Serhat Işık 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 12. Serhat Işık Yurt içi kargo : 107380080386 teslim aldım. (O nasıl paketlemedir, maşallah, akşam devam edeceğim açmaya [emoji16] 13 adet SSD yo teslim almış oldum, hepinizden Allah razı olsun, kalan ikiyi kayınbirader ile tamamlayacağız inşallah. Ahmet kardeşim, kargo firmaları malın kıymetini bilmiyor. Bende biraz bu konuda titizim[emoji4] hayra vesile olduğun için ALLAH senden ve diğer dostlardan razı olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Serhat in kargo işleri hep böyledir kargocu gelip alana kadar sekreterya elinde paketle bekler teslim için [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Eksik kalırsa haber ver hocam. Teşekkür ederim 2 de ben aldım eksik yok benim atölyede. Sınıf 34 kişi, 3 grup olarak işliyorlar dersleri. SSD nin nimetlerinden faydalanacak olan benim grup bunlar (başka sınıflar de kullanıyor tabi) sınıf arkadaşları da kurulum görsün diye (geçen sene uzaktan olunca görmedi hiçbiri) her gruba 5 SSD değişimi yaptıracağız. 6 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Süpersin hocam.. ellerine sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Hepsi windows kurmayı da öğrensin. IT'ciler taş yesin 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Hepsi windows kurmayı da öğrensin. IT'ciler taş yesin He canım. Taş yiyek 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Hepsi windows kurmayı da öğrensin. IT'ciler taş yesin E bunlar da geleceğin IT leri zaten, bilişim teknolojileri öğrencileri 😁 Staja gidince biz küfür yiyoruz ama bir kurulum bile yapamıyorlar diye 😅 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Öğrensinler hocam elinize sağlık ileride ne meslekleri olursa olsun bu işlerin mutfağından gelsinler. 16. yılım bilişim öğretmenliğinde ama teknik eğitim mezunu değilim eğitim fak. bilişim öğr. mezunuyum ve yıllardır anadolu teknik lisesinde donanım bölümünde okuduklarımın öğrendiklerimin ekmeğini yiyorum. Yeri geliyor tornavida pense elde kasaların içine dalıyorum görenler çok şaşırıyor hocam siz ne alala diye ortaokulda kimse alışık değil böyle iş yapanlara herkes word excel takılıyoruz sanıyor. Üniversiteden gelen stajyer öğrenciler de çok yetersiz ama lisede bilişim okuyanlar fark yaratıyor. Bir de o sandalyeler sınıfta çok yer kaplamıyor mu 🤔 22 Eylül 2021 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: E bunlar da geleceğin IT leri zaten, bilişim teknolojileri öğrencileri 😁 Staja gidince biz küfür yiyoruz ama bir kurulum bile yapamıyorlar diye 😅 Bu güne kadar 30 den fazla stajerim olmuştur. Bazen eğitmenlerin kulaklarını çınlattığım olmuştur. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Bu güne kadar 30 den fazla stajerim olmuştur. Bazen eğitmenlerin kulaklarını çınlattığım olmuştur. Susurluk'ta bir hocamız anlatıyordu, arabasına arkadan biri gelip çarpıyor, hay sana ehliyet vereni diyor hocam sen verdin ehliyet diyor vuran 2 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Bir de o sandalyeler sınıfta çok yer kaplamıyor mu 15 bilgisayar var her atölyede ve sınıflarımız geniş, sıkıntı olmuyor hiç. Bende meslek lisesi ve teknik eğitim mezunuyum, Marmara üniversitesi olunca Anadolu lisesinde çok sınıf arkadaşım vardı, meslek lisesi çıkışlı olarak ilk seneler çok rahat etmiştik. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 15 bilgisayar var her atölyede ve sınıflarımız geniş, sıkıntı olmuyor hiç. Bende meslek lisesi ve teknik eğitim mezunuyum, Marmara üniversitesi olunca Anadolu lisesinde çok sınıf arkadaşım vardı, meslek lisesi çıkışlı olarak ilk seneler çok rahat etmiştik. Öyle oluyor ama türev integral organik kimya konuları gelince çok süründük onlar dümdüz geçtiler 😅 o zamanlar rehberlik böyle değildi bilsem teknik eğitim yazardım ama meslek lisesinde çalışmak istermiydim bilemiyorum eminim daha eğlencelidir ama öğrenci profilini düşününce böyle daha mı iyi oldu bilemiyorum çünkü lisedeyken öğretmenleri çok üzdüğümüzü hatırlıyorum 🤦♀️ bir de nitelikli okulduk güya Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 Maalesef her sene daha kötüye gidiyor ama ben iki kere ortaokula atandım, 2 ay zor dayandım meslek lisesinde görevlendirme istedim her seferinde, dediğiniz gibi öğrenciler zor ama mesleğinizi yaptığınızı anlıyorsunuz meslek lisesinde. Rehberlik zayıftı ama bizim öğretmenler çok iyiydi ( şefimiz Fatih Ak ile hala görüşürüm) Teknik eğitim yazın dedi, İzmir'de iki üniversite de eğitim fakültesinde olmasına rağmen ben 10-11. tercihlere falan yazmıştım teknik eğitimler sonrası. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Bizde dönüm noktasındayız. Lgs yılımız bu sene. İyi bir sonuç alamaz isek iyi bir meslek lisesine vermek ne kadar mantıklı? Hangi mesleki eğitime verememiz gelecek için iyi olur? [emoji2186][emoji605][emoji605] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Eylül 2021 Yazar Paylaş 22 Eylül 2021 (düzenlendi) Allah yardımcıniz olsun. Ben işbirliği yapılan, tek alanlı meslek liselerini tavsiye ederim, imkanları ve eğitimleri çok iyi. https://youtu.be/Et2AojzfLIc https://www.iso.org.tr/meip/ 22 Eylül 2021 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Rahmetli Mustafa Koç'un "Meslek lisesi Memleket meselesi" projesi vardı. Baya bir mezunu iş kazandırmıştır. Onu bir araştırın derim 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 (düzenlendi) Serhat Işık yazdı: Bizde dönüm noktasındayız. Lgs yılımız bu sene. İyi bir sonuç alamaz isek iyi bir meslek lisesine vermek ne kadar mantıklı? Hangi mesleki eğitime verememiz gelecek için iyi olur? Biyomedikal cihaz teknolojileri, mikromekanik ve saatçilik bölümü gibi değişik bölümler var. Mesela Bursadaki benim de mezunu olduğum Tophane Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde mikromekanik ve saatçilik bölümü var Türkiye'de tek ve Rolex destekliyormuş. Buradan mezun bir öğrencinin sonu birçok meslek sahibinden daha parlak olabilir. bulunduğunuz ildeki okulları ve bölümlerini incelerseniz bir yol çizebilirsiniz. 22 Eylül 2021 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Biyomedikal cihaz teknolojileri, mikromekanik ve saatçilik bölümü gibi değişik bölümler var. Mesela Bursadaki benim de mezunu olduğum Tophane Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde mikromekanik ve saatçilik bölümü var Türkiye'de tek ve Rolex destekliyormuş. Buradan mezun bir öğrencinin sonu birçok meslek sahibinden daha parlak olabilir. bulunduğunuz ildeki okulları ve bölümlerini incelerseniz bir yol çizebilirsiniz. Biyomedikalde çalışma alanı çok geniş hocam. Biz medikal üretim yapıyoruz. Satış elemanından kalite kontrole kadar biyomedikal mezunu iş arkadaşları arıyoruz. Kalem çeşiti çok fazla ve her biri ayrı bir sektör gibi geliyor insana. Varis çorabından platin vidasına kadar inanılmaz bir yelpaze var. Serhat Işık yazdı: Bizde dönüm noktasındayız. Lgs yılımız bu sene. İyi bir sonuç alamaz isek iyi bir meslek lisesine vermek ne kadar mantıklı? Hangi mesleki eğitime verememiz gelecek için iyi olur? Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Tercih meselesi ama nitelikli eleman olmak için güzel bir ön adım olabilir gerisi öğrencinin kendini geliştirmesine bağlı tabi. Ben gittiğimde sınıfın ortasında dişçi koltuğu vardı belki de o alana yönelmişlerdi. O yaşlarda belki mühendis olayım öğretmen olayım gibi etiketler ister çocuk ama piyasaya baktığında bir kalıpçı daha çok aranır daha çok maaşla işe girebilir. Yani iş aslında insanın kendisinde biraz da nasibinde 😆 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Serhat Işık yazdı: Bizde dönüm noktasındayız. Lgs yılımız bu sene. İyi bir sonuç alamaz isek iyi bir meslek lisesine vermek ne kadar mantıklı? Hangi mesleki eğitime verememiz gelecek için iyi olur? maslakta 3300 dükkan var, 33 ü köşe dükkan , tost çorba menemen satar. şimdi başlasam tostçu olurdum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: maslakta 3300 dükkan var, 33 ü köşe dükkan , tost çorba menemen satar. şimdi başlasam tostçu olurdum sanayiden uzaklaşma ne olursan ol diyorsun doğru mu anladım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sanayiden uzaklaşma ne olursan ol diyorsun doğru mu anladım yogh sanayiye düşeceksen tostçu ol demiş şair 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: maslakta 3300 dükkan var, 33 ü köşe dükkan , tost çorba menemen satar. şimdi başlasam tostçu olurdum Bizim en büyük eksikliğimiz senin gibi düşünememek yada düşünmemek Çağlar abi. kendimizi buna adapte etmek zor. şeytanın başımıza ördüğü ah şu gelecek endişesi meselesi. işin içinden çıkmamızı zorluyor. aslında topluma sağlıklı, ahlaklı, merhametli ve adil bir insan dahil edebilmek hedefimiz olmalı diye düşünüyorum. Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Biyomedikal cihaz teknolojileri, mikromekanik ve saatçilik bölümü gibi değişik bölümler var. Mesela Bursadaki benim de mezunu olduğum Tophane Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde mikromekanik ve saatçilik bölümü var Türkiye'de tek ve Rolex destekliyormuş. Buradan mezun bir öğrencinin sonu birçok meslek sahibinden daha parlak olabilir. bulunduğunuz ildeki okulları ve bölümlerini incelerseniz bir yol çizebilirsiniz. şimdiden araştırmalara başladım. sınava kadar bayağı bilgi toplamış olurum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2021 Paylaş 23 Eylül 2021 Serhat Işık yazdı: sınava kadar bayağı bilgi toplamış olurum. her yıl bilgiyi güncelle, zira sistem değişiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts