Oğuzkan Işık 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Bugün bakımlarını yaptık Triger seti devirdaim v kayışı ve bilyası 4 tane kızdırma bujisi Ön arka balata Yağ ve filtreler mazot dahil Total organik antifiriz Termostat değişti 206550 km Parçalara 2100 vermiştim Yağ öncesi castrolün motor iç şampuanını attım. İşçiliğe 600 lira verdim Nikelajcıda ön arka plakaya nikelaj plakalık yaptırdım. Çok güzel işçiliği var ustanın ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi sonra eklerim. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Eylül 2021 Yazar Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Nikelajcıda ön arka plakaya nikelaj plakalık yaptırdım. Çok güzel işçiliği var ustanın ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi sonra eklerim. Ürün tek parça malzemeden yapılıyor. Plakanın kenarlarını giyotin ile kesip güzelce hazırlıyor usta. Ozel kenar kapatma makinesi yapmış kendine. Plakada ezik yerler varsa güzelce düzeltiyor çekiçle. İşçiliği, gösterdiği özeni çok sevdim. Kenarları kapattıktan sonra köşe yerleri eye ile törpülüyor. Aksesuarcıda satılan, kenarı sonradan takılanlara bin basar bu ürün bence. Ankara'da yaptırmak isteyen olursa yerini tavsiye ederim. Çiftini 70 liraya yapıyor. Plakalığın arkasına çift taraflı bant ve siyah silikon sıkıp yapıştırıyor. 20 Eylül 2021 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Burada bahsi geçen aparat 2 kablolu aux girişini usb+aux yapıyor. Orjinal birşey. Aslında sökmüşken bluetooth modül de eklense tadından yenmez. Kayaşta bir arkadaş teyplere usb aux işini orijinal bir şekilde yapıyor. Ankara'dasın yakınsın. İstersen telefonunu vereyim. Ben fiesta teybi için görüşmüştüm ama kendim hallettim. 20 Eylül 2021 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 İnan Çınar yazdı: Burada bahsi geçen aparat 2 kablolu aux girişini usb+aux yapıyor. Orjinal birşey. Aslında sökmüşken bluetooth modül de eklense tadından yenmez. Kayaşta bir arkadaş teyplere usb aux işini orijinal bir şekilde yapıyor. Ankara'dasın yakınsın. İstersen telefonunu vereyim. Ben fiesta teybi için görüşmüştüm ama kendim hallettim. Böyle el yapımı alete gerek yok ki? Renault'un kendi ürünü var, sök tak biçiminde, değiştiriyorsun usb'li oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Eylül 2021 Yazar Paylaş 20 Eylül 2021 İnan Çınar yazdı: Burada bahsi geçen aparat 2 kablolu aux girişini usb+aux yapıyor. Orjinal birşey. Aslında sökmüşken bluetooth modül de eklense tadından yenmez. Kayaşta bir arkadaş teyplere usb aux işini orijinal bir şekilde yapıyor. Ankara'dasın yakınsın. İstersen telefonunu vereyim. Ben fiesta teybi için görüşmüştüm ama kendim hallettim. Bt zaten var abi teypte. Görüşme ve medya için kullanabiliyorum. Benim flash bellekte 1000den fazla müzik var. Olur abi numarasını alabilirim. Sani Gerşon yazdı: Böyle el yapımı alete gerek yok ki? Renault'un kendi ürünü var, sök tak biçiminde, değiştiriyorsun usb'li oluyor. İnternette satılanlar için hep kullanılmıyor çalışmıyor yorumu okudum abi. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Eylül 2021 Paylaş 27 Eylül 2021 Evren Barış Özbek yazdı: Birde bu tarz birşeyler var. Link Oğuzkan Erışık yazdı: Bunlar hakkında çalışıyor diye yorum yazan olmamış hiç Evren abi. Bizim işimizi görmeyecek Bunlar iş görür ama bunu kullanmayı da ben istemiyorum. Son çare artık 😀 Teşekkür ederim ilgin için abi Evren Barış Özbek yazdı: Ben bunu reno için aldım. Unutmazsam yarın test edip bilgi veririm. Haftasonu Reno da test ettim. Sesi ve mikrofonu oldukça iyi. Bluetooth ile internetten radyo dinleyebiliyorsun. Ekranda transmitter frekansını ve akü voltajını görebiliyorsun. 2 adet USB girişi var ama denemedim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Eylül 2021 Yazar Paylaş 27 Eylül 2021 Evren Barış Özbek yazdı: Haftasonu Reno da test ettim. Sesi ve mikrofonu oldukça iyi. Bluetooth ile internetten radyo dinleyebiliyorsun. Ekranda transmitter frekansını ve akü voltajını görebiliyorsun. 2 adet USB girişi var ama denemedim. Teşekkür ederim Evren abi. Şimdilik bekletiyorum bakalım aux portu üzerinde bir şeyler yapmayı deneyeceğim. Sağolasın eksik olma 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Uzun zamandır foruma giremedim. Hayırlı olsun Oğuzkan kazasız belasız kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Ekim 2021 Yazar Paylaş 5 Ekim 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Uzun zamandır foruma giremedim. Hayırlı olsun Oğuzkan kazasız belasız kullan inşallah Sağol abi daha iyileri senin olsun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ekim 2021 Yazar Paylaş 19 Ekim 2021 Aldığımda akü çok nazlıydı. Havalar soğudukça iyice geç almaya başladı. Aldığımda marş ensasında 10.6 v veren akü bugün akşam 9.3e kadar düşmüştü. Ölçtüğümüzde yaklaşık 40 km yol yapmıştım. 72 amper İnci akü üretimi olan Hugel akü taktık. Daha önce birkaç arkadaşın arabasına almıştık bu aküden. En uzunu 2 yıldır edc fluence de kullanan arkadaşım hala memnun. Fiyat 450 lira. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 El freni halatlarını değiştirdim dün. Bugün de son karların tadını çıkarmaya gittik. 6 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: El freni halatlarını değiştirdim dün. Bugün de son karların tadını çıkarmaya gittik. Neresi burası Oğuzkan Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Mart 2022 Yazar Paylaş 28 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Neresi burası Oğuzkan Çankırı Atkaracalar abi 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Yakalamışsın son kar'ı Artık ısınıyor havalar hafta sonuna bişey kalmaz herhalde 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 @Mert Yeldandan aldığım h7 mini ledlerin montajını yaptım. Ampüller 4300k @Mert Gülkokan merak ediyordun. Bir fotoğrafla halojen ile ledin farkını gösterdim. Aydınlatma çok iyi değil ama güzel. Göz almıyor,çoğu açıdan baktım. Şansıma bugün yağmurlu ve yağmurda da kör bırakmadı. Sol far led sağ far halojen Garajda tam karanlıktaki performansı Yağmurlu hava performansı Net çekebilsem daha güzel fikir verecekmiş 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Mert Yeldan yazdı: Güle güle kullan sen naptın ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: sen naptın ? Kargoya verdi işte ampülleri yoğun baskıya dayanamayıp 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: sen naptın ? mevcut boşluktan ancak halojen takılabilir. LED’lerin arkası fanlı fan sığmıyor. Tamponu farı sökmekle uğraşamam dedim gönderdim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: @Mert Yeldandan aldığım h7 mini ledlerin montajını yaptım. Ampüller 4300k @Mert Gülkokan merak ediyordun. Bir fotoğrafla halojen ile ledin farkını gösterdim. Aydınlatma çok iyi değil ama güzel. Göz almıyor,çoğu açıdan baktım. Şansıma bugün yağmurlu ve yağmurda da kör bırakmadı. Sol far led sağ far halojen Hayırlı olsun, 4300k gibi durmuyor. Yanına 6000k bir şey lazım karşılaştırmak için Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun, 4300k gibi durmuyor. Yanına 6000k bir şey lazım karşılaştırmak için Sağol abi. 4300 de 6000 de kullandım. Eminim 4300 olduğuna 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol abi. 4300 de 6000 de kullandım. Eminim 4300 olduğuna 😊 O zaman kameradan kaynaklanıyor, bildiğin soğuk beyaz çıkmış fotoda 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Yeşillendirelim biraz. Teyp çerçevesi yine renonun sevdiği yumuşak boyalı bir parçaydı. Yıpranmıştı. Birhan zımparaladı boyadı. Ben de önlere ayak aydınlatma yaptım. Elektrik çakmaklıktan geliyor. Parklarla beraber yanıyor. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: aydınlık çok fazla değilmi? Evet biraz fazla. 3lü modül led ile yaptım. Araç kullanırken göz almıyor. T10 duy bağlayıp yine turuncu ampül kullanacağım. Biraz daha loş olur muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts