Oğuzkan Işık 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun Oğuzkan Sağol abi Harun Özden yazdı: Geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış bence, sağdan bariyerlere de çarpabilirdiniz. Evet abi bu kadar olduğuna şükür. Sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Çok çok geçmiş olsun Oğuzkan. Tutanağı göremedim ama minibüsün taktığı nokta belirleyici olacak diye düşünüyorum. Sanırım sen düz gidecektin bu adam üstüne çıktı veya sen viraja girdin oda önünden girmeye kalktı ki bu Ankara da gerçekten anlam veremediğim bir durum. Kamera şart. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olamıyorum. bekleme yapmayın. Ortam çok gergin. Çıkmam lazım istanbuldan Sizin düzeniniz var ya yeğen bırak git Trabzon a Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Çok çok geçmiş olsun Oğuzkan. Tutanağı göremedim ama minibüsün taktığı nokta belirleyici olacak diye düşünüyorum. Sanırım sen düz gidecektin bu adam üstüne çıktı veya sen viraja girdin oda önünden girmeye kalktı ki bu Ankara da gerçekten anlam veremediğim bir durum. Kamera şart. Sizin düzeniniz var ya yeğen bırak git Trabzon a aynen. Aynı gergin ortam trabzonda da hazır kurulu Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Çok geçmiş olsun Oğuzkan. Allah, beterinden esirgesin. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Çok çok geçmiş olsun Oğuzkan. Tutanağı göremedim ama minibüsün taktığı nokta belirleyici olacak diye düşünüyorum. Sanırım sen düz gidecektin bu adam üstüne çıktı veya sen viraja girdin oda önünden girmeye kalktı ki bu Ankara da gerçekten anlam veremediğim bir durum. Kamera şart. Sizin düzeniniz var ya yeğen bırak git Trabzon a Sağol abi. Tutanak fotoğraflarda var önceki sayfada. Ben sağda bu benim bir sol şeridimdeydi. Ben sağa dönecektim. Bu da dönecekmiş. Döneceğimiz yol da 2 şeritli bir yol. Kendi şeridinden değil de benim şeridimden gitmek istemiş sanırım. Lap ye çıktı üstüme işte. Ersev Kaya yazdı: Çok geçmiş olsun Oğuzkan. Allah, beterinden esirgesin. Ersev abim sağol. Cümlemizi inşallah. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Bahadır Taşpolat yazdı: Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun Çok teşekkürler. Amin cümlemizi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Tutanak fotosunu ben mi goremedim anlamadım. Diğerleri görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Ankara da gerçekten anlam veremediğim bir durum. Kamera şart. Başkent olunca insan bir medeniyet bekliyor ama kültürel fark çok fazla. Aynı anda aynı yerde akademisyen ile okuma yazma bilmeyeni görebilirsin trafikte. Bu da trafikte bir saygısızlık ve umursamazlık ile sonuçlanıyor. Zamanla tahmin edilebilir oluyor. Kırmızıda duruyorum, evet bence de gereksiz bir lamba ama sonuç olarak lamba orada ve kırmızı yanıyor. Duruyorum, arkamdan gelen selektör ve kornaya boğuyor. Yaya geçidinde yaya var, duruyorum, arkamdaki kornayi dayıyor. Lambada bekliyoruz, daha sarı yanamamis tam olarak, tak, korna. Böyle işte, birde trafik gün geçtikçe yoğunlaşıyor, trafik kurallarından bihaber insanlar bu yoğun trafikte daha çok sorun çıkartıyor. Çoğunluk sinyal kullanmıyor, kullanan da sinyali verdiği an çeviriyor direksiyonu. Sinyali yanıp sönüyor ya, herkesin o an ona yol vermesi gerek sağ aynaya bakan kimse yok zaten. Bak çevir geç direksiyona çoğunun sağ ayna sağ arka tekeri gösteriyor. Park aynası o. Trafikte lazım değil. Enteresan bir trafiğimiz var özetle... 7 Kasım 2022 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Enteresan bir trafiğimiz var özetle... gazlayacan, frensiz Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Başkent olunca insan bir medeniyet bekliyor ama kültürel fark çok fazla. Aynı anda aynı yerde akademisyen ile okuma yazma bilmeyeni görebilirsin trafikte. Bu da trafikte bir saygısızlık ve umursamazlık ile sonuçlanıyor. Zamanla tahmin edilebilir oluyor. Kırmızıda duruyorum, evet bence de gereksiz bir lamba ama sonuç olarak lamba orada ve kırmızı yanıyor. Duruyorum, arkamdan gelen selektör ve kornaya boğuyor. Yaya geçidinde yaya var, duruyorum, arkamdaki kornayi dayıyor. Lambada bekliyoruz, daha sarı yanamamis tam olarak, tak, korna. Böyle işte, birde trafik gün geçtikçe yoğunlaşıyor, trafik kurallarından bihaber insanlar bu yoğun trafikte daha çok sorun çıkartıyor. Çoğunluk sinyal kullanmıyor, kullanan da sinyali verdiği an çeviriyor direksiyonu. Sinyali yanıp sönüyor ya, herkesin o an ona yol vermesi gerek sağ aynaya bakan kimse yok zaten. Bak çevir geç direksiyona çoğunun sağ ayna sağ arka tekeri gösteriyor. Park aynası o. Trafikte lazım değil. Enteresan bir trafiğimiz var özetle... Yeşil yanar yanmaz kornaya basanlar sanki F16 kullanıyor da hemen gazlayacak. Sesten önce gidecek. Cahil demek yetersiz kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Geçmiş olsun Oğuzkan. Sana birşey olmasın O kadar dar biryer de değil gibi görünüyor ama adı üstünde işte kaza. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Emin Önal yazdı: Geçmiş olsun Oğuzkan. Sana birşey olmasın O kadar dar biryer de değil gibi görünüyor ama adı üstünde işte kaza. Allah beterinden korusun. Sağol abi. 2 şeritli bir yer. Bilinçli olarak 3 araba gider orada aslında. Dediğin gibi kaza sonuçta anlam aramamak gerekiyor. Amin cümlemizi. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Geçmiş olsun kardeşim bu ne ya çarpışan arabaya dönmüşsün. Allah beterinden saklasın bunlar ufak tefek şeyler, geçer gider. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Fatih Evcin yazdı: Geçmiş olsun kardeşim bu ne ya çarpışan arabaya dönmüşsün. Allah beterinden saklasın bunlar ufak tefek şeyler, geçer gider. Sağol abim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: gazlayacan, frensiz Az önce bunu yapıp geldim abi Öyle gidince trafikte, herkes senden kaçıyor. Rahat rahat gidiyorsun. Efendi kullanınca herkes sıkıştırıyor. Oğuzkan Erışık yazdı: Dediğin gibi kaza sonuçta anlam aramamak gerekiyor. Az sakada diye başlayan sözü hatırlatıp kaçtım ben Ümit Türk yazdı: Yeşil yanar yanmaz kornaya basanlar sanki F16 kullanıyor da hemen gazlayacak. Sesten önce gidecek. Cahil demek yetersiz kalıyor. Yeşil iyi, sarıda kornaya basıyorlar. Ama öyle yapan varsa yürümüyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Oğuzkan geçmiş olsun. Ekip gelirse trafik kazasına karışan taraflara trafik cezası keser. Eskiden böyleydi, tutanak tutma yokken. Şu an için bilgim yok ama polis öyle dediyse halen öyledir. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Oğuzkan geçmiş olsun. Ekip gelirse trafik kazasına karışan taraflara trafik cezası keser. Eskiden böyleydi, tutanak tutma yokken. Şu an için bilgim yok ama polis öyle dediyse halen öyledir. Sağol Önder abi. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Az önce bunu yapıp geldim abi Öyle gidince trafikte, herkes senden kaçıyor. Rahat rahat gidiyorsun. Efendi kullanınca herkes sıkıştırıyor. Az sakada diye başlayan sözü hatırlatıp kaçtım ben Yeşil iyi, sarıda kornaya basıyorlar. Ama öyle yapan varsa yürümüyorum. Reis istanbulda sarı çalışmıyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Kazayı yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kazayı yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Sağolun hocam 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Tramer sonuçlandı. Kusurun tamamı karşıya verildi. Onarım sürecine başlanıyor 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tramer sonuçlandı. Kusurun tamamı karşıya verildi. Onarım sürecine başlanıyor güzel haber. polis olmasaydı ne olurdu acaba Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Kasım 2022 Yazar Paylaş 16 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: güzel haber. polis olmasaydı ne olurdu acaba Hangi polis? Sadece krokiyi çizen mi? Oysa adamla mutlaka birbirimize girerdik sanırım krokiyi çizerken 😆 Yorum bağlantısı
Recommended Posts