Metin Mankal 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Gerçi Neşet Baba öldükten sonra filminin yapılmasını istememişti ama ...Ne bileyim fragman çok iyi..Detaylar mükemmel..Yapımcı Mustafa Uslu zaten kendini kanıtlamış...Dört gözle bekliyorum filmi..Daha fragmanda gözlerim doldu yeminle...Çok özledik seni be USTA... 19 2 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Onun eserlerini ondan daha iyi çalıp okuyan belki onlarca icracı var ama hepsini toplasan yine de bir Neşet etmiyor. Nurlar içinde yatsın. 4 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Köylüsü olarak bekliyorum dört gözle filmini .. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 (düzenlendi) Vasiyet etmiş ama dinleyen olmamış galiba rahmetliyi saygısızlık başka bir şey değil...Neşet Ertaş'ın yaşadıklarını ve hayatını öyle bir filme anlatmak zaten mümkün değil bence. https://www.haberturk.com/neset-ertas-in-ailesi-filme-izin-vermiyoruz-3174206 5 Eylül 2021 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Gerçi Neşet Baba öldükten sonra filminin yapılmasını istememişti ama ...Ne bileyim fragman çok iyi..Detaylar mükemmel..Yapımcı Mustafa Uslu zaten kendini kanıtlamış...Dört gözle bekliyorum filmi..Daha fragmanda gözlerim doldu yeminle...Çok özledik seni be USTA... Bir kırşehirli olarak benim de gözlerim doldu hocam. Çok büyük insandı, her açıdan. Yattığı yer nur dolsun. 2022 yi bekle şimdi.. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Vasiyet etmiş ama dinleyen olmamış galiba rahmetliyi saygısızlık başka bir şey değil...Neşet Ertaş'ın yaşadıklarını ve hayatını öyle bir filme anlatmak zaten mümkün değil bence. https://www.haberturk.com/neset-ertas-in-ailesi-filme-izin-vermiyoruz-3174206 Buna çok üzüldüm açıkçası. Örneği var aslında. Müslüm Gürsesin hayat hikayesini bilmiyordum ve filmi gerçekten çok çarpıcıydı. Neşet Ertaşın vasiyeti varsa tabii diyecek bir şey yok. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 dünyada en sık mahkemelik olanlar bu tip hayat hikayeleri imiş 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Oktay Göktaş yazdı: Buna çok üzüldüm açıkçası. Örneği var aslında. Müslüm Gürsesin hayat hikayesini bilmiyordum ve filmi gerçekten çok çarpıcıydı. Neşet Ertaşın vasiyeti varsa tabii diyecek bir şey yok. Müslüm Gürsesin filmini izleyince gerçekten çok üzülmüştüm ve Müslüm Gürsesi bir nebze anlamıştım. Allah rahmet eylesin. Eminimki Neşet Ertaş ın filmide en az onun kadar etkileyici olur. 5 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 İbo mort... Rahmetli Neşet Ertaş'ın bu ayarı hiç gitmez aklımdan... Çok büyük sanatçıydı, büyük derken sadece sesini kast etmiyorum, nazik kibar. Kendini beğenmiş değildi dinleyenlerine, onu sevenlere hep saygı gösterirdi... Şimdi sanatçı olmuş, şimarık bebeleri görünce insan ister istemez "böyle olur mu " diyor Neşet baba gibi... 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Vasiyetini anlayabiliyorum ama Gerçek Sanatçılar topluma malolmuş değerlerdir. Hayatı kitap olmuş biri hele ki Neşet Ertaş ise ergeç film olur. Kitabın yayın haklarını alan biri başka bir ülkede film çekse (adli antlaşmalarımızın olmadığı ) ne olacak? Adamlar İstiklal marşımızın telif haklarını aldılar..... 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Arkadaşlar film Erol Parlak'ın kaleme aldığı Garip Bülbül isimli kitaptan esinlenilerek Erol Parlak danışmanlığında çekiliyor. Kendisi rahmetlinin her zaman yakınında olan akademik bir kimlik. Vasiyetiyle ilgili herhangi bir engel olsa ilk önce Erol Parlak karşı çıkardı. 6 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Neşet Ertaş ile ilgili şunu da söylemek lazım. Kırşehir'in yaşlıları ve eskileri babası olan Muharrem Ertaş'ın sesinin ve sazının daha iyi olduğunu ancak reklam bilmediği için tanınmadığını, Neşet Ertaş'ın reklamı çok iyi yaptığını söylerler.. Neşet Ertaş mükemmel bir sanatçı ve kişilik ancak aklıma geldi paylaşmak istedim.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Tayfun Aydın yazdı: Neşet Ertaş ile ilgili şunu da söylemek lazım. Kırşehir'in yaşlıları ve eskileri babası olan Muharrem Ertaş'ın sesinin ve sazının daha iyi olduğunu ancak reklam bilmediği için tanınmadığını, Neşet Ertaş'ın reklamı çok iyi yaptığını söylerler.. Neşet Ertaş mükemmel bir sanatçı ve kişilik ancak aklıma geldi paylaşmak istedim.. Ancak o büyükler Neşet Ertaş'ın reklam peşinde olmadığını da bilir. Bayram Bilge Tokel Neşet'i Anlmanya'dan zorla getirdi. Bu tiraj ile şimdiye Türkiye'nin en zengin insanı olması lazımdı. Yerel ses sanatçılarından gördüğüm kadarıyla Neşet baba'nın şarkılarını seslendirenlere youtube da telif atılıyor. Hatta babayı canlandıran Bektaş Dolu'da bu mevzudan müzdarip. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Ahmet Ekici yazdı: Ancak o büyükler Neşet Ertaş'ın reklam peşinde olmadığını da bilir. Bayram Bilge Tokel Neşet'i Anlmanya'dan zorla getirdi. Bu tiraj ile şimdiye Türkiye'nin en zengin insanı olması lazımdı. Yerel ses sanatçılarından gördüğüm kadarıyla Neşet baba'nın şarkılarını seslendirenlere youtube da telif atılıyor. Hatta babayı canlandıran Bektaş Dolu'da bu mevzudan müzdarip. Tabii ki bilmez mi. Kırşehir de Neşet denince herkes dua ile ismini anar hocam. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Çok sevindim böyle bir filmin çekilmesine. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Yalan Dünya şarkısı bu filmin özeti olsa gerek. "Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı, Garip bülbül gibi feryadım kaldı" der ya şarkı sözlerinde... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 25 Eylül 2021 Paylaş 25 Eylül 2021 Aşk biterse yorulur insan, ben ne zaman ölürsem Neşet yoruldu desinler... Bugun Neşet Baba'nın vefatının 9. Yılı Allah kabirini nur doldursun, mekanı cennet olsun... 6 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 İzlemek nasip olur umarım. Allah rahmet eylesin son büyük ozanımıza. Yeri asla dolmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts