Ali Gök 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 bu kadar ucuza broadwey parçası alınırdı anca yahu. rakamlar çok tuhaf geldi hayırlı uğurlu olsun Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun dizellerinde dpf var mı. olmasın lütfen. 4 çeker loading mi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Eylül 2021 Yazar Paylaş 13 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: rakamlar çok tuhaf geldi İlk zamanlar bana da, hatta parçacıya emin misin diye sordum. Bundan sonra "Forever Renault" 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: İlk zamanlar bana da, hatta parçacıya emin misin diye sordum. Bundan sonra "Forever Renault" bugüne kadar 1 tane renom olmuştu oda 1 defa bile arıza yapmayınca parça fiyatları hakkında bilgi edinememişim seninde parçacıyla son alışverişindi muhtemelen bu dusterlar tarsusta çok fazla var kötü diyeni hiç duymadım hatta biri araba alınca keşke duster alaydın o paraya derler cümle içinde bile kullanılıyor devamlı piyasa arabası tam Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Eylül 2021 Yazar Paylaş 13 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: bugüne kadar 1 tane renom olmuştu oda 1 defa bile arıza yapmayınca parça fiyatları hakkında bilgi edinememişim seninde parçacıyla son alışverişindi muhtemelen bu dusterlar tarsusta çok fazla var kötü diyeni hiç duymadım hatta biri araba alınca keşke duster alaydın o paraya derler cümle içinde bile kullanılıyor devamlı piyasa arabası tam Muhtemelen öyle olacak. Aksesuarcıya çok giderim ben Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Adnan Çakır yazdı: Kimin ? Çok şey yapmayalım biz onu abi 😅 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: İlk zamanlar bana da, hatta parçacıya emin misin diye sordum. Bundan sonra "Forever Renault" Çağlar Kadjar alma diyor.. Ali Gök yazdı: bugüne kadar 1 tane renom olmuştu oda 1 defa bile arıza yapmayınca parça fiyatları hakkında bilgi edinememişim seninde parçacıyla son alışverişindi muhtemelen bu dusterlar tarsusta çok fazla var kötü diyeni hiç duymadım hatta biri araba alınca keşke duster alaydın o paraya derler cümle içinde bile kullanılıyor devamlı piyasa arabası tam Karadenizde yoldan geçen araçların yarısı duster Hatta Sani e sattığına çok pişman Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Eylül 2021 Yazar Paylaş 13 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Kadjar alma diyor.. Duster al demek istiyordur. Mehmet Ozyurek yazdı: Hatta Sani e sattığına çok pişman Sayın adminim bugün baya yorgunuz galiba. 3 yorumunuzda harf eksikliği gördüm hep. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Muhtemelen öyle olacak. Aksesuarcıya çok giderim ben [emoji3] Mavi park ampulü olmasın artık, let it go 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Hayırlı olsun diyeyim buraya bakmadım . Bizim dağlarda denk gelirse test ederiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sayın adminim bugün baya yorgunuz galiba. daha dün bir kuzu yedi , ondandır 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Hatta Sani e sattığına çok pişman Hiç kimse Renault'un parça fiyatları ile rekabet edemez. Gerçekten o konuda pişmanım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Hiç kimse Renault'un parça fiyatları ile rekabet edemez. Gerçekten o konuda pişmanım. Satlık Toyota 150 bin Duster hayırlı olsun konuyu yeni gördüm abi 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Hiç kimsenin parça fiyatları ile rekabet edemediği Reno ve türevleri marka araçlarınız değerinden düşüğe alınır. 2 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Hiç kimsenin parça fiyatları ile rekabet edemediği Reno ve türevleri marka araçlarınız değerinden düşüğe alınır. Parçası pahalı arabalarınıza aynı muamele yapılır. Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Kadjar alma diyor.. Kadjar 4x4'ler 1,6 dci motorla geldi ve bu motor çok tutulmadı. Hepsi manuel ve sarı sitede sadece 25 tane ilan var. Ayrca ön tampon yere çok yakın olduğu için yaklaşma açısı çok kötü. Hem araziye girmek için kadjar'a kıyılmaz, duster alınır. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Mahmut sen burada mıydın ya Yooo, çırağım ben. 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Eylül 2021 Yazar Paylaş 14 Eylül 2021 Ürünler geldi... kargosu 13 tl tuttu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 daçya marka kargo olsa.... 5 tl ye gelirdi Mahmut Yıldız yazdı: Parçası pahalı arabalarınıza aynı muamele yapılır. Kadjar 4x4'ler 1,6 dci motorla geldi ve bu motor çok tutulmadı. Hepsi manuel ve sarı sitede sadece 25 tane ilan var. Ayrca ön tampon yere çok yakın olduğu için yaklaşma açısı çok kötü. Hem araziye girmek için kadjar'a kıyılmaz, duster alınır. ağzına sağlık, emmmmiii, bak ben demedim mahmut dedi.... Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar Kadjar alma diyor.. . 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: ağzına sağlık, emmmmiii, bak ben demedim mahmut dedi.... . 4x4 olmasa.. 2 iki çeker alsak ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Kadjar 4x4'ler 1,6 dci motorla geldi ve bu motor çok tutulmadı. Hepsi manuel ve sarı sitede sadece 25 tane ilan var. Ayrca ön tampon yere çok yakın olduğu için yaklaşma açısı çok kötü. Hem araziye girmek için kadjar'a kıyılmaz, duster alınır. Buradaki sıkıntı şu ki, Renault 1.6dci motoru nedense 1.5 ile değiştirmemekte ısrarcı. Daha performanslı olan bir motor yerine 20 senelik bloğu kullanmaya devam ediyor ki, 1.6'dan 160hp stok güç alınıyor. Yani mıncıklasa 180-190'ı görür muhtemelen. İkinci olarak bizim halk efsane kasa corolla'ya 100bin (afaki) TL verir. 20 senelik 1.5dci'da zor değişiyor. Kişisel tercihim, 1.6dci mı 1.5dci mı diye sorsalar, koşa koşa 1.6'ya sarılırım. Dip not: Kadjar hiç bir zaman Renault olmadı. Jip olarak koleos'u tek geçerim: 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: 4x4 olmasa.. 2 iki çeker alsak ? eksik çekeceksen berlingo zaten 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Buradaki sıkıntı şu ki, Renault 1.6dci motoru nedense 1.5 ile değiştirmemekte ısrarcı. Daha performanslı olan bir motor yerine 20 senelik bloğu kullanmaya devam ediyor ki, 1.6'dan 160hp stok güç alınıyor. Yani mıncıklasa 180-190'ı görür muhtemelen. İkinci olarak bizim halk efsane kasa corolla'ya 100bin (afaki) TL verir. 20 senelik 1.5dci'da zor değişiyor. Kişisel tercihim, 1.6dci mı 1.5dci mı diye sorsalar, koşa koşa 1.6'ya sarılırım. Dip not: Kadjar hiç bir zaman Renault olmadı. Jip olarak koleos'u tek geçerim: Artık 1,6 değil 1,7 dizel var, 1,6'dan kimse memnun kalmadı. Mercedes dahil. Koleos bence de daha güzel ama onun da arka koltuklar geriye yatmıyor ve ileri geri hareket etmiyor. Suv'larda beyaz sevmem ama sedefli beyaz koleos çok güzel. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Eylül 2021 Yazar Paylaş 14 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: 4x4 olmasa.. 2 iki çeker alsak ? 4x4 olmayacaksa bi anlamı yok. Sedan otomobile devam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Artık 1,6 değil 1,7 dizel var, 1,6'dan kimse memnun kalmadı. Mercedes dahil. Hiç böyle bi şey duymamıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts