bana. Köprünün altındaki virajda üstüme devrilecek sanıp frene basmıştım. Bilerek yaptı sıkıştırdı bence. Kendime çok zor hakim olmuştum. @Mehmet Ozyurek emmi değer kaybı için başvuruyu onarım dosyası kapandıktan sonra mı yapıyoruz ? Evet. Dosya kapanınca hatırlat bana bu konuyu. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Dosya kapanınca hatırlat bana bu konuyu. Bir de kasko yapalım mııı 😇😇 İndirimi kaçırdık ama olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bir de kasko yapalım mııı 😇😇 İndirimi kaçırdık ama olsun Kaçmamıştır. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaçmamıştır. Yarın ararım öyleyse 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bir de kasko yapalım mııı 😇😇 İndirimi kaçırdık ama olsun Kaçmaz kaçmaz. Üstünü Tansu dan alıyormuş zaten. Tekrardan geçmis olsun. 4 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 @Oğuzkan Erışıkkardeşim çok geçmiş olsun daha yeni gördüm allah daha beterinden saklasın inşallah. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Kasım 2022 Yazar Paylaş 17 Kasım 2022 Arif Aykın yazdı: @Oğuzkan Erışıkkardeşim çok geçmiş olsun daha yeni gördüm allah daha beterinden saklasın inşallah. Sağol abi. Amin cümlemizi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Kaçmaz kaçmaz. Üstünü Tansu dan alıyormuş zaten. Tekrardan geçmis olsun. hibrit kasko varsa öderiz 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Kasım 2022 Yazar Paylaş 17 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hibrit kasko varsa öderiz Emmiyi bi arasana abi. Kaskoyu yaptık ödeme yapman lazım 😀 kibrit kart vatana millete hayırlı olsun 😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hibrit kasko varsa öderiz Odemissin işte. Hibrit değil ama canın sağolsun 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Emmiyi bi arasana abi. Kaskoyu yaptık ödeme yapman lazım 😀 Ödeme tamam Arşivden bir kart buldum.. Taksitleri de bağladım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Kasım 2022 Yazar Paylaş 17 Kasım 2022 Kaşıntı tuttu mu bırakmıyor beni. Makyajlı kasanın mercekli farına bakınıyorum. 2 2.5 bin liraya halloluyor. Sol farımı değiştiriyor servis. Altında çatlak varmış. Camını değişelim dedim kabul etmedi. Tamam değiş çıkan farımı ver bana dedim olmaz iade etmem lazım dedi. Başka kırık far vereyim onu iade et dedim o da olmaz dedi. Yokuşun tepesindeyim. Bir tane 800e sol mercekli buldum orjinal. Bir tane de sağ denk getirirsem sanırım farları mercekliye çevireceğim. Bu sefer de halojenle kullanmak istemeyeceğim. Led almam lazım. Yağmurlar başlayacak. Biri beni vazgeçirsin 😅 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kaşıntı tuttu mu bırakmıyor beni. Makyajlı kasanın mercekli farına bakınıyorum. 2 2.5 bin liraya halloluyor. Sol farımı değiştiriyor servis. Altında çatlak varmış. Camını değişelim dedim kabul etmedi. Tamam değiş çıkan farımı ver bana dedim olmaz iade etmem lazım dedi. Başka kırık far vereyim onu iade et dedim o da olmaz dedi. Yokuşun tepesindeyim. Bir tane 800e sol mercekli buldum orjinal. Bir tane de sağ denk getirirsem sanırım farları mercekliye çevireceğim. Bu sefer de halojenle kullanmak istemeyeceğim. Led almam lazım. Yağmurlar başlayacak. Biri beni vazgeçirsin 😅 bence yapma boşver 800 tl ile birsürü mercimek,kaşar peyniri filan alınır. birde tuvalet kağıdı tabi @Mehmet Ozyurek 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Kasım 2022 Yazar Paylaş 17 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: bence yapma boşver 800 tl ile birsürü mercimek,kaşar peyniri filan alınır. birde tuvalet kağıdı tabi @Mehmet Ozyurek Mercimekler fileden allah korusun mercekliden 😅 Birazdan terkediyorum forumu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ödeme tamam Arşivden bir kart buldum.. Taksitleri de bağladım. Kasko da hibrit olmalı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Kasım 2022 Yazar Paylaş 17 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kasko da hibrit olmalı Akıllı hibrit kasko zaten. 🤔 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts