Alpay Sumer 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Dikkatimi çekti arabaya katır gibi binen adamların arabaları sanayi yüzü görmüyor gazını koy yağını doldur bitti, ben arabaya yağmurda galoşla biniyorum ikidebir sorun çıkıyor Genişlet Ebrarım Yerine göre.. Dostun gibi bak düsman gibi sür mottosunu severim.. Bilenler vardır aşırı titizimdir..Kuş pislese tshirtümü cıkarıp silerim.. cocugun boyu yetmiyor arabaya binerken arka kapıdan sürünerek (siyah plastik ve conta olan yere ayağiyla basmamak adına) giriyor 😂 Ama yeri geliyor arabanın ciğerini söküyoruz.. Bakmak sevmek yerine göre.. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: Ebrarım Yerine göre.. Dostun gibi bak düsman gibi sür mottosunu severim.. Bilenler vardır aşırı titizimdir..Kuş pislese tshirtümü cıkarıp silerim.. cocugun boyu yetmiyor arabaya binerken arka kapıdan sürünerek (siyah plastik ve conta olan yere ayağiyla basmamak adına) giriyor 😂 Ama yeri geliyor arabanın ciğerini söküyoruz.. Bakmak sevmek yerine göre.. Genişlet Kesinlikle abi, öz evladım gibi bakarım ama binince çalmışım gibi sürerim. O kadar para ve zaman harcayıp emek veriyorsam beni mutlu etmek zorunda. Ben araba kullanırken stres atıyorum keyif alıyorum. Psikiyatriye gitmek yerine bi çarşamba havalimanı yoluna çıkıyorum zımba gibiyim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Kesinlikle abi, öz evladım gibi bakarım ama binince çalmışım gibi sürerim. O kadar para ve zaman harcayıp emek veriyorsam beni mutlu etmek zorunda. Ben araba kullanırken stres atıyorum keyif alıyorum. Psikiyatriye gitmek yerine bi çarşamba havalimanı yoluna çıkıyorum zımba gibiyim Genişlet Ben ölümüne hızla keyif alanlardan değilim.. Ama hızlı (yerine, müsaitligine göre ) kullandıgımı söylerler. Asırı defansif takılırım.. Kayınpeder uzun süre binmedi benim araca.. Oglum kalbim sıkışıyor diyordu 😂 Sonradan cok sevdi öldursen baska arabaya binmiyor. binince uykum geliyor rahat ediyorum diyor 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: Ben ölümüne hızla keyif alanlardan değilim.. Ama hızlı (yerine, müsaitligine göre ) kullandıgımı söylerler. Asırı defansif takılırım.. Kayınpeder uzun süre binmedi benim araca.. Oglum kalbim sıkışıyor diyordu 😂 Sonradan cok sevdi öldursen baska arabaya binmiyor. binince uykum geliyor rahat ediyorum diyor 😂😂 Genişlet Kesinlikle abi, boş yerde limitleri denerim yerine göre giderim, hız felakettir lafına da çok katılmıyorum, hız kabiliyettir, kırmızı da beklerken de ölebilirim mesela. Eskiden çok gaza gelirdim artık duruldum, kimseye takılmıyorum efendi efendi gidiyorum 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Kesinlikle abi, boş yerde limitleri denerim yerine göre giderim, hız felakettir lafına da çok katılmıyorum, hız kabiliyettir, kırmızı da beklerken de ölebilirim mesela. Eskiden çok gaza gelirdim artık duruldum, kimseye takılmıyorum efendi efendi gidiyorum Genişlet Aynayı , tamponu çizdirmemek , tehlikeliyi sezebilmek kabiliyettir bana göre. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Eylül 2021 Yazar Paylaş 4 Eylül 2021 Keşke eskiden aküler hakkında daha bilinçli olsaydım . Hyundai i10 üzerindeki sistemi kavrayamadığım için 1 tane akü eskittim. Daha sonra aküyü yanlış seçim aldım. 60 lık Varta almak yerine 45lik AGM akü alsaydım bomba gibi olurdu. Agm Efb ve diğer aküler hakkındaki bilgiyi son 1 yıl içinde öğrendim. İşte bu tecrubeleri sayesinde şimdi çok doğru karar verebiliyorum. Cruze üzerindeki 11 yıllık Alternatör kömürünü bitince, sanayiye kadar 36 km yolu gidebileceğimi bildiğim için rahat rahat sürdüm. Başkası olsa arabayı çektiridi. Akü ve alternatör ile ilgili öğreneceğim herşeyi öğrendim. Şimdi Debriyajları ile ilgili makaleleri okuyorum. Debriyajı ve disk frenleri 200000 km geçmesini istiyorum. Ayrıca şanzımanın motor kulaklarına verdiği stresi engelleyecek yenilikci bir vites değişim planı üzerinde çalışıyorum. Şuan tek sıkıntım, yağ basıncı düşükken ve yüksekken oluşan farklı senkron kaymaları. Devirin hızlı düşmesine yetişemiyorum. Bunu aradan çıkaracak absore edecek ayaklarımı alıştıracak egzersizlere başladım. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Evren Erakçora yazdı: Aynayı , tamponu çizdirmemek , tehlikeliyi sezebilmek kabiliyettir bana göre. Genişlet Onlar da kabiliyet tabiki, her araç kullanıcısının beceremediği şeyler, otobanda yavaş gidenlerin kazaya sebebiyet verme riski daha fazla bana göre. 120 sabit otobanda giderken orta şeritteki arabayı sollamak için önüme atlıyor 90 ile, içimden geçen sol arkadan dokunup takla attırmak yoluma devam etmek... Ancak yapacak birşey yok. Ya sabır diyip yola devam. Yerine göre seri gitmeyi bilmek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Şimdi Debriyajları ile ilgili makaleleri okuyorum. Debriyajı ve disk frenleri 200000 km geçmesini istiyorum. Ayrıca şanzımanın motor kulaklarına verdiği stresi engelleyecek yenilikci bir vites değişim planı üzerinde çalışıyorum. Şuan tek sıkıntım, yağ basıncı düşükken ve yüksekken oluşan farklı senkron kaymaları. Devirin hızlı düşmesine yetişemiyorum. Bunu aradan çıkaracak absore edecek ayaklarımı alıştıracak egzersizlere başladım. Genişlet tsi dsg yani, bunların tümünü araba beyni zaten yapıyor Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: tsi dsg yani, bunların tümünü araba beyni zaten yapıyor Genişlet Abi Cuprayla ilgili paylaşım yapmıyorsun artık, kavrama ne durumda, yakıt tüketimi gidişi duruşu vs. Sabah akşam okurum ne yazarsan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Abi Cuprayla ilgili paylaşım yapmıyorsun artık, kavrama ne durumda, yakıt tüketimi gidişi duruşu vs. Sabah akşam okurum ne yazarsan. Genişlet otoparkta dinleyior stok halde, yıllık yağ değişimi geldi, km sabit 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: otoparkta dinleyior stok halde, yıllık yağ değişimi geldi, km sabit Genişlet Şu piyasada stok kalmış cupra, muazzam 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: otoparkta dinleyior stok halde, yıllık yağ değişimi geldi, km sabit Genişlet Yatan araç hangi periyotlarda, ne kadar süre çalıştırılmalı? Ya da en mantıklısı çıkıp bir tur atıp geri gelmek mi? Bir de yatan aracın sadece yağını değiştirmek kafi midir? Yağ filtresi, polen, hava filtresi değişimi de gerekir mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Eylül 2021 Yazar Paylaş 5 Eylül 2021 Arabayı sabah inceledim, üzerinde 175/65 R14 jant lastik kombini var. Arka tekerlerde davlumbaz yok. Ön motor koruma sacı yok . Bulmak lazım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Yatan araç hangi periyotlarda, ne kadar süre çalıştırılmalı? Ya da en mantıklısı çıkıp bir tur atıp geri gelmek mi? Bir de yatan aracın sadece yağını değiştirmek kafi midir? Yağ filtresi, polen, hava filtresi değişimi de gerekir mi? Genişlet ayda bir en az turlanırsa iyi olur, lastikler de taban yapmasını da önler, motoru sirke ile siliyorum bazen kedi leri falan uzak tutuyor. hiç km yapmadığımda filtre değişmem sade yağ değişirim, polen ve hava filtresi göz kontrolü ile bakılır, değişmesi gerekmez. vesile ile kağıt hava filtresini 5000 km de bir değişirim, kN i 10 bin de bir temizlliyorum şahsen. hobi işi. aküyü de yılda bir çıkartıp cihaz ile şarjlıyorum. yeni aküler çok cansız 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: ayda bir en az turlanırsa iyi olur, lastikler de taban yapmasını da önler, motoru sirke ile siliyorum bazen kedi leri falan uzak tutuyor. hiç km yapmadığımda filtre değişmem sade yağ değişirim, polen ve hava filtresi göz kontrolü ile bakılır, değişmesi gerekmez. vesile ile kağıt hava filtresini 5000 km de bir değişirim, kN i 10 bin de bir temizlliyorum şahsen. hobi işi. aküyü de yılda bir çıkartıp cihaz ile şarjlıyorum. yeni aküler çok cansız Genişlet İhtiyaç fazlası Cupralarınız değerinde alınır bir kaç sene sonra. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Eylül 2021 Yazar Paylaş 5 Eylül 2021 Araba vin kodu ile eperden baktım. 60 S 1.2 8V E3 3 PORTE olarak görünüyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Eylül 2021 Yazar Paylaş 5 Eylül 2021 Arabanın Eper sayfası : https://www.pekidi.com/navi?FORCED=TRUE&COUNTRY=1&LANGUAGE=3&GUI_LANG=3&SAVE_PARAM=LANGUAGE&UPRS_TOKEN=&CHASSIS_NO=ZFA18800004649379&COMM_MODEL=FPUN&ENGINE_NO=1642734&VEHICLE_NO=04660291&YEAR=2003&MONTH=3&DAY_OF_MONTH=26&COLOUR=376&COLOUR_EXT=&MAKE=F&SBMK=F&MVS=188.010.2.0&CAT_COD=1N&GRP_COD=&PART=&PART_COD=&SGRP_COD=&SGS_COD=&CPDNUM=&DRW_NUM=&KEY=GROUP& Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: 3 PORTE Genişlet italyancayı da sökeriz bundan bunda, ben aldante seviyorum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: italyancayı da sökeriz bundan bunda, ben aldante seviyorum Genişlet Biz quattroporte seviyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Selim Bilgin yazdı: Biz quattroporte seviyoruz. Genişlet çıtayı yukarı çekme Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Selim Bilgin yazdı: Biz quattroporte seviyoruz. Genişlet benissimo benissimo 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Eylül 2021 Yazar Paylaş 5 Eylül 2021 (düzenlendi) Araba italyan arabası, kendi iç pazarları için üretilmiş. Vin ile eperde aratınca bu şekilde bir sonuca vardım. Arabanın ön koruma ve alt muafaza demiri çıkma buldum. Alt plastik 540 lira etiket fiyatı var. Arabanın kullanma klavuzunu halen bulamadım. Sanırım fazla detaylı bakmadım 5 Eylül 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Genişlet Vesile ile, böyle bir sorguyu kendi aracımız için nasıl yapabiliriz? Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Punto'nun bence en güzel kasası, bir arkadaşımda 1.8 HGT versiyonu var yaklaşık 15 senedir sorunsuz kullanıyor. Bu kasa fiat tarafından sadece 3 adet HGT olarak türkiyeye giriş yapmış, Daha sonra gelen farklı motor seçeneklerinde ki araçların tamamı gümrük girişli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts